Şimdi Ara

Yardımınız Lütfen - Vestel Bio Cool Plus İnverter 24 A (21.500 BTU Sadece Soğutucu)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
389
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Vestel Bio Cool Plus İnverter 24 A (21.500 BTU Sadece Soğutucu)https://www.vestel.com.tr/vestel-bio-cool-plus-inverter-24-a
    Merhaba,
    Bu yukarıdaki klimayı salonuma almayı düşünüyorum, fiyatı indirimler sonrası 2.360 TL olacak, amacım en uygun fiyatlı çözüm üzerinden ilerlemek çünkü cihaz çok fazla kullanılmayacak ve kiracı olduğum için çok fazla para harcamak istemiyorum, 3 yıl garantisinin olması yeterli olur diye düşünüyorum.
    Ev İstanbul'da, sadece soğutma ihtiyacım var, evin yalıtımı gayet iyi yapılmış, çok güneş almayan 55m2'lik salonda kullanılacak klima.

    Keşif için gelen servisler 18binlik klimanın kaldırmayacağını 24binlik klimanın uygun olacağını belirtti. Bu modelde 21400 BTU var yeterli olur mu acaba?

    Evde ankastre tesisat var evde, tesisatın boru çapı 1/4'e 1/2 (çoğunlukla 18bin BTU'luk modellere uyuyormuş) bu marka ve model için uygun mudur?

    Eğer uygun değilse bu boru çaplarına uygun, 24bin BTU, fiyatı 2.400-2.800 TL bandında önerebileceğiniz marka/model var mıdır?(sadece soğutma özellikli olmasında mahsur yok)

    Şimdiden yorum ve yönlendirme yapacak arkadaşlara teşekkür ederim.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.