Şimdi Ara

yardımmm.. site önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
226
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Rize
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkaşlar öncelikle forumda yeni olduğum için konuyu yanlış yere açmış olabilir hata ettiysem affola :)

bana hediye edilmiş olan ve satmayı planladığım için kutusunu dahi hiç açmadığım bir cihaz var yani cihaz mağazadan alındığı gibi duruyor ( i pad)... ve ben bunu satmak istiyorum..
    şimdi: gittigidiyordan satarsam % 10 komisyon + listeleme ücreti alacaklar hepsiburda da yine aynı sanırım .. sanalpazar da % 5 alıyor ama o sitenin de kullanıcısı az herhalde pek reaksiyon alamadım ... bu işlerle uğraşan arkadaşlar cihazı satabileceğim ve makul seviyede de komisyon alan güvenilir bir internet sitesi önerisinde bulunabilir misinz...
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

Konu bu şekli ile bu bölüme ait olmuyor doğru. Ben yine de yeni üye olduğunuz için size yardımcı olmak amacı ile bu mesajı yazıyorum. İlerleyen zaman içinde konu kaldırılacaktır.

Belirtmiş olduğunuz sitelerden komisyon oranını da göz önüne alınca sanalpazar ı öneririm. Kullanıcısı diğer sitelerden az olabilir ama bunun sizin alışveriş sürecinizi olumsuz etkileyeceğini düşünmüyorum. Diğer türlü gg sitesi her aşamada satıcıların karşısına türlü türlü ücretler çıkarıyor ve buna bir de komisyon eklenince hiç de mantıklı bir alışveriş sitesi alternatifi olmuyor bana göre...

Hepsiburada sitesinden bu şekilde bir hizmet alamazsınız, zira 0 ürünleri 2 yıl garantili olarak satan bir alışveriş sitesidir.

Ek olarak sahibinden.com sitesinde get (güvenli e ticaret) kullanarak ilan verebilirsiniz ki onların komisyon oranları %7 diye biliyorum.

Özetle ben size sanalpazar sitesini önermiş olayım, karar size kalmış.

İyi forumlar.

• öneriniz ve anlayışınız için teşekkürler....

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

3 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.