Şimdi Ara

Yardımınız Lazım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
493
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Diablo'yu alalı 3 hafta vs oldu ama çok zaman bulamadım, bir wizard açıp 56 lvl yaptım , 44 saat sürdü. Hoşuma gitmedi Wizard :Melee karakter sevdiğim için barbar açmaya karar kıldım fakat bir 60 saat daha harcamak uzun sürecek. (bir yerde okumuştum; 2 saatte 60 lvl olunabiliyormuş) Yardım edebilecek biri varmı acaba; beni seri level atlatabilecek bir yardım sever?

• Öncelikle Helm'in socketli olmalı ve socket'e de kırmızı taş (Ruby Gem) takarsan, taktığın taşa göre % Exp alırsın. %35 Exp veren Hellfire yüzük yapmalısın ki bunu da en az bir karakterini 60lvl yaparak yapabilirsin. Eğer Gold'un çoksa Leoric Signet yüzük alabilirsin (Min 30M). Leoric Signet için lvl 14 olman gerek tabi. Ayrıca Cain setinden 3 tane satın alıp kullanabilirsin. 3'lü seti taktığında %30 Exp alırsın. Cain setini kullanabilmen için lvl 23 olman gerekli.

Daha sonra yanında sana eşlik edecek sabırlı bir arkadaş bulmalısın ki en önemlisi de bu sanırım senin açından...
  • Bence erinme, yavaş da olsa kas ki skill lere aşina olabilesin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pubs3

Öncelikle Helm'in socketli olmalı ve socket'e de kırmızı taş (Ruby Gem) takarsan, taktığın taşa göre % Exp alırsın. %35 Exp veren Hellfire yüzük yapmalısın ki bunu da en az bir karakterini 60lvl yaparak yapabilirsin. Eğer Gold'un çoksa Leoric Signet yüzük alabilirsin (Min 30M). Leoric Signet için lvl 14 olman gerek tabi. Ayrıca Cain setinden 3 tane satın alıp kullanabilirsin. 3'lü seti taktığında %30 Exp alırsın. Cain setini kullanabilmen için lvl 23 olman gerekli.

Daha sonra yanında sana eşlik edecek sabırlı bir arkadaş bulmalısın ki en önemlisi de bu sanırım senin açından...

3 hafta önce başladığımı yazdım yukarıda bu yüzden o yukardakilerden hiçbiri yok Dediğin gibi eşlik edecek birini arıyorum . Bir forumda 60 lvl e 2 saatte geldiğini söyleyen biri vardı, ordan çıkarak yardım istiyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: Kril

Bence erinme, yavaş da olsa kas ki skill lere aşina olabilesin.

Skillere alışma durumu zor çünkü onlarca skill, bunların rune ları ve elective mod ile binlerce kombinasyon oluşuyor. 60 olana kadar - ki buda 60 saat sürer - bir sürü skill değişmiş olacak. 60 olunca bir build seçip yoluma devam edeceğim. Ama bunlar olana kadar

• quote:

Orijinalden alıntı: olumludunya

Diablo'yu alalı 3 hafta vs oldu ama çok zaman bulamadım, bir wizard açıp 56 lvl yaptım , 44 saat sürdü. Hoşuma gitmedi Wizard :Melee karakter sevdiğim için barbar açmaya karar kıldım fakat bir 60 saat daha harcamak uzun sürecek. (bir yerde okumuştum; 2 saatte 60 lvl olunabiliyormuş) Yardım edebilecek biri varmı acaba; beni seri level atlatabilecek bir yardım sever?

dostum 2 saatte level 60 olman gerçekten zor.

2 saatte olunabiliyorsa şayet, bu yapabilecek kişinin öncelikle 2 adet hellfire ring, cain set, radiant star ruby ve son olarak 2adet leoric signet'e ihtiyacı var. yanına birde level reduced silah alması lazım ki yeni başlayan birinin bu itemleri edinmesi ancak para ile gold alabilmesi ile mümkün olabilir. ayrıca listedeki hellfire ring'i parada olsa temin edemez(satılmıyor). sırf o item için özel quest yapılması gerekiyor ki yapılması destekli bile bir kaç gününü alabilir.

• quote:

Orijinalden alıntı: Nephiss

quote:

Orijinalden alıntı: olumludunya

Diablo'yu alalı 3 hafta vs oldu ama çok zaman bulamadım, bir wizard açıp 56 lvl yaptım , 44 saat sürdü. Hoşuma gitmedi Wizard :Melee karakter sevdiğim için barbar açmaya karar kıldım fakat bir 60 saat daha harcamak uzun sürecek. (bir yerde okumuştum; 2 saatte 60 lvl olunabiliyormuş) Yardım edebilecek biri varmı acaba; beni seri level atlatabilecek bir yardım sever?

dostum 2 saatte level 60 olman gerçekten zor.

