Bildirim
yardım WİFİ
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
teknik olarak çok bilgim yok bildiğim kadarı ile anlatıyım ama daha bilgili kişilerden daha sorunsuz cevaplar alabilirsin :
Wifi bildiğimiz internetin kablosuz erişimli olanıdır.Örneğin internet cafelerde kablo kalabalığından kurtulmak için her kasade wifi destekli ethernet kartı vardır ve böylece adsl i kablo ile çekmezler onun yerine kablosuz bağlantı ile bağlanırlar.Örneğin ünversite kampüslerinde koblosuz internet vardır senin laptobun yada wifi ethernet kartlı bi bilgisayarın varsa bu üniversitenin kablosuz modemine bağlanıp internete girersin.
Benim bilgisayarımda wifi ethernet kartı yok fakat wifi modem var.Yani kablosuz modem var.Şimdi ne oluyo ben internete kablolu giriyorum fakat başkalarıda benim internetime girebiliyor (ben izin verirsem) yani ben dağıtıcı oluyorum.DS lerimizde de wifi ethernet kartı gibi bişey var onun sayesinde ds mizi açıyoruz ve kablosuz modemleri buluyoruz (ben kendi bilgisayarımdakini buldum tabi :) ) şifreyi girip onaylıyoruz.Bundan sonra ds miz o bulduğu kablosuz modem üzerinden internete girebilecek hale geliyor ve internet üzerinden çoklu oyun oynayabiliyor.
Wifi laptoplarda ; nintendo ds ve psp de de var.Ve artık cep telefonlarında da yaygınlaşıyor.
-
hmm anladım çok sağol arakdaşım -
önemli değil kardeşim
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X