Şimdi Ara

Yardıran fıkralar ! (yenileri eklendi) (10. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
411
Cevap
26
Favori
52.982
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Giriş

Orijinalden alıntı: chakra

Adam doktora gitmiş, "Doktor.." demiş utana sıkıla "Erken boşalıyorum.. Ne olur derdime bir çare..!" "Kolay.. Üzüldüğün şeye bak" demiş doktor, "Sana bir tropik krem tavsiye edeceğim.. Bir sür bu derdi unut..!" "Of doktor.." demiş adam, "O kremi biliyorum ama.. Daha sürerken........"

• motorsikletli elemanın biri yolda son sürat giderken bir anda bir serçe çıkmış yoluna. serçe kacayım fian derken motorsikletli ile bizim serçe çarpışmış. motorsikletli durmuş hemen bakmış kuş yerde yatıyor, baygın. onu o halde bırakmaya kalbi el vermemiş. kuşu almış eve getirmiş. minik bi kafese koymuş. biraz su birazda ekmek koymuş. ayılınca yesin demiş gitmiş.

bir süre sonra serçe kendine gelmeye başlamış. gözlerinin hafif açmıs.. saga sola bakmış. cevrede teller, yerde biraz su-ekmek... çarpışmayı da hatırlamış...

-Vay bee. öldürmüşüz yaf adamı..
    Bu kasbanın çevresinde Ruslar'ın nükleer araştırma merkezleri var. Ama öyle bir casus olacak ki, tıpkı bir Rus gibi olması gerek.
    Bunun için önce Amerika'da, Rusya'daki kasabanın bir benzeri yapılmış, yüzlerce kişi arasından seçilen casus adayı, yıllarca bu model kasabada yaşaış. Rusça'yı o bölgenin lehçesiyle öğrenmiş. Ruslar ne yer, nasıl içer, nasıl şakalaşır, nasıl kızar, hepsi en ufak ayrıntısına kadar öğretilmiş ve zamanı gelince bir imtihandan geçirilip, uçakla kasabanın yakınına atılmış.
    Amerikalı casus, kasabaya adımını atar atmaz, eliyle koymuş gibi meyhaneyi bulmuş, dalmış içeri, herkesi Rus usulü selamlamış ve meyhaneciden votka istemiş. Meyhanede fazla müşteri yokmuş, biraz sonra ondan başka da kimse kalmamış.
    Meyhaneciyle oradan, buradan konuşmaya başlamışlar, vakit geçmis, meyhaneci casusun omzuna elini atmış!
    "Haydi Co, kalkıp karakola gidelim, seni teslim edeyim."
    Amerikan casus şaşırmış, ama bakmış kurtuluş yok, yola çıkmışlar, Amerikalı dayanamamış, sormuş:
    "Çok merak ediyorum, benim Amerikalı olduğumu nasıl anladın? O kadar güzel Ruslaşmıştım ki!"
    Meyhaneci gülmüş:
    "Her şeyin tamam olmasına tamam da, bizim buralarda pek zenci Rus bulunmaz!"

SAMSUNG GALAXY S6 ve S6 EDGE KULLANICILAR KULÜBÜ
    <<<Samsung Galaxy S3 i9300 Yazılım-Kamera Ana Konu>>>
    Samsung Galaxy S6 G920F Android MM 6.0.1- Galaxy S5 G900F Android MM 6.0.1 Stok, Galaxy S4 i9500 MM, Galaxy S3 i9300(Stock +Viper Sound Mod)
    i7 2600K @4.5GHz@1.340V
    + Asus P8P67 Pro+ MSI Gaming X GTX 1070Pascal
    +Corsair Vengeane 16GB 1600 CL10+Samsung 840 Evo 120GB SSD+Crucial MX300 750GB SSD+3xHD103SJ(2xraid0+1xDepo)+Corsair HX850i Digital PSU + HAF X+Asus VE247H
    + Logitec G430 + G502
    “We are just an advanced breed of monkeys on a minor planet of a very average star. But we can understand the Universe. That makes us something very special.” -Stephen William Hawking
  • quote:

Orijinalden alıntı: druen

motorsikletli elemanın biri yolda son sürat giderken bir anda bir serçe çıkmış yoluna. serçe kacayım fian derken motorsikletli ile bizim serçe çarpışmış. motorsikletli durmuş hemen bakmış kuş yerde yatıyor, baygın. onu o halde bırakmaya kalbi el vermemiş. kuşu almış eve getirmiş. minik bi kafese koymuş. biraz su birazda ekmek koymuş. ayılınca yesin demiş gitmiş.

bir süre sonra serçe kendine gelmeye başlamış. gözlerinin hafif açmıs.. saga sola bakmış. cevrede teller, yerde biraz su-ekmek... çarpışmayı da hatırlamış...

-Vay bee. öldürmüşüz yaf adamı..

