Şimdi Ara

Yardım Edin! Posta kutusundaki kargomu açıp içine bakıp geri koymuşlar ne yapabilirim (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
1
Favori
1.232
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: anilzi

    kargo takipsiz çin kargosu herzamanki gibi ptt görevlisi imzalı teslim etmiyor bunları posta kutusuna bırakıp gidiyor. işin şanssız tarafı bu sefer postacı geldiğinde içerden çıkan vardı oda kapı açık olunca direk içeri girmiş posta kutusuna bırakmış yoksa aşağıdan zili çalıp kargonuz var posta kutusuna bıraktım diyordu. o yüzden onu çok şuçlayamıyorum . ben ilk başta gümrükten içini açmışlar diye düşündüm ama o zamanda tekrar bantlayıp yollarlardı. ondan sonra aklıma geldi kamera kayıtlarını incelemek.
    dediğinizde çok doğru o olmasaydı şuan postacıyı şuçluyor olacaktım.

    Anladım. Yurt dışı kargo olduğu için bu durumda tek başınıza şikayetçi olmaktan başka şansınız yok.

    Cidden şu PTT imza almadan kargo teslimi yapması can sıkıcı bir durum. 3-4 defa benimde yurt dışı alışverişim oldu üstelik birinde kargo ödemeli kargo firmasıydı ama yine PTT getirmişti ve her zaman olduğu gibi kapıyı bırakmış. Gerçi bizim binada kapıcı var hepsinde de kargocu ona bırakmış o bana teslim ediyordu. Ama hoş bir durum değil. İçinde Kırılacak bir şey olsa ve PTT görevlisi söylemediği için kapıcı düşürüp kırsa kimi suçlasam sonuç alamam.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: anilzi

    çinden gelen siparişimi herzamanki gibi postacı apartmanın içindeki posta kutusuna koymuş, gün içinde su getiren erikli sucu ( kamera kayıtlarında yüzü görünüyor ve sırtında kocaman bir erikli yazısı var ) apartmana girdiğinde posta kutusunun içinden benim paketi alıyor inceliyor ve cebine atıp suyu bırakmak için asansöre gidiyor. daha sonra yaklaşık 3dk geçiyor geri geliyor çıkarken cebinden çıkartıp kutuya geri atıyor. kapıdan çıkmadan öncede diğer posta kutularına da bakıyor. 1 gün sonra ben ürünü aldım ve paket açılmış bir şekilde. apartmanın kamera kayıtlarını izlediğimde bu olanları farkettim.
    ürün canon lens dönüştürücü 1 dolarlık yuvarlık metal bişey muhtemelen ne olduğunu anlamadı bıraktı daha değerli birşey olsaydı kesin gitmişti. sonuçta hırsızlık bu, ben çalmadım içine bakıp bıraktım diye birşey olmaz.
    ne yapabilirim, daha önce başına böyle birşey gelen oldumu ? ilk erikli şubesine gidip duru anlatayım diyorum sonrada iş uzarsa karakola gitmeyi düşünüyorum .


    hocam milliyet e fln gönderin internet sitesine video yu viral olsun . bu devirde internete düşünce böyle videolar firmalar itibar kaybetme korkusuyla dava açılsa yapılmayacak şeyleri bir anda yapıyor .




  • Erikli suyu boykot et

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: burak.t001

    adamın ekmeğiyle oynama dostum adam gibi git bi konuş abiyle yaptığının doğru olmadığını söyle.ben anlayışlıyım polise gitmedim ama başkası gidebilir falan de.şu zamanda iş kolay bulunmuyor.

    Ona bunun onur kırıcı bir davranış olduğunu söyle
  • Show tv yada atv olması lazım haberlerinizi whatsapptan atın diye ibare çıkıyordu adamlarla irtibata geç haber niteliği taşıyan o görüntüleri at adamlara youtube kanalı oluştur oradanda para kazanırsın at orayada mis gibi eğer haber yaparlarsa emniyet bizzat gelir hayırdır niye bildirmiyorsunuz bu durumu der tutanağı tutar ifade alır hiç olmadığı kadar iyi ilgilenirler. Kargonun içeriğini söylemeyin değerli ürün vardı diyin yeterli.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.