Bildirim
yarın işe başlıyorum :)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Tostları iyi bastır. -
Malzemeden çal. -
quote:
Orjinalden alıntı: Etkisiz Eleman
Tostları iyi bastır.
-
Millete sarkma. -
1 ay çalış sonra doğumlara girersin. -
quote:
Orjinalden alıntı: Peacifullord
Bir kadın doğum evinin kantininde çalışacağım Ne iş yapacagımı tam olarak bilmiyorum sipariş getir götür tost yap temizlik yap rafları diz bu tür işler yapacagım sanırım var mı bir öneriniz
karılara sarkma.
Dayak yersin emin ol -
war önerim kantini bırak çık dolaş.kaybol fln -
-
tek önerim var naylon giyme -
çok çalışırsan doğum uzmanı olabilirsin geleceği açık bir meslek bizim yurdumuzda -
Arada bi doğuma da uğra -
quote:
Orjinalden alıntı: GunayMan
quote:
Tostları iyi bastır.
-
kızlar varmış orda ama asılmıyımmı -
kantin kantindir, nerde olduğu pek farketmez. -
quote:
Bu nasıl bir insanlıktır acabaa? Sen daha tanımadan nasıl konuşabiliyorsun öyle kızlar falan diye. Yaptığın çok büyük terbiyesizliktir. Sen eğer çalışmaya değil, kız ayarlamak için gidiyorsan başka bir ton yer var. Bırak o zaman başkaları en azıundan evine ekmek götürmek için çalışsınlar. Kız ayarlamak için değil.
-
quote:
quote:
quote:
quote:
quote:
kızlar varmış orda ama asılmıyımmı
Kızların ne işi var orada anne adaylarını birde eşleri vardır. Yok bana fark etmez her türlü kayarım diyorsan dikkat et kocaları sana kaymasın.
yav ne doğumu . doğum yaptırmayacam tost yapcam orda çalışan kızlar varmış onları dıyorum
Bu nasıl bir insanlıktır acabaa? Sen daha tanımadan nasıl konuşabiliyorsun öyle kızlar falan diye. Yaptığın çok büyük terbiyesizliktir. Sen eğer çalışmaya değil, kız ayarlamak için gidiyorsan başka bir ton yer var. Bırak o zaman başkaları en azıundan evine ekmek götürmek için çalışsınlar. Kız ayarlamak için değil.
İnsanlık dersleri v1
O dersi hala veremedin mi ?
-
quote:
İnsanlık dersleri v1
Ders vermek ne benim nede kimsenin haddi değildir. Benim kız kardeşim bir doğum evinde çalışıyor. Eğer benim yerimde olsaydın daha iyi anlayabilirdin nasıl birşey olduğunu. Keşke daha geniş düşünebilen bir toplum olabilsek. En azından daha birşeyler yapmadan gözlerimizi başka şeylere dikmezdik. Hele bu devirde!
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pamk -- 30 Haziran 2008; 1:14:02 > -
konunun b.ku çıktı insanlık derslerine devam edin. sanki yapmadıkları şey. iyigeceler size -
quote:
quote:
İnsanlık dersleri v1
Sen o dersi hala veremedin mi ?
Benzer içerikler
- horoz eti yenir mi
- pazarda en çok ne satılır
- dünyada kaç üniversite var
- trendyol sipariş iptali para iadesi ne zaman
- bademciğe çekirdek kabuğu batması
- telegram indirim kanalları
- prompt mühendisliği
- yeşil nasim
- exxen filmleri
- türk çay emojisi
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X