Şimdi Ara

YARDIM : TÜM TORRENTLERİM %98-%99 DA ÇAKILIYOR !!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
731
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş

bilgisi olan varsa bu konu hakkında yardım bekliyorum. azureus, utorrent veya hiçbiri farketmiyor. başlarda hız çok iyi ama %98 veya %99 a gelince orda kalıyor. ne yapmalıyım? share ratio da poor 0.6 civarı. yardımlarınızı bekliyorum. teşekkürler...

• ettim problem ordan kaynaklanmıyor. ayrıca bu tek dosya için geçerli değil ne indirmeye kalksam aynı sıkıntıyı yaşıyorum. başka bir sebebi olmalı...

Orjinalden alıntı: :::SpyNet:::

Bu tür konular bu forumda yasak

neden yasak? kanun dışı birşeyden bahsetmiyoruz sadece sorunuma çözüm arıyorum. kullanılan programlar da kanun dışı değil. hepsi freeware. sebebini söylerseniz daha iyi anlayabiliriz. yoksa direkt kestirip atmak kimseye yardımcı olmaz...

İleride telekomun dava açma riskine karşı alınan bir önlem bu

Program meselesi değil zaten konu

Bu siteye bak o zaman

http://miniurl.es/14

quote:

Orjinalden alıntı: cell

quote:

Orjinalden alıntı: :::SpyNet:::

Bu tür konular bu forumda yasak

neden yasak? kanun dışı birşeyden bahsetmiyoruz sadece sorunuma çözüm arıyorum. kullanılan programlar da kanun dışı değil. hepsi freeware. sebebini söylerseniz daha iyi anlayabiliriz. yoksa direkt kestirip atmak kimseye yardımcı olmaz...

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İDM %99 da kaldı çözüm
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.