Şimdi Ara

yardım lazım dostlar:

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
405
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • arkadaşlar benim bir garip sorunum var. yakın bir geçmişte bilgisayarıma format atıp yeniden yükleme yaptım. fakat bu yüklemeyi yaptığım günden beri hotmaildeki mail sayfama giremiyorum. messenger açılıyor. ama mail sayfaları bir türlü açılmıyor. üstelik yahoo sayfam bile açılıyor ama hotmaildeki mail sayfam açılmıyor. bir akıl verirseniz beni mutlu edersiniz. şimdiden ilgi ve alakanıza binlerce teşekkürler.



  • aynı sorunu bende yazmıştım buraya. ayrica ben internet cafede 15 makinadada girmiyordu. msn açılıyor. hotmailin ana sayfasıda açılıyor. fakat kullanıcı adı ve şifresene yazdıktan sonra mail sayfası açılmıyordu. ben çözemedim. en sonunda tekrar formatladım makinaları ve problem çözüldü. nedenini hala anlamış değilim. Kolay Gele!!!
  • Bu sorun genel olarak bazılarında açmıyor filan diyolar ben hiç karşılaşmadım fakat bu sorunla karşılaşanlara Firefox internet tarayıcısını öneriyorum.

    http://download.mozilla.org/?product=firefox-1.0.4&os=win&lang=tr-TR bu linkten son sürümünü indirebilirsiniz.
  • herhangi bir explorer sayfasının içinde sağ tıklayıp aşağıdaki resimdeki onay kutucuğunun işaretli olup olmadığına bi bak derim. dil kodlamasında ototmatik seç ibaresinin onaylı olması gerek
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.