Şimdi Ara

YARDİM GEREK

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
562
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar şuan hali hazırda tıp fakültesi öğrencisiyim. Galiba açıköğretimden ikinci üniversite kapsamında bölüm okunabiliyormuş. Ankara açıköğretim de İngilizce bölümü açmış. Acaba bu başvuruyu nasıl yapabilirim bilgisi olan var mı?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • up

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Up

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • evet okuyabiliyorsun. Arkadaşım saplık bilmem neyi okuyor. Aynı zaman da ingilizce tıp okuyor. Yaptığı ayrıyetten bi şey yoktu. Açıköğretime başvurup para yatırıyor. Zaten sınavsızlar. Derslerine girip sınav oluyor. Atatür'ün açıköğretimine de bak. Çok geniş. Hem bu sene online olacak gelib. Sınavlara gitmen gerekmez. Eğer kampüsü ve şehri merak edersen..

    Atatürk Tıp İngilizce okuyorum. Oldukça memlunum. Küçük illerde türkçe okumaktansa büyük bir şehirde ingilizce okumayı tervih ettim. ( Tabi batıya göre oldukça küçük kalıyor orası ayrı ) KAMPÜSÜMÜZ ÇOK GÜZEL. Aşırı soğuk ama ona yapabilecek bir şey yok. Eğitim güzel. İnilizce 100-100 ama pek de 100-100 anlatılmıyor. az çok ing var ise kolaylıklaaa halledersin.
    Maketlerimiz bence yeterli ya lablarımız iyi bence. ZAten çok kişi katılmıyor.. Atatürk üni'yi merak edenler için bu sene GÜNCEl bilgilerle video hazırladım.
    Atatürk Üni İngilizce Tıp :https://www.youtube.com/watch?v=BygoO_sgugA&feature=youtu.be
    Atatürk Üni Türkçe-genel tıp- ulaşım-konaklama-akreditasyon-eğitim :https://www.youtube.com/watch?v=dCXGdHLpJXo&feature=youtu.be
    Atatürk Üni Kampüs Turu :https://www.youtube.com/watch?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.