Ertesi gün temel gider doktor çal der,başlar gıy gıy çalmaya.Bir bakar hayretlee,aa doktor seninkide kalkmaya başladı.Doktordan hemen cevap gelir.

Böyle .mcık .mcık çalarsan tabi kalkar. :))
  • Temel bir gün işten erken çıkar, karısını evde biriyle yakalar.Tam silahı çekip vuracak,karısı aman bey yapma sandığın gibi değil bu robot der.Temel de öyle mi diye adamın arkasına geçer,adam başlar kendini sıkmaya,temel dener adam sıkar.En son temel bu böyle olmaycak hanım aşağıdan benim darbeli matkabı getirde yuvayı biraz genişletelim der.Adam korkudan titrer ve sesleenir..

Lütfen tekrar deneyin,Lütfen tekrar deneyin! :))
  • Temelle dursun çok iyi arkadaştır,yıllar geçer dursun işleri büyüdür.İstanbula taşınır.Ve bir gün temeli arar,ula temel gel de sana istanbulu gezdireyim.temerrl istanbula gelir,dursun istanbulu gezdirir biraz.akşam olunca seni jet sosyeteye sokacam der.parti marti derken gece yarısı olur.teme hadi yatalım artık der.dursun yok daha bi yere gidecez der.büyük bir salona götürür temeli,gurup yapacaz deer.temel bir bakar kızlı erkekli 100 kişi içerde.kapatırlar ışığı başlarlar.

Yarım saat sonra temel ışığı açar, bir organize olalım arkadaşlar der.Biri gelir yaa bırak der söndürür ışığı.

Yarım saat sonra temel ışığı gene açar,bir organize olalım arkadaşlar der.Biri gelir kızar kapatır gene.

Yarım saat sonra temel gene düğmeye basar.Ya arkadaşlar bir organize olalım,bir dinleyin der.biri gelir kızar,gene kapatır ışığı..

En son temel yarım saat sonra gene açar ışığı,belindeki silahına sarılır.Havaya iki el ateş eder..Beni dinleyin ulan der.Bir organize olalım diyorum sizee..

Dursun olaya müdahale eder,olum dursun nedir derdin sabahtan beri organize olalım diyorsun.

Temelden cevap gelir,İki saattir emdiğimiz iki tane .öğüs, yediğimiz ..arağın haddi hesabı kalmadı.
  • Üç arkadaş tren istasyonuna gitmişler. İçlerinden biri gişeye yaklaşıp bilet alm...ış ve trenin kalkmasına ne kadar zaman olduğunu sormuş. - Bir saat on beş dakika... Arkadaşlarına dönmüş: - Daha çok var, hadi gidip şu karşıki kafede çay içelim... Oradan buradan derken lâf lâfı açmış... Birden tren düdüğüyle kendilerine gelmişler. Koşarak dışarı fırlamışlar ama, nafile... Tren kaçmış..Sormuşlar: - Sonraki tren ne zaman? - Bir buçuk saat sonra... Yine dönmüşer kafeye. Yine çay, yine lâf ve derken yine düdük sesi... Koşmuşlar ama bu defa da treni kaçırmışlar. Bir saat sonra bir tren daha varmış. Dönmüşler kafeye... Ama bu kez uyanık duruyorlar. Trenin sesini duyar duymaz kalkmışlar ve koşmaya başlamışlar. İçlerinden ikisi; biri bir vagona, diğeri baska vagona zar zor yetişmiş... Üçüncü ise geride kalmış ve yetişememiş... Bir süre dövündükten sonra başlamış katıla katıla gülmeye. Durumu gören istasyon memuru dayanamayıp sormuş: - Hem treni kaçırdın hem gülüyorsun! - Ulan nası gülmeyeyim Onlar beni uğurlamaya gelmişti
  • Temel'in babası vefat eder... Cenazeye gelen bir aile dostu Temel'e sorar: Nasıl... oldu? Cevap: 30.kattan aşağıya düştü... Adam: Vah vah desene çok feci ölmüş... Temel: Yok yok öyle ölmedi... tam yere düşecekken manavın tentesine çarpıp tekrar yükseldi... Adam: Vah Vaah! Daha şiddetli çakıldı o zaman. Temel: Yok! Karşıdaki kasabın tenteden zıpladı bu sefer karşı binanın çatısına... Adam: Demek çatıya çarpıp öldü. Temel: Yok ya! Çatıdan yuvarlanıp elektrik tellerine gitti... Adam: Deme ya! Çarpıldı o zaman... Temel: Yok canım teller yaylandı babamı 200 metre yukarı fırlattı. Adam: 200 metreden yere çakıldı öyle mi? Yazık... Temel: Yok ya yine en baştaki bakkalın tenteye... Adam: Orda mı öldü? Temel: Yooo... Ordanda yine kasaba... En sonunda bunalan adam Temel'e bağırarak sordu: Ulan nasıl öldü bu adam? Temel: "Baktık durmuyo... Vurduk!"
    - mesela ne kadar zamanda
    - burada şu anda 10 saniyede boşalabilirim
    - yapma be
    - hemen ispatlıyayım
    -boşal bakalım

elemanımız masadaki boş bardağı kaptığı gibi mutfağa koşar.
    - 10 saniye bile sürmedi !

