Şimdi Ara

[YARDIM] HT BOOK 14 KAPAK YERİNE TAM OTURMUYOR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
178
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Değerli forumdaşlar, HTBOOK 14 adlı Hometech marka notebook'um bugün şarja takmaya götürürken ki fark etmem ile sorunu ortaya çıktı. Önceden hiç bu sorunu olduğunu görmedim ki yoktu zaten.

    Normalde kullananlar bilir zaten kapakların uçlarında mıknatıs var tık diye birbirine tutma sesleri geliyor ve birbirlerini tutuyorlar kapanıyor.

    Ama bugün tamamen şarjı bitince şarja takayım dedim, kitap gibi yan olarak birleşik yerinden tutunca üstünden bir anda kapaklar açıldı dedim noluyor yav sonra kapattım masaya koydum baktım ki sol taraf alt ve üst mıknatıslar birbirine tutuyor ancak sağ taraftakiler tutmuyor arkadaş.

    Hemen bir tel toka ile mıktanısları kontrol ettim, bunlar tamam yani mıknatıslar tutuyor ama sağ taraf hafif kaymış sol yukarı doğru açık kalıyor ve sağ tarafta mıknatıslar birbirlerini görmüyor kaymış gibi o yüzden tutmuyor deliricem Fotoğraflarım birazdan.

    Ne yaptıysam çözülmedi ben de anlayamadım ne yere düştü ne darbe gibi bir şey oldu, olabilecek sebepleri yazar mısınız rica etsem vurucam kırbacı şimdi o olacak

    Gerildim yardım lütfen.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sirswager -- 10 Mayıs 2018; 23:16:5 >







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.