Bildirim
YARDIM : TÜM TORRENTLERİM %98-%99 DA ÇAKILIYOR !!!
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
torrent programarının içerisinde bağlantığın kişileri görürsün .. kaç kişiden ve hangi hızlarda çektiğine dair...
onları bi kontrol et belki dosya onlarda da yüzde 100 olarak yüklü değildir ve senin gibi bekliyorlardır...
dosya oranlarından bi kontrol et -
ettim problem ordan kaynaklanmıyor. ayrıca bu tek dosya için geçerli değil ne indirmeye kalksam aynı sıkıntıyı yaşıyorum. başka bir sebebi olmalı... _____________________________ -
Bu tür konular bu forumda yasak
_____________________________ -
quote:
Orjinalden alıntı: :::SpyNet:::
neden yasak? kanun dışı birşeyden bahsetmiyoruz sadece sorunuma çözüm arıyorum. kullanılan programlar da kanun dışı değil. hepsi freeware. sebebini söylerseniz daha iyi anlayabiliriz. yoksa direkt kestirip atmak kimseye yardımcı olmaz...
_____________________________ -
Paylaşım programları/siteleri ile ilgili her türlü konu yasak forumda , önceki açılan konularda silindi zaten
İleride telekomun dava açma riskine karşı alınan bir önlem bu
Program meselesi değil zaten konu
Bu siteye bak o zaman
http://miniurl.es/14
quote:
Orjinalden alıntı: cell
quote:
Orjinalden alıntı: :::SpyNet:::
neden yasak? kanun dışı birşeyden bahsetmiyoruz sadece sorunuma çözüm arıyorum. kullanılan programlar da kanun dışı değil. hepsi freeware. sebebini söylerseniz daha iyi anlayabiliriz. yoksa direkt kestirip atmak kimseye yardımcı olmaz...
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler