Şimdi Ara

yardım sp1 ve sp2 hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
245
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • arkadaşlar herkese merhaba..hemen sorunuma geçiyorum şu an bilgisayarımda sp2 yüklü ancak çalıştırmak istediğim program sp2 de çalışmıyor...sp1 ve daha düşük sürümlerde kesin çalıştını da biliyorum...sp2 yi silip yerine sp1 i yüklemek istiyorum...
    yanlışsam düzeltin ama normal windows kurulumunda sp2 cd si takılyor windows siliniyor ve hemen yenisi yüklenebiliyor...ama bu işlemler sp2 cd si sürekli cd rom da iken yapılyor ...ben arada sp1 nasıl kuracağım..yani istediğim şey sp2 varken sp1 i kurmak yardımcı olur musunuz?



  • sp2 yerine sp1 de çalışan bir program bana pek güvenli gelmedi. Nedir programın adı söylemen mümkünse? sp2, bazı tür programların yüklenmesine izin vermiyor galiba, böyle birşey başıma gelmediği için emin değilim. sp2 yi kaldırman bilgisayarındaki açık sayısının ciddi anlamda artmasına sebep olur, bu yüzden tavsiye etmem. Ama illa ki kurmam gerekiyor dersen: Öncelikle sp2'yi ayrıca mı kurdun yoksa XP ile beraber direkt mi yüklendi anlayamadım. Direkt yüklendiyse kaldırman sanırım normal koşullarda mümkün olmaz. sp2 cd si ile (yeni windows yükleyen cd değil) sonradan yüklediysen sanırım program ekle/kaldır dan kaldırabilirsin veya küçük bir ihtimal sistem geri yüklemeden de kaldırılabilir. Ama tekrar söylüyorum, böyle bir operasyon sakıncalı olur.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.