Şimdi Ara

Yardım - Wanbo saçmalığı, garip hikaye ,Xming Önerisi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
49
Cevap
4
Favori
1.010
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Ben de benzer durumdayım.
    Hali hazırda Wanbo X1 MAX kullanıyorum, ALR Fixed perde ile.
    Fiyat düşünce sepete ekledim ancak sarı ekran hatası ya da ekran yanması dedikleri husus kafamı karıştırdı.
    Sizin yorumlarınıza göre, indirim de bitmemiş olursa, ben de değerlendirebilirim belki.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • ens1252 kullanıcısına yanıt
    ALR UST perdeler ile karıştırılmasına sebep oldu sanırım yazdıklarım.

Ben wanbonun kendi perdesini aldım. Sanırım kazancı 2 idi. Gri renkli olandan.

Onu da 5cm x 1cm ebatlarında mdf benzeri bir çerçeveye sabitledim.

Yazdığınız gibi X1 MAX teoride 350 ansi lumen değerine sahip olduğu için bu şekilde biraz daha iyi oldu beyaz duvara göre.

• Bende mozart pro 1 2025i iade etmekten vazgeçtim, daha önceki paylaşımımda görüntüde bir beyazlık olduğunu söylemiştim, bu beyazlık duvar kaynaklı imiş, birde stickten aldığı görüntü hdmi ile bağlanıldığındaki görüntüden bir tık kötü olduğunu söylemiştim, bir güncelleme aldı ve görüntü daha iyi oldu gibi.
    Şuan için oldukça memnunum, ilk projeksiyon deneyimim ve oldukça keyifli oluyor, tek endişem uzun vade de performans kaybı olur mu?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Hocam bladecine Cube 600 'ü deneyimleyebildiniz mi? Bende wanbo mozart 1 pro ile onun arasında kaldım ama değerlerle kullanıcı deneyimleri bazen örtüşmüyor.

kaça aldınız?

17.000 di sanırım

Hocam bugün teslim oldu sonunda birkaç gün gecikmeyle, kutusunu açtım ama deneme şansım olmadı zamanım azdı, akşam eve gidince deneyeceğim.

İlk izlenim olarak malzeme kalitesi hissiyatı güzel, büyüklüğü düşündüğüm gibi, ağırlığı düşündüğümden hafif, bakalım umarım beni tatmin eder. Wanbolar ile arada bence ciddi kalite farkı var, Xiaomi L1 Pro ile arasındaki 3-3,5 bin farka değer gibi ilk izlenim. Bakalım asıl olay açıp duvara yansıtınca belli olacak.

Wanbo TT ile de birkaç güne kayınpederime gidince yanyana deneme şansım olur.

Soundcore motion plus da aldım daha yeni, projektörün kendi 20W ses sistemi çok aman aman değil yorumları var diye, bakalım kıyaslayacağım ikisini.

Sipariş ve tedarik pek sorunlu değildi ama işleyiş olarak satıcı/distribütör teknobiyotik biraz nazlı çalışanlara sahip bir firma, adı öyle çıkmış piyasada, o yüzden sorun çıkmasın diye dua ediyorum. Çok aceleniz yoksa amazon üzerinden almayı bekleyin, kafanız rahat eder. Kutu teslim ve açılışı foto/video kayıt altına almayı da unutmayın.

Kısa incelemesi bugün düştü Youtube'a, yakında uzun inceleme de gelir.

Yardım - Wanbo saçmalığı, garip hikaye ,Xming Önerisiteknobiyotikyoutube
    BladeCine İncelemede ! #shorts #shortvideo #shortsfeed #review #tv #projector #sinema #cinematic
    https://www.youtube.com/shorts/ErLoD_qfGRY

Yardım - Wanbo saçmalığı, garip hikaye ,Xming Önerisi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi das.sigma -- 5 Kasım 2025; 16:10:51 >

• Gerçeğini doğru şekilde göstermediği için videoları sildim, yanıltmasın kimseyi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi das.sigma -- 7 Kasım 2025; 12:55:13 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Duvarım açık gri renk silikonlu boyalı, perde ile daha iyi olacağına eminim. Ölçmedim ama tahminen 130 inç civarı görüntü olması lazım, küçültme ile 120 en az vardır.

Yaklaşık 2 metre yükseklikten, Gümüşlüğün üzerinden yansıtıyorum, 50-60 cm sehpadan da denerim sonra fırsatım olursa. Biraz daha yakın ve yüksek koyacak yerim olsa çok daha iyi olacaktı. İsteyen tavan montajı yapabilir.

Telefon bi ton daha parlak gösteriyor, sizi yanıltmasın bu kadar parlak değil. Mesafe 4,5-5 metre, sığsın diye biraz küçültülmüş hali yaklaşık 85%.