2 saatte olunabiliyorsa şayet, bu yapabilecek kişinin öncelikle 2 adet hellfire ring, cain set, radiant star ruby ve son olarak 2adet leoric signet'e ihtiyacı var. yanına birde level reduced silah alması lazım ki yeni başlayan birinin bu itemleri edinmesi ancak para ile gold alabilmesi ile mümkün olabilir. ayrıca listedeki hellfire ring'i parada olsa temin edemez(satılmıyor). sırf o item için özel quest yapılması gerekiyor ki yapılması destekli bile bir kaç gününü alabilir.

Benim bütün karakterler lvl 60 oldu ama hiç hellfire yok, altın desen 100.000 civarında, geleni basıyorum mücevhere, mücevher kitabına :)

• quote:

Orijinalden alıntı: gergozen

Benim bütün karakterler lvl 60 oldu ama hiç hellfire yok, altın desen 100.000 civarında, geleni basıyorum mücevhere, mücevher kitabına :)

hellfire için questini yapmaya başlaman lazım o zaman, mücevherlere o kadar para harcamanı önermem, boşuna zaman kaybı, paranı biriktirip yatırımını itemlere yaparsan zaten rahatlıkla mücevherlerini tamamlarsın
  • 2 saatte nasıl 60 lvl oluyolar paranın gözü kör olsun biz 11 tane karakteri 60 lvl yaptık biri hardcore elimizden tutan olmadı hiç
  • Merhaba arkadaşlar benim başımda da böyle bir sorun var

Arkadaşlar bir sorum olucak kısaca Diablo 3 Accountum hacklendi uzun ugraş sonucu geri aldım birkaçgün sonra oyuna gireyim dedim oda ne gizli sorunuz yanlış diyor 1 uğraş 2 uğraş derken olmadı halbuki gizli sorumun doğru olduğundan %100 eminim bazen arkadaşların evden baglandığımda ip farklı oldugu için oyun sırasında farklı ip den baglanıyorsunuz acontunuzu kitlemek istermisiniz diyordu ben 2 inci seçenegi seçip gizli sorumu yazarak oyuna giriyordum ve güzel güzel oynuyordum şu sıralar eski hesabımdan şüpelenmeye başladım ve yeni hasap açtım elimdeki satın aldığım keyi yeni acounta activ etmek istiyorum sizce böyle birşey mümkünmü

şimdiden yardımlarınız için teşekkürler..!
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rootin

Merhaba arkadaşlar benim başımda da böyle bir sorun var

Arkadaşlar bir sorum olucak kısaca Diablo 3 Accountum hacklendi uzun ugraş sonucu geri aldım birkaçgün sonra oyuna gireyim dedim oda ne gizli sorunuz yanlış diyor 1 uğraş 2 uğraş derken olmadı halbuki gizli sorumun doğru olduğundan %100 eminim bazen arkadaşların evden baglandığımda ip farklı oldugu için oyun sırasında farklı ip den baglanıyorsunuz acontunuzu kitlemek istermisiniz diyordu ben 2 inci seçenegi seçip gizli sorumu yazarak oyuna giriyordum ve güzel güzel oynuyordum şu sıralar eski hesabımdan şüpelenmeye başladım ve yeni hasap açtım elimdeki satın aldığım keyi yeni acounta activ etmek istiyorum sizce böyle birşey mümkünmü

Kullanmamis oldugun yeni bit key varsa onu yeni hesap acip kullanabilirsin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• ok inşallah olur peki teşekkürler hocam
  • quote:

Orijinalden alıntı: clabnick

quote:

Merhaba arkadaşlar benim başımda da böyle bir sorun var

Kullanmamis oldugun yeni bit key varsa onu yeni hesap acip kullanabilirsin

ama hocam sadece 1 keyim var başka keyim yokki ? nasıl yani birdaha para verip alacakmıyım

• Evet.
  • resmen saçmalık bu kardeşim oyundan soğudum yeminlen ben birdaha para vermem o kadar
  • quote:

resmen saçmalık bu kardeşim oyundan soğudum yeminlen ben birdaha para vermem o kadar

istediğin şey abes biraz. parayla satın alınan bir oyunda farklı bir account alıp aynı keyi kullanamazsın. farklı account = farklı cdkey = +para

mantıklı olan sorununu eski accountunda çözmen. keza 55 tane yeni account alsanda eğer gerçekten hacklenmişsen bir şekilde hepsi uçacaktır.
  • hacı recovery yaparak acountu geri aldım sade gizli sorumu bildigim halde yanlış diyor
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.