Şimdi Ara

Yardım edinn lütfen

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
79
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • yasım 18 ve sevgilim bnden bi yas ufak 4 aydır çıkıyoruz ve basıma beklemdiigim bi olay geldi ne yapıcam hiçç bilmiyorumm konu su ;

kuzeninin dügünü için köye gittiler ailecek yaklasık 1 ay kadar da kalıcaz dedi iyi dedim agustosun sonunda döneriz dedi neyse ben bekliyorumm suan hala gelmesini dügünün ikinci günü yani 3-4 gün önce çocugun biri bi kızla sevgilime haber göndermiş evin arkasına gelsin bi şey diycem diye buda gitmiş sevgilim var rahat bırak demiş dedigi anda çocuk bunun dudagına yapısmıs benimkide karsılık vermiş öpmüş yani ama 2 sn oldu dedi sonra küfür ettim gittim ordan dedi birde o gün aksam içmiştim onun etkisiyle oldu dedi bende tamam dedim kızdım biraz ama yinede kabul ettim ama aklıma sevgilimin baskasıyla öpüştügü geliyo ve sinirim bozuluyo hiç çıkmıyo aklımdan ne yapmalıyım sizce ? konusmanın sonunda sana karsı hiç yüzüm yok çok pişmanım bi anlık bosluguma geldi dedi ve bnde alttan aldım insan yürekten sevince herseyi alttan alabiliyo ama bu konu aklımdan hiç çıkmıyor buraya gelince yüz yüze konusucam bazı kararlar almayı düşünüyorumm siz nedersiniz ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ona sert karşılık vermeyi öğret. Gerek yumruk gerek kafa. Ona sulananlara karşı kullansın. Özellikle toplara tekmeyi kullansın.
  • yardım edecekk ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.