Şimdi Ara

YARDIM - MSI Anakart bios güncelleme sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
527
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş

MSI B450M-A PRO MAX anakart kullanıcısıyım, uzun süredir bios ile işim olmadı ancak yakın zamanda ram frekanslarını artırmak için biosa girmek istedim. Cihaz sadece yeniden başlıyor. Fast boot kapama, win10 boot usb desteği ile biosa girme vs. birçok şeyi denedim ancak biosa ne yaptıysam giremedim. bir süredir de oyun esnasında cihaz resetleniyor. Ekran kartına yük bindiğini düşünüyordum, bu da değil gibi görünüyor. M2 slotundan diski çıkarıp başka bir ssd diske windows yüklemek istedim, takılı m2'yi çıkarına bu sefer ekrana görüntü gelmiyor. Tekrar takınca bir iki resetten sonra cihaz normale dönüp açılıyor. Bios versiyonunu güncelleyerek belki bu sorunu çözerim diye düşünüyorum ancak hiçbir şekilde biosa düşemiyorum. MSI live update yazılımı ile windows üzerinden bios güncelleme yapıldığı eski videolarda var ancak live update6 programında bende bios güncelleme yok. takıldım arkadaşlar. yardım lütfen.

• gücü power supplyden kapat. elektrik kablosunu psudan çek. bios pilini çıkart. 30-40 sn kadar kasanın açma düğmesine basılı tut. pili tak kabloyu tak dene...

ya da gücü power supplyden kapat. elektrik kablosunu psudan çek anakartın üstünde JBAT1 tornavidayla 5-10sn kadar değdir

How To Reset Bios (CMOS) - YouTube

YARDIM - MSI Anakart bios güncelleme sorunu

• birinciyie denedim ama jumper üzerinden işlem yapmadım. bir iki dakikaya bunu da yapıp bilgi veririm. Teşekkürler

Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.