Şimdi Ara

Yarın alıyorum.2012 ağır hasarlı fiesta?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
52
Cevap
1
Favori
2.650
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Öncelikle herkese merhaba.Araç 2012 model ford fiesta 1.4 tdci trend model. 30bin km de. 3 parça boyası var 1 hava yastığı açılmış.Serviste hepsi halledilmiş. 32 bin tl ağır hasar kaydı çıkıyor arabanın.Sigortadan para almak için yapılmış dediler.Şu an arabanın hiçbir sorunu yok bakımları falan yeni yapıldı. 25bin tl ye alınır mı ?

Güncelleme: Boyanan parçaları öğrendim.Kaput, Sağ ve sol çamurluk

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ogusz -- 14 Nisan 2014; 16:00:04 >

• ogusz O kullanıcısına yanıt
    bana göre cok fazla. adam akıllı yapılmış olsa bile o paraya cok bence.Sıfırı gecen yıl 37 bin lira olan ve 32 bin lira hasar kaydı olan arabaya 25 bin hayatta vermem
  • pazarlık yapacağım 21-22 bin e indirmeyi düşünüyorum. 3 parça boya ve hava yastığı büyük sorun olur mu?
    Piyasadaki fiyatları 30-33 arası zaten.10 bin altına alıyouorm neredeyse.
  • Satarken sorun olacak bunu düşünün

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • batkent B kullanıcısına yanıt
    22 ye alsam 5-6 yıl 60-70 bin km kadar binmeyi düşünüyorum.Ne kadar zarar ederim ki satarken.
  • Şasiden yemiş mi onemli olan bu yememişse duzgun gider arac yoksa yaramaz

• Kaza fotoğrafları filan yoksa hiç bulaşmayın derim... İlla alacağım diyorsanız 20 binden fazla vermeyin
  • MB-CLS kullanıcısına yanıt
    3 parça boya var dediler sadece.nereden olduğunu bilmiyorum.Almayı düşünürsem baktıracağım.
  • istanbul'da sarıyer de bzm motors ta bakmıştık 2011 aracı 27 bin liraya bırakmışlardı değişen olarak ta sadece bagaj kapağı falan vardı

araçlar budget da kiralık araçlarmış bunu adam söylememişti biz torpidoda budget ın evrak dosyasını görmüştük
  • 3 parça boya diyorsun ben sana iki tane üç parça boyalı araba söyleyeyim şimdi:
    1. Bir arabanın sağ ön çamurluk, arka çamurluk bir de ne bileyim arka tampon boyalı
    2. Bir arabanın da tavanı, ön kaput komple ve sağ ön kapısı boyalı

şimdi bu arabalardan hangisi alınır? Şase ne durumda, öğrenmek lazım.
    Bir de bu kadar masraflı aracın aslında perte çıkması lazımdı bence.
    Uzak durmanı tavsiye ederim.
  • dedikleri gibi çıkacağını zannetmiyorum 3 parça vs boyalı die hikaye gibi geldi
  • Bence kesinlikle alınmaz yerinizde olsam o fiyata daha düşük model ancak temiz araç bakardım

• 20 bin TL den 1 kuruş fazla verme

• öyle ağır hasarlı bi arabayı alıp ilerde 17 18 bine bile satamayınca paranı boşa çöpe atmış olucaksın 15 bine felan alsan tamamda o civarı iyi fiyatı ben almam kesınlıkle
  • quote:

Orijinalden alıntı: ogusz

22 ye alsam 5-6 yıl 60-70 bin km kadar binmeyi düşünüyorum.Ne kadar zarar ederim ki satarken.

O zaman zararın olmaz o kadar km ile 18 e satsan hemen alınır

• noplaceforchance N kullanıcısına yanıt
    Artık pert kayıtlı araçlar ağır hasar diye geçiyor diye biliyorum.Yani pert gözüyle bakıyorum zaten.
  • Benim gözümde 16-17 binden bir lira fazla etmez.

• noplaceforchance N kullanıcısına yanıt
    Boyanan parçaları öğrendim.Kaput, Sağ ve sol çamurluk
  • quote:

Öncelikle herkese merhaba.Araç 2012 model ford fiesta 1.4 tdci trend model. 30bin km de. 3 parça boyası var 1 hava yastığı açılmış.Serviste hepsi halledilmiş. 32 bin tl ağır hasar kaydı çıkıyor arabanın.Sigortadan para almak için yapılmış dediler.Şu an arabanın hiçbir sorunu yok bakımları falan yeni yapıldı. 25bin tl ye alınır mı ?

Büyük bir ihtimal bu araç kaza yaptığında kaskosuz. Eğer kaskolu olduğunda bu araç direk pert çünkü hasar kasko bedelinin yarı fiyatını bulduğunda kasko şirketi direk perte ayırıp kasko bedelini sürücüye öder ve kanunen hava yastığı açılmış aracın satışı yasak

• quote:

Orijinalden alıntı: Nalle bjorn

quote:

Öncelikle herkese merhaba.Araç 2012 model ford fiesta 1.4 tdci trend model. 30bin km de. 3 parça boyası var 1 hava yastığı açılmış.Serviste hepsi halledilmiş. 32 bin tl ağır hasar kaydı çıkıyor arabanın.Sigortadan para almak için yapılmış dediler.Şu an arabanın hiçbir sorunu yok bakımları falan yeni yapıldı. 25bin tl ye alınır mı ?

Büyük bir ihtimal bu araç kaza yaptığında kaskosuz. Eğer kaskolu olduğunda bu araç direk pert çünkü hasar kasko bedelinin yarı fiyatını bulduğunda kasko şirketi direk perte ayırıp kasko bedelini sürücüye öder ve kanunen hava yastığı açılmış aracın satışı yasak

Hava yastığı açılmış araçları ne yapıyorlar? Tavuk kümesi mi yoksa köpek kulübesi mi

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.