Bildirim
YARDIM EDİN LÜTFEN !!!
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
KUSURA BAKMAYIN İLK GÜN VE İLK YAZIM YANLIŞ YERE YAZDIYSAM ÖZÜR DİLERİM... _____________________________ -
bi kere kilonu arttırmalısın ki harcadığın enerjinin üstüne enerji kalsın ki o snn boyuna gider.
yüzme kol uzatmada vücut geliştirmede bir numara spordur (örnek istersen tim duncan abd milli yüzcüsüydü)
basketbol boy uzatmaz süt uzatır.(örnek istersen j.oneal günde 1.8 kg süt içmiş lise boyunca ki boyu ve kalıbı ortada)_____________________________ Zayıflamak isteyenlere kendi tecrübelerimden yola çıkarak yardım etmeye çalışıyorum.
http://zayiflamaasistani.blogspot.com/ -
hopp dur daha senin yaşın genç daha uzarsın hergün süt içmeyi ihmal etme uzun bi boyun olur elbet _____________________________ -
KİLO ALMAK BENDE İSTERİM AMA OLMUYOR...BU DURUM BENİDE ÜZÜYOR AMA...İŞTE TEK SORUNUM
YEMEK SEÇMEM :( MİSAL Bİ MANTAR OLSUN AÇ KALIRIM YİNEDE YİYEMEM :( :( ACABA DAHA FAZLA KİLO ALDIRAN YİYECEKLER VARMIDIR ???_____________________________
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler