Şimdi Ara

Yardim edin acillll cok onemli kardesim hapiste

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
233
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar abiler kardeşim sokakda uyuşturucu satın alıyor sokakdan yukari doğru cıkarken çarprazından bir çocukda onunla yürüyor aldığı elindeyken tam karşıdan 2 motor 4 kişi yunus polis ekipleri geliyor kardesim ve cocuk yanyanayken duruyorla kardesim elindekileri yere atiyor polisler attigini gorup motordan direk inip aliyorlar malzemeyi olay yerinde o sucu olmayan cocuguda tutup arabanin arkasina cekip snemi sattin diye zorluyorlar cocuk hayir dedigi halde kardesime polis bak o satti soyle eger soylemezsen sende oda satici olarak gidersin diye kandiriyor zorluyor kardesimde bagimli ve panik atak oldugu icin orda evet o diyor ve tesaduf diger cocugun cebindende 20 tl para cikiyor karakola giderlerken arabada söyle sana birsey olmaz o satici sen cikar gidersin evine diyor eger satmadi dersen sende satici olursun oda diyor ve kanina giriyolar ifadesinde 20 tl karsiliginda o cocukdan aldigini soyluyorlar imzalatiyorlar diger cocuk direk savciya ifadeden sonra iceri giriyor kardesim o aksam birakiliyor 1 ay sonra mahkemede kardesim o gun olaydan oncede madde kullandim korktum polisler zorladi kurtulamazsin satici olursun dedi diyor ondan o satti dedim ama ben sokagin altindaki cocukdan aldim oda gitti bizide yukari cikarken sokakda polis yanyana gordu sadece arkadasi tanimiyorum diyor karakolda panikden ve maddenin verdigi korkudan biran once gidebilmek icin yalan soyledim diyor hakim cocugun tutuklulugunu devam ettirip birdahaki mahkemeye polisleri cagiriyor polisler ne dediyse cocuk bu sefer 12 sene cezayla iceri atiliyor tekrar ve hayla icerde cocugun aileside tehtit ediyor yardimci olun avukat yada her nasil olursa beraber halledicez genciligine veriyorum ama sende skintiya girersin diyorlar kardesime suan kardesim askerde ne yapmamiz gerek bu durumda karsi taraftaki kisiler biraz tehlikeli ne yapicaklari belli olmaz cocuk 12 sene kalmaya devam ederse bizim basimiz belasa avukat ne yapar kac para alir nasil olur lutfen yardim edin

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >







  • kardeşiniz iftira suçunu işlemiş bir bakıma. gidip ifade vermesine rağmen mahkeme inanmadıysa yapacak birşey yok. karşı tarafın avukatı mahkemeyi ikna edecek. gerekiyorsa kardeşiniz tekrar beyanda bulunsun mahkemeye hatta gidip mahkeme üyeleriyle konuşsun. sonuçta suçsuz birinin hayatından 12 sene gidicek.
  • Birdaha gidip nasil beyan ediyor yada nasil bulacagiz o kisileri ne gibi islemler gerekli savciliga gidip lutfen bilginiz varsa yardimci olun

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bir avukattan hukuki yardım alın
  • Kanunları bilmiyorum ama yalnız 20 tl ilk uyuşturucu için de kimse kimseye 12 yıl vermez herhalde. O çocuk da sütten çıkmış ak kaşık değil bence. Daha önceden sabıkası olabilir ondan bahsediyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cocuk direk saticilikla yargilandigi icin yedi satisin daha onceki sucla alakasi yok ilkde hemen atiyorlar iceri

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kardesin yazili olarak yaptiklarini yazsin imzalasin ve c.savcisina durumu anlatarak verin. Diger cocugun durumu bilinmediginden net bir sey soylenemez .
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.