|
Tüm foruma selamlar yakın zamanda başımdan geçen garip hikayeyi anlatacağım projeksiyon olayına ilk önce wanbo tt modeli ile başladım ürün çok başarılıydı linux olduğu için çok hızlıydı renkler hdr süper canlıydı sesi fazlasıyla yeterliydi tek eksik google tv olmamasıydı fakat üründen çok memnun kalmama rağmen google tv için üst modelini almaya karar verdim ve wanbo davinci 1 pro modelini aldım işler burda garipleşmeye başlıyor ki :) davinci çok kötüydü hem sesi daha iyi değildi hem parlaklığı çok kötüydü hdr olmadığı için renkler çok kötüydü ürün gereksiz büyüktü derhal iade ettim ve sanırım artık mozart 1 pro almanın vakti diye düşündüm fakat yine hayal kırıklığına uğradım çünkü kocaman ve ağır bir ürün geldi, wanbo tt renkleriyle neredeyse aynıydı ses olarak da öyle süper falan değildi üstelik menüde bile nadiren takılıyordu ve yaklaşık 10.000tl fiyat farkı olmasına rağmen... Bunu da satıp yada iade edip düzgün bir cihaz almak istiyorum. formovie xming page one isimli ürünü çok fazla duyuyorum öneren yada önermeyen olur mu? < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi artsydirector -- 11 Ekim 2025; 7:12:21 > |
|

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt

kullanıcısına yanıt
Hızlı