Şimdi Ara

Yardım eder misiniz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
141
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhabalar bu sene yeniden üniversite sınavına hazırlanıyorum fakat ilk zamanlar aklımda hukuk varken ilgim azalmaya başladı çünkü pilotluğu üniversite dışında da eğitim alınarak da halledilebiliyormuş.

    Fakat benim bunun için ilk önce 4 Yıllık bir fakülte bitirmem lazım bu da Yönetim Bilişim Sistemlerini buldum o bölümü okuyup aynı zamanda 4 yıl içinde İnglizcemi geliştirsem ve ardından bir pilotaj okuluna kayıt olabilir miyim?

    Son olarak bu okulların parası maaşdan kesinti olarak alınıyormuş doğru mu?



  • thy akademiye girersen eğitimin ücretini çalışırken maaşından keserler ama 10-15 yıl gibi uzun bir sözleşme imzalarsın akademiye girmek içinde lisans mezunu olmak ingilizce bilmek yetenek sınavları ve mülakatı geçmek gerekiyor. eğer akademiye giremezseniz özel uçuş okullarından eğitimi 80-100bin euro gibi fiyatlarla alabilirsiniz.
  • nuriboyka N kullanıcısına yanıt
    akademiye girme koşulları nedir peki, değişme ihtimali varmı ve ne kadar kesinti olur bilginiz var mı?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kesinti maaşının çeyreğinden fazla olmayacak şekilde yapılıyor şuan 800-900 euro civarı bir kesintiye uğruyormuş akademi mezunları tabi euro kuru artınca onların ödediği miktarda artıyor. akademi girme koşullarını araştırırsan bulabilirsin seneler içinde zamanla koşullar değişmiş sen lisans eğitimini bitirene kadar koşullar yine değişebilir bir garantisi yok.
  • nuriboyka N kullanıcısına yanıt
    Tamam teşekkürler son olarak siz pilot musunuz?

    Bu arada ne kadar alıyorlar ki internette yazdığı gibi mi yoksa + - mi



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Arkuy -- 28 Nisan 2017; 1:5:45 >
  • Bende hevesli kişilerden biriyim şuan egede hazırlık okuyorum ama pişmanlık var tekrar sınava girip anadolu üniversitesine yerleşmek istiyorum. Maaşlar her şirkette farklı ama mühendisten fazla kazanacağından emin olduğum için çokta kafama takmıyorum gözüm çok yükseklerde değil.
  • nuriboyka N kullanıcısına yanıt
    Çok güzel bende Hukuk için bir sene kaldım fakat araştırdım okunacak bir bölüm değil dedim küçüklükten beri askeri pilot olma hayalim vardı fakat olamayacağım için dedim sivil havacılık nasıl araştırayım thy uçuş akademisini buldum mutlu oldum fakat bunun içinde iyi bir İngilizce lazımmış bakalım 4 sene içinde İng. öğrenmem lazım. Pilotaj yazacaksınız her halde Anadoluda. Ben eşit ağırlıkçı olduğum için tutturma ihtimalim çok düşük hatta hiç yok, bakalım artık ikimiz içinde hayırlısı olsun bakarsınız üni. bitince aynı yıl bile girebiliriz sınava alım sınavına




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.