"Çok iyi" demiş telefondaki adam, "Şaka maka ama gerçekten kaçmışım vallahi.."
    Yol kenarında duran bi araba ve başında bekleyen on numara bi hatun görmüşler
    Hemen koşmuşlar yanına yardım etmek için
    Hatun demiş arabam bozuldu tamir edin ne isterseniz yaparım demiş
    Bizimkilerin ağzı sulanmış hemen tamir etmişler arabayı
    Hatun sevinmiş ne yapmamı istersiniz sizin için demiş
    Bizim abazanlar yolsusuz birer posta gidelim demişler sana
    Kadın tamam ama şu prezervatifleri takarsanız kabul ederim demiş
    Bizimkiler tabi hiç prezervatif görmemişler hayatlarında
    Hatuna bu ne işe yarar nereye takcaz demişler
    Hatun gülerek hamile kalmamam için şeyinize takcaksınız demiş
    Bizimkiler kabul etmiş sırayla birer posta sallamışlar
    Aradan üç-beş ay geçmiş
    Temelle Dursun yine tarlada çalışıyolarmış
    Temel demiş ula dursun ben bu şeyi çıkarıyom karı hamile kalırsa kalsın demiş :):):):)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ErsinBoz -- 17 Mart 2011; 6:39:08 >
  • FIKRA :)) Camcı :))

Kadının evinde cam kırılmıştı. Camcıyı aradı ve sipariş verdi. Yarım saat sonra zil çaldı. Kadın megafondan seslendi:

- Kim o?

- Camcı bea..

Kadın kapıyı açtı ve camın takılacağı yeri gösterdi. Beş dakika sonra yine zil çaldı.

- Kim o?

- Camcı bea..

- Yanlışlık var. Az önce bir camcı gelmişti.

- Düştük bea.. :))

Orijinalden alıntı: ErsinBoz

Temelle Dursun bigün tarlada çalışıyolarmış
    Yol kenarında duran bi araba ve başında bekleyen on numara bi hatun görmüşler
    Hemen koşmuşlar yanına yardım etmek için
    Hatun demiş arabam bozuldu tamir edin ne isterseniz yaparım demiş
    Bizimkilerin ağzı sulanmış hemen tamir etmişler arabayı
    Hatun sevinmiş ne yapmamı istersiniz sizin için demiş
    Bizim abazanlar yolsusuz birer posta gidelim demişler sana
    Kadın tamam ama şu prezervatifleri takarsanız kabul ederim demiş
    Bizimkiler tabi hiç prezervatif görmemişler hayatlarında
    Hatuna bu ne işe yarar nereye takcaz demişler
    Hatun gülerek hamile kalmamam için şeyinize takcaksınız demiş
    Bizimkiler kabul etmiş sırayla birer posta sallamışlar
    Aradan üç-beş ay geçmiş
    Temelle Dursun yine tarlada çalışıyolarmış
    Temel demiş ula dursun ben bu şeyi çıkarıyom karı hamile kalırsa kalsın demiş :):):):)

Adam doğum servisinde beklerken hemşire çıkmış ve demiş ki: " Hamdolsun, hamdolsun nurtopu gibi bi kızınız oldu" demiş

Adam üzülmüş biraz ama neyse 2.sini erkek yaparız demiş. 9 ay daha geçmiş yine doğumhanede beklerken hemşire hızlıca çıkmış ve demiş ki:" Hamdolsun, hamdolsun nurtopu gibi bi kızınız oldu" demiş.

Adam biraz üzülmüş ama neyse 3. yü erkek yaparız diye kendini teselli etmeye çalışmış. Aradan tekrar 9 ay geçer ve adam yine doğumhanede beklerken hemşire hızlıca kapıları açar ve derki: " Hamdolsun, hamdolsun nurtopu gibi bi kızınız oldu" demiş. Adam sinirlenmiş ve demiş ki "Hamdoldu, hamdoldu ama evin içi .mdoldu" demiş

Yaşlı yılan göz doktoruna gitti.. "Doktor" dedi.. "Gözlerim çok bozuk. Hiçbir şey göremez oldum, bana bir gözlük gerek.." Doktor muayeneleri bitirdi. Bir gözlük reçetesi yazdı.. "Al, kullan, bir aksilik olursa gene bana gel" dedi..
    Yılan iki hafta sonra muayenehaneye geldi gene.. "Doktor fena halde bunalımdayım" dedi..
    "Hayrola" dedi doktor.. "Gözlükler de işe yaramadı mı?.."
    "Hayır" diye kafa salladı yılan.. "Gözlükler çok iyi.. Ama onları takınca, üç yıldır, bahçe sulama hortumu ile yaşadığımı fark ettim.."
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.