Şimdi Ara

yarın işe başlıyorum :)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
490
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bir kadın doğum evinin kantininde çalışacağım Ne iş yapacagımı tam olarak bilmiyorum sipariş getir götür tost yap temizlik yap rafları diz bu tür işler yapacagım sanırım var mı bir öneriniz

• Tostları iyi bastır.
  • Malzemeden çal.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Etkisiz Eleman

Tostları iyi bastır.

• Millete sarkma.
  • 1 ay çalış sonra doğumlara girersin.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Peacifullord

Bir kadın doğum evinin kantininde çalışacağım Ne iş yapacagımı tam olarak bilmiyorum sipariş getir götür tost yap temizlik yap rafları diz bu tür işler yapacagım sanırım var mı bir öneriniz

karılara sarkma.
    Dayak yersin emin ol
  • war önerim kantini bırak çık dolaş.kaybol fln
  • tek önerim var naylon giyme
  • çok çalışırsan doğum uzmanı olabilirsin geleceği açık bir meslek bizim yurdumuzda
  • Arada bi doğuma da uğra
  • quote:

Orjinalden alıntı: GunayMan

quote:

Tostları iyi bastır.

• kızlar varmış orda ama asılmıyımmı
  • kantin kantindir, nerde olduğu pek farketmez.
  • quote:

Bu nasıl bir insanlıktır acabaa? Sen daha tanımadan nasıl konuşabiliyorsun öyle kızlar falan diye. Yaptığın çok büyük terbiyesizliktir. Sen eğer çalışmaya değil, kız ayarlamak için gidiyorsan başka bir ton yer var. Bırak o zaman başkaları en azıundan evine ekmek götürmek için çalışsınlar. Kız ayarlamak için değil.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

kızlar varmış orda ama asılmıyımmı

Kızların ne işi var orada anne adaylarını birde eşleri vardır. Yok bana fark etmez her türlü kayarım diyorsan dikkat et kocaları sana kaymasın.

yav ne doğumu . doğum yaptırmayacam tost yapcam orda çalışan kızlar varmış onları dıyorum

Bu nasıl bir insanlıktır acabaa? Sen daha tanımadan nasıl konuşabiliyorsun öyle kızlar falan diye. Yaptığın çok büyük terbiyesizliktir. Sen eğer çalışmaya değil, kız ayarlamak için gidiyorsan başka bir ton yer var. Bırak o zaman başkaları en azıundan evine ekmek götürmek için çalışsınlar. Kız ayarlamak için değil.

İnsanlık dersleri v1

O dersi hala veremedin mi ?

• quote:

İnsanlık dersleri v1

Ders vermek ne benim nede kimsenin haddi değildir. Benim kız kardeşim bir doğum evinde çalışıyor. Eğer benim yerimde olsaydın daha iyi anlayabilirdin nasıl birşey olduğunu. Keşke daha geniş düşünebilen bir toplum olabilsek. En azından daha birşeyler yapmadan gözlerimizi başka şeylere dikmezdik. Hele bu devirde!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pamk -- 30 Haziran 2008; 1:14:02 >
  • konunun b.ku çıktı insanlık derslerine devam edin. sanki yapmadıkları şey. iyigeceler size
  • quote:

quote:

İnsanlık dersleri v1

Sen o dersi hala veremedin mi ?
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.