Şimdi Ara

Yardımlaşma Konusu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
140
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bu konuyu çok ciddi bir şekilde açıyorum.Bu forumda çok fazla sosyal fobili,okbli,şizofren,bipolar vs var.Hayatında acımasızlığıyla biz bir şekilde hayattan kopmuşuz.Saçma sapan yaşıyoruz.Mesela kimimiz burada sürekli kendine hakaret içeren yıkık konular açıyor,kimimiz sürekli bir şeyleri trollüyor,kimimiz sürekli oyun oynuyor vs.Ben bu konuyu çok ciddi olarak açtım ve birbirimizden anlayabilen insanlar olarak birbirimize destek olabiliriz.Sorunlarımızdan dolayı yalnızlığımıza çözüm bulabiliriz.

Ben kendimden bahsedeyim.21 yaşındayım bipolarım.Oldum olası insanlardan kopuktum.Ama bu son birkaç senedir çok acı çekiyorum önceden böyle değildim.Tabii bu halime tam zıt olarak manik krizlerim de oldu.Çok fazla saçma sapan şey yaptım.Sürekli üzülüyorum onlara.İlaçlarımın etkisiyle hiç manik kriz geçirmez oldum.Ama ruh halim çok yerlerde.Üniversitede 4 senedir 1.sınıfım,derslerim berbat.İnsanlarla ilişkilerim berbat,ailemle bile sorunlar yaşıyorum.Benim bu halimden çok şikayetçiler ve sürekli üzerime geliyorlar.Sabahtan akşama kadar müzik dinleyip oyun oynuyorum genelde.Öyle bir hale geldim ki aynaya baktığım zaman kendimden korkuyorum.Yüzümde yaşam belirtisi kalmamış sanki.Ölü gibiyim.İçimde geleceğe dair büyük bir umutsuzluk var.İçimden hiçbir şey yapmak gelmiyor.Kısaca böyle yani :(

Ben gerçekten birbirimize yardım edebileceğimizi düşünüyorum.En azından dertleşebiliriz.

• Psikoloğa gitmeyi denedin mi?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Hocam psikolog birşey yapamaz büyük ihtimalle psikiyatri alanına giriyor zaten ilaç kullanıyorum demiş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • AppleFB kullanıcısına yanıt
    Psikolog bir şey yapamaz değil bir şeyler yapabilmek için psikolog olmuş sonuçta. Bu konu hakkın da alabileceği en iyi destek psikologdur

• gitmedim hocam.psikoloğun bana faydası olmayacağını hissediyorum.
  • Bir sevgilim oldu her hafta sonu ya da 2 hafta da bir psikoloğa gidiyorduk biraz ilaç kullandı ondan sonra bıraktı benim ilacım sen ol beraber atlatalım dedi gayette mutluyuz 4. Yılımız kendine bir kafa dengi birisini bulabilirsen atlatabileceğini düşünüyorum

• anladım hocam ama beni bu bataklıktan kurtarmaya yetmez gibi geliyor.zzaten beni bu halimle kimse çekmez yani :(
  • Demek istediğim o değil psikiyatrlar bu konuda daha detaylı tedavi uygulayabilir ilaç tedavisi gibi psikolog daha basit düzeylerde terapi uygular

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.