Bildirim
YARIN ICIN METRO VE METROBUS
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü,
1 Mobil
1 Mobil
Giriş
-
w.RQRQWRWQRQWRQWRQWRWQREWQ ben güldüm sırası gelen gülsün _____________________________ Tipsiz Olmak Nedir?
Yolda yürürken insanların size uzaylı görmüş gibi bakmasıdır. Her ortamda yalnız kalmanızdır. Özgüveninizin olmamasıdır. Psikolojinizin bozuk olmasıdır. Hayata 40-0 geride başlamanızdır. -
Bence komik değil aynı korkuları ben de taşıyordum geçen hafta hala da taşıyorum.İnşallah sıkıntısız bir gün geçirirsiniz
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ 
-
Bommmm
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ Allah hepimizi insan gibi insanlarla karşılaştırsın....
-
Ayni dertten muzdaribiz
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ ...eninde sonunda herhangi bir zaman herhangi bir şey,boşluktan ve hiçlikten çıkmış olmalı... -
Okul tatil etse bu şerefsizlere prim vermiş oluruz etmese tehlike. İki ucu b.klu değnek..
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ Yüzde yüz TÜRK olduğun gün, cihan senindir! -
Arkadaşlar yapmayın etmeyin ya, adamları amaçlarına ulaştırıyorsunuz. Onların amacı sizi bizi korkutup eve kilitlemek ve sokakta boy göstermek. Olanla ölene çâre yok, oluruna bırakın ya _____________________________ -
Köpeğin ırkı olmaz bilader.Şu ülkenin haline bak kalkmış savunuyosun
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
şaka yaptım ne savunacam şunları ya _____________________________ -
Şakası bile kötü Dışarı çıkmaya korkuyoruz bu köpekler yüzünden
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
ben öylesine söyledim ama bunları ciddi ciddi hala geveleyenler var _____________________________ -
asdfgfgjhjh sabah metrobüs nasıl olur acaba herkes birbirine bombacı psikolojisi ile bakıcaktır kesin saddffghfh _____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: CoppeR.
Arkadaşlar yapmayın etmeyin ya, adamları amaçlarına ulaştırıyorsunuz. Onların amacı sizi bizi korkutup eve kilitlemek ve sokakta boy göstermek. Olanla ölene çâre yok, oluruna bırakın ya
Bilaer devlet suruyle teror orgutunu basimiza musallat edip guvenligimizi saglayamiyorsa napalim parcalanarak olme riskini goze mi alalim?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ Harley-Davidson. Live to Ride, Ride to Live
The Road Starts here. It never Ends. -
quote:
Orijinalden alıntı: Harley-Davidson
quote:
Orijinalden alıntı: CoppeR.
Arkadaşlar yapmayın etmeyin ya, adamları amaçlarına ulaştırıyorsunuz. Onların amacı sizi bizi korkutup eve kilitlemek ve sokakta boy göstermek. Olanla ölene çâre yok, oluruna bırakın ya
Bilaer devlet suruyle teror orgutunu basimiza musallat edip guvenligimizi saglayamiyorsa napalim parcalanarak olme riskini goze mi alalim?
Ben devleti savunmuyorum zatende yinede çok kasmayın ya ne bileyim_____________________________ -
Evden bir kaç saat erken çıkıp yürüyerek git. Kesinlikle değmez risk almaya. _____________________________ -
Metroya binecek arkadaşlar bence arka vagonlarda seyahat etsinler. Teröristler maksimum zarari vermek icin metroda bombayı tam orta vagonlarda bi yerlerde patlatirlar diye tahmin ediyorum.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ 
-
quote:
Orijinalden alıntı: Meticulous
Metroya binecek arkadaşlar bence arka vagonlarda seyahat etsinler. Teröristler maksimum zarari vermek icin metroda bombayı tam orta vagonlarda bi yerlerde patlatirlar diye tahmin ediyorum.
peki yan mı durmak daha mantıklı yoksa düz mü?_____________________________ -
quote:
Metroda çok dandik bir şey patlamazsa kurtulmak mucize olur_____________________________ Gigabyte B450M S2H | AMD Ryzen 5 5600G | XPG 8GB*2 3000MHZ DDR4 GAMMIX D10 | Sapphire Radeon RX5500 XT PULSE OC 4GB | SanDisk 500GB Ultra 3D SSD | Western Digital 1TB Blue 7200RPM | SilverStone Strider Essential 600W | Zalman N3 Mid Tower | Samsung Odssey G3 24" | Microsoft Wired Desktop 600 | Gigabyte Aorus M2
-
Hani cam olur ya yanyana dizilmiş koltuklarin bittigi yerde,oraya sırtüstü yaslanmak bence en iyisi. En azindan siper almış gibi olunuyor ve cam çatlasa bile yan durup yüzüne falan geleceğine sırtına gelir.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ 
-
quote:
Hani cam olur ya yanyana dizilmiş koltuklarin bittigi yerde,oraya sırtüstü yaslanmak bence en iyisi. En azindan siper almış gibi olunuyor ve cam çatlasa bile yan durup yüzüne falan geleceğine sırtına gelir.
ben de yarın metroya binmek zorunda kalacağım.
bu ülkede bunu konuşur, planlar olduk.yazık bu hale getirenlere.ne denebilir ki.._____________________________
Benzer içerikler
- burger king çalışma saatleri
- furkan er boyu
- pipers sigara
- sigarayı bırakanların yorumları
- metropol nasıl oynanır
- telegram indirim kanalları
- guinness rekorlar kitabı oku
- sodyum iyon batarya
- elektrikli bebek arabası
- samsung galaxy beam
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

SAMSUNG R580-JS01TR KULLANICISI Intel® Core i5 - 520 M (2,40 GHz, 3 MB) İşlemci | 4 GB RAM (DDR3 / 2 GB x 2) | 500 GB (5400 rpm S-ATA) SabitDisk | NVIDIA GeForce GT 330M 1 GB gDDR3 Ekran Kartı | ..... 15,6" LED HD (1366x768) 16:9 Gloss Ekran | 3D Ses - 3 watts Stereo Hoparlör (1,5 watts x 2) | 1,3 MP Web Kamerası | Şarj Özellikli eSATA 3x USB 2.0 , 1 HDMI ve 1 VGA Çıkış |... 3 in 1 (SD, SDHC, MMC) Kart okuyucu | Bluetooth 2.1 EDR | 6 Hücreli Lityum İyon Pil | 2,6 Kg
kullanıcısına yanıt