Wanbo TT den en az iki kat parlak ve net. Mesafe uzak olduğu için pikseller büyük tek tek görünüyor ama, 3-3,5 metre 120 inç görüntü bundan 1,5 kat daha iyi olacaktır.

Mevcut ses benim bluetooth hoparlörden geliyor, ben çok zayıf buldum kendi ses sistemini, bas hiç hissedilmiyor, belki ayarı vardır bilmiyorum, iyi ki almışım bluetooth hoparlörü.

Güncel: Şimdi sabah yüklediğim videolara bakınca fark ettim, DH kesip sıkıştırınca, normaldekinden çok daha soluk çıkmış, kapak fotosu kadar olmasa da benim gözle gördüğüm bundan çok daha canlı/renkli olduğu kesin, ikisinin arası diyelim. Teknik ekipman filtre vs. olmadan video da yanıltıcı olabilir. TT ile yanyana koyduğumda daha net anlaşılır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi das.sigma -- 6 Kasım 2025; 10:30:40 >

• Çok teşekkürler hocam deneyimlerinizi paylaştığınız için. ISO konusunda çok fazla dolandırıcılık dönüyor, wanbo kıyaslamasını görmeniz iyi olmuş.

Xiaomi L1 Pro 400 ISO, 500 ANSI vermişti izlediğim bir testte. Wanbolar ise siz de biliyorsunuz yarısının biraz üstünde genelde, yani en parlak X5 Prodan da daha parlak, şuan en parlak lcd model piyasadaki.

Teknik uzun test ölçüm videoları gelir yakında, teknobiyotiktv ne kadar objektif inceler bilmiyorum ama illa ki ölçümü en azından düzgün söylerler.

Kısa bi inceleme daha gelmiş, biraz ballandırmış ama görüntü aşağı yukarı aynı.
    teknobiyotikyoutube
    BladeCine Kaçmaz ! Detaylar Yakında #shorts #shortvideo #shortsfeed #shortsvideo #tv #cinematic
    https://www.youtube.com/shorts/FosKlJLjlU0?si=8h4pt4Fy0feMEX5f

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi das.sigma -- 5 Kasım 2025; 21:22:10 >

• das.sigma kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler. Mesajınızı güncelinizde yanılmamış olduğumu anladım. Bende videoları incelediğimde kapak fotoğrafları kontrastlı gözüküyordu. Videoyu oynatmaya başladığımda renklerin çok soluk olduğunu görünce çok şaşırdım. Kamera aşırı yanıltıyor. Birde siz DH yüklediğiniz için bozulmuş. Youtube yükleme şansınız varsa böyle yapabilirsiniz. Ses sistemi beni tatmin eder diye düşünüyordum Anker markasını inceleyeceğim. TT ile yanyana incelemenizi bekliyorum.

• cycloner kullanıcısına yanıt
    Wanbo TT'yi deneme şansınız oldu mu?

Kuıtusunda duruyor işlerden dolayı ilgilenemedim

• ens1252 kullanıcısına yanıt
    Aynen zam olayı biraz ayıp olmuş, az para değil 2bin, şöyle olsa anlarım, ön sipariş ile alanlar daha ucuza indirimli alacak, stoğa girince fiyat normale döndü desem öyle değil baya bildiğin fiyatını artırmışlar gelen ilgiye göre.
    mozart 1 ile arada kalanların kafasını da wanbo tarafına kaydırır bu.
    Salonda değil de odada, küçük mekanda kullanacaklar için page one/L1 pro daha mantıklı, çünkü bu 1.39 ratio, büyük görüntü için epey uzaklaşmak gerekiyor, uzaklaştıkça parlaklık da azalıyor. Yakın mesafede mesela 3 metre civarında farkın kapanmasa bile azalabileceğini düşünüyorum. Ağırlık olarak da ciddi fark var, diğerleri daha taşınır, gimbal öncelik değilse.
    Fiyat olarak 11,5-12 civarına inerse bence onlara yönelin, aradaki fark 5-5,5 bine değmeyebilir yakın mesafede.

• Arkadaslar merhaba bende wanbo tt modelini aldım bugun fakat projeksiyon cihazlari hakkinda pek bilgim yok sanki lensin ici kirli tozlu gibi geldi yeni gelen ürünün böyle bir sey mümkün mü soyle bir fotoda cektim.yardimci olursaniz sevinirim.

İyice gözlük bezi, ya da özel alkollü bez ile sildiniz mi? Eğer geçmez ve içeridense bence hemen iade edin, kapalı sistem içeri toz almaması lazım, eğer toz varsa fabrikada montaj sırasında girmiş ya da sistemin kapalılığı tam sağlanamamış olabilir, ikinci durumda git gide toz artar.

Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.