Şimdi Ara

Yardım (hava harp)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
1
Favori
274
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • M



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi amendemiro -- 18 Ağustos 2017; 22:40:23 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • Kasık fıtığı ameliyatının çok sıkıntı olacağını sanmıyorum sağlıklı eli yüzü düzgün oturmasını kalkmasını bilen doğru düzgün bir insansan alınırsın bunların hiç biri olmadan torpilin varsa da girebilirsin.

    Alınmazsan üni de lisans bir bölüm oku abicim sonrası bu mesleği çok istiyorsan sözleşmeli subaylığa başvur.
    Ayrıca harp okullarına girmek için lise mezunu olmak şartı var yani alınmazsan liseyi filan bırakma gibi bir tribe giremeyeceksin Başka sorun olursa yardımcı olurum.
  • Gel kardeşim abin olarak açıklayayım bi kaç acı gerçeği. Eğer elemek isterlerse emin ol elerler gözünün üstünde kaş var der elerler çünkü yönetmelik çok sert. Ben de geçen aylarda gittim mülakatlara her şeyi geçtim spordur psikomotor testidir. Sağlıkta ortopediden elendim-skolyoz-. Ama tuhaf bi şey oldu diş muayenesinde ben girdim doktor 5 dk falan bakmadı telefonla uğraştı ses etmedim oturdum bende sonra bıraktı telefonu varmı dişinde bir sorun dedi yok hocam dedim bide ben bakıyım dedi baktı var dedi çenen tam kapanmıyor ufak bir kayma var ama ben sağlam yazacam şimdilik girdikten sonra tedavi ettir uçuş muayenende sıkıntı çıkarır dedi. Yazdı sağlamı. Demem o ki benim günlük hayatta hiç bir engeli olmayan skolyoz yüzünden elediler ama aynı yerde farklı bir doktor sağlam yazdı senin de işin şansa kalmış. Liseyi bırakma üni bittikten sonra da subaylık yapabilirsin kurmay olmazsın o ayrı

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: kotkas

    Gel kardeşim abin olarak açıklayayım bi kaç acı gerçeği. Eğer elemek isterlerse emin ol elerler gözünün üstünde kaş var der elerler çünkü yönetmelik çok sert. Ben de geçen aylarda gittim mülakatlara her şeyi geçtim spordur psikomotor testidir. Sağlıkta ortopediden elendim-skolyoz-. Ama tuhaf bi şey oldu diş muayenesinde ben girdim doktor 5 dk falan bakmadı telefonla uğraştı ses etmedim oturdum bende sonra bıraktı telefonu varmı dişinde bir sorun dedi yok hocam dedim bide ben bakıyım dedi baktı var dedi çenen tam kapanmıyor ufak bir kayma var ama ben sağlam yazacam şimdilik girdikten sonra tedavi ettir uçuş muayenende sıkıntı çıkarır dedi. Yazdı sağlamı. Demem o ki benim günlük hayatta hiç bir engeli olmayan skolyoz yüzünden elediler ama aynı yerde farklı bir doktor sağlam yazdı senin de işin şansa kalmış. Liseyi bırakma üni bittikten sonra da subaylık yapabilirsin kurmay olmazsın o ayrı

    Skolyoz sıkıntılı bir durum günlük hayatta engel teşkil etmesede askeri hayat da daha doğrusu pilotajda büyük sıkıntılar çıkartabilir bu sebepten elenmişsiniz geçmiş olsun.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yener44 -- 4 Nisan 2017; 23:30:59 >




  • kotkas kullanıcısına yanıt
    Hocam dişinizde çürük dolgu kanal tedavisi gibi herhangi bir şey var mı ? Dolgu kanal tedavisi gibi şeylere bakıyorlar mı ?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.