Şimdi Ara

(Yardım!)Telefonum düştü ekran camı kırıldı.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
71
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar telefonum camı kırıldı lcd ekranda bir problem yok fakat dokunmatiği bozuldu. Ekranımın sol tarafının dokunmatiği çalışıyor fakat sağ tarafı çalışmıyor. Bu yüzden dolayı da telefonu kullanamıyorum.

    Sormak istediğim telefonuma ait ekran camı ve lcd ekli ekran camı satılıyor aliexpresste. Şimdi ekranımın da değişmesine gerek yoksa şu http://www.aliexpress.com/item/Black-White-TP-for-Zopo-C2-C3-ZP980-5-0-Touch-Screen-Digitizer-Glass-Panel-Sensor/32766428567.html?spm=2114.13010208.99999999.262.kJvGyl camı alıp taktırsam olur mu ?

    Yardımcı olanlara teşekkür ediyorum.







  • Ekran camını türkiyeden buldum aldım ama takamadım ekranı da kırdım. Ekranlı cam aldım 23.5dolara. Taktım kullanıyorum. Tavsiyem ekranı ile birlikte komple alın değiştirin.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: emirmustafa

    Ekran camını türkiyeden buldum aldım ama takamadım ekranı da kırdım. Ekranlı cam aldım 23.5dolara. Taktım kullanıyorum. Tavsiyem ekranı ile birlikte komple alın değiştirin.

    Kendiniz yapmasaydınız keşke biraz masraf olmuş.



    Youtube de videoları var ama onlarda ince ayar çekiyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Haklısın. Telefoncuya götürdüydüm yapmadı hassas dedi ben de belki yaparım dedim ne yapışıkmış ekrana öyle çıkarırken ekran da kırıldı attım çöpe lcd ile beraber aldım taktım. İlk aldığım dokunmatik cam da duruyor kenarda ☺ sağlıklı oldu ama şimdi.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.