Şimdi Ara

yarın güneş gözlüğü almaya gideceğim ne marka almalı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
0
Favori
9.307
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • beyler yarın güneş gözlüğü almaya bir optikçiye gideceğim.gözlükçü babamı tanır ama oğluyla arası daha samimidir. neyse.şimdi 200 250 TL bütçem var.bu paraya ray ban gözlük çıkarmı.veya lacoste da olabilir.nakit ödeyeceğim.geçen ay ablam 200 TL ye vogue gözlük almıştı 240 tl yerine.ama ablam babamın adını falanda vermemiş.sizce bu paraya hangi markalara öncelik başvurmalıyım. aklımda şu tarzlar var. aranızda kullananlar vardır belki.bunların fiyatları kaç civarıdır rayban olanların veya olmayanların.

• 3. resimdeki yaşlı gözlüğü ona hiç bulaşma 1.cisi daha iyi dün ykmde görmüştüm 320 lira civarıydı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Millet ray ban alır bir de artistik yapar ama bilmezler ki kaç bin liralık gözlükler var. Tag Heuer marka gozluklerin en dandigi 1000 lira. Bir ara taktım oradan biliyorum . Lafım size değil ray ban alıp cool takilanlara. Ayrıca internetten siparis vermeyin gidin deneyin

9 EYLÜL ÜNİVERSİTESİ BİLGİSAYAR MÜHENDİSLERİ
  • damla model al

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 40 Yıllık Yoğurtçu -- 23 Temmuz 2012; 2:03:49 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: Mr.Legend

Millet ray ban alır bir de artistik yapar ama bilmezler ki kaç bin liralık gözlükler var. Tag Heuer marka gozluklerin en dandigi 1000 lira. Bir ara taktım oradan biliyorum . Lafım size değil ray ban alıp cool takilanlara. Ayrıca internetten siparis vermeyin gidin deneyin

Yakismadi sana

• rayban 2132 atasunda 190lira fiyat almıştım. 3. modelin kemik tipi babamda var 250 gibi bir şeydi oda. Ben bluebay diye çerçeveye gözlük dahil 200 küsür vermiştim onun pişmanlığı gereği rayban fiyatlarnı biliyorum
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: 3nokta

quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Legend

Millet ray ban alır bir de artistik yapar ama bilmezler ki kaç bin liralık gözlükler var. Tag Heuer marka gozluklerin en dandigi 1000 lira. Bir ara taktım oradan biliyorum . Lafım size değil ray ban alıp cool takilanlara. Ayrıca internetten siparis vermeyin gidin deneyin

Yakismadi sana

Niye dostum

9 EYLÜL ÜNİVERSİTESİ BİLGİSAYAR MÜHENDİSLERİ

• en sondaki güzelmiş

Orijinalden alıntı: BeCoNiCo39_59

2.si iyi hocam 3.cü arkadaşın dediği gibi yaşlı gözlüğü 1.wayfarer da çok özenti işi oldu artık

hocam siz biraz bu işten anlıyorsunuz.wayfareri takmıştım geçen birinde bana yakışmadığını söylediler.ama bu 2 numara yakışır gibime geliyorda.bu tarz gözlükler ne diye geçiyor. 1.wayfarer modelde 2.nedir bilirmisiniz

2014 F30 3.20 ied

i7 4790k / Asus Maximus VII Formula / Kingston HyperX Beats 8x2GB 2400MHZ / Sapphire R9 280X Dual-X OC / Seasonic x-850 PSU / Corsair Air 540 / Viewsonic VX2363S mhl-w
  • ray-ban alma da ne alıyorsan al kimi görsem bir ray-ban gözlük bütün türkiye aynı gözlüğü takıyor olmaz böyle şey.

I am The Alpha and The Omega, the beginning and the end, the first and the last.
  •  yarın güneş gözlüğü almaya gideceğim ne marka almalı

Bu gözlüğün markası ve fiyatı ne kadar acaba baya hoşuma gitti
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.