Şimdi Ara

Yardım lütfen...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
175
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

ben bir fotoğraf makinesi almak istiyorum...fotoğraf makinasını öncelik olarak işimde sonrada hobi olarak kullanmayı planlıyorum...işimle ilgili olarak internetten satışını yapacağım ürünlerin fotoğraflarını çekeceğim.bu ürünler genelde züccaciyelik ürünlerden oluşmakta. bunun dışında gördüğüm herşeyi fotoğraflamayı ve kaliteyi seven biriyim. bu kullanıma uygun bir makine almak istiyorum.
    bugün en mantıklı yer tekno sa diyerek gittim. bana fuji nin s8000fd modelini önerdiler.
    macro ve süper macro özelliği,
    çift titreşim engelleme özelliği,
    yüze odaklanma,
    18x optik zoom,
    ışık ayarlı dahili flash,
    8 mp,
    gibi yaklaşık olarak 45 dadika civarı özelliklerini anlattılar.fiyatıda 900 ytl.bu makina bana fazlamıdır azmıdır? alınırmı alınmaz mı? anlattıkları kadarıylada başka bir makina göremedim teknosa da ama araştırmadan da almak istemedim. .forumda digital makina alma ve ön izleme topiğini okudum fakat makinalar hakkında bilmediğim çok fazla şey var. mesela efektif pixeli ni nasıl anlarım. af nedir bir makinadad varmıdır yokmudur nasıl anlarım.SLR makina nedir? anlayacağınız oldukça çaylağım.bu konuda ciddi yardımcı olabilecek birileri varmıdır şahıs yada dükkanı olan farketmez.

bana önerebileceğiniz makinalar varmıdır.nerelere bakmalıyım.doğubank yada sirkeci taraflarını dolaşmaya değermi?almışken bir kere alayım tam alayım mantığı ile düşününlerdenim. ilginize şimdiden teşekkür ederim. herkese hayırlı forumlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zenderde -- 18 Haziran 2008; 23:16:19 >

• Ben şunu diyeyim de kafan karışsın. Mesela o makineye 900 ytl vermek yerine garantisiz sıfır dışardan getirenler var. 450 ytl ye yaklaşık. Arada çok büyük fiyat farkı var. Benim önerim eğer böyle pahalı bir şeyler alma durumun olursa dışardan getirenlerden fiyat almanı öneririm. O paraya 2 adet getirtebilirsin yani dışardan.
    Ama şu anki fotoğraf makinelerinde durum şu. Yeni çıkan makineler artık bir çoğu iyi değil. Sakın aklına yeni çıkan makine daha iyidir gibi bir düşünce gelmesin.
    Benim sana önerim bu konuda forumda satılan bu makine. Sıfırı kalmadığı için sadece piyasa da ikinci eli var. Bende daha bugün aynısından sattım.
    http://forum.donanimhaber.com/m_24072942/tm.htm

Gelelim senin s8000fd ne. Sadece şunu diyeyim. Fiyatı nedeniyle kötü makine. Teknik özellikleri çok yüksek bir makine değildir kendisi. Hele ki fotoğraf makinesi alırken sakın satıcıların dediklerine kanma. Onlar için en iyi model ellerinde olanlar sadece. O nedenle sırf satmak için bir sürü şey derler. Ama asıl önemli özellikleri de kendileri bilmediği için uydurup dururlar.

• Mevcut olan Üst konudan devam edelim.
    Aynı sorular daha önce çok soruldu.
    Arama özelliğini kullanarak kısa zamanda cevap alabilirsiniz.
    İyi forumlar
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.