Şimdi Ara

Yardım edebilecek var mı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
61
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Kısa kesmeye çalışacağım. Okumak istemezseniz sorum son paragrafta.

Abim eğitim hayatında bizi hep üzmekle yetindi. 3 sene ÖSS'ye hazırlandı zar zor 4 yıllık kötü bir bölüme girdi.Bu bölümde de derslerden kaldı , son sene okulu bırakacağım falan dedi eve geldi , zar zor ikna ettik geri döndü okuluna. Bu sırada adaletten 2 yıllık bitirmiş. -miş diyorum çünkü anı kurtarmak için yeterince yalanını işittik. Şuan bile 4 yıllık bölümünü bitirdiğinden şüphemiz var , diplomayı mezun olunca değil de 3 ay sonra yani Eylül ayında verecekler dedi , hala diplomadan ses seda yok , gitmedi almaya.Neyse bu sene 2 yıllık KPSS'ye girdi. (ya çok umursamaz ya da bir şeyler planlıyor , sınavı cumartesiydi ben söylemesem pazar günü sanıyordu , son gece öğrendi) Gördüğüm kadarıyla 86 küsür almıştı. Puan açıklandıktan sonra tercihleri kaçırıyordu , tarihlere yanlış bakmış.Sözde tercihlerini yaptı , tercih yaptıktan 1-2 hafta sonra ne zaman açıklanaca diye sormaya başladılar. Her soruşumuzda '' daha bugün baktım açıklanmamış'' diyordu. 1 ay böyle gitti , bi ara aklıma geldi bakayım dedim. Sonuçlar 1 ay önce açıklanmışta haberimiz yok.Bunu öğrenince tekrar sordum yerleştirme ne oldu diye yine aynı cevabı verdi.10 dakika sonra bak sonuçlar açıklanmış deyince de dur bi bakayım dedi ve evet şimdi öğrenebildim falan dedi , çocuk kandırıyor sanki.Tabi beklendiği gibi yerleşememiş. Marketlerde iş bulayım falan dedi de askerliğini yapmamış , gözleri baya zayıf , hiç aktif değil , edebiyat okumasına rağmen doğru düzgün konuşamıyor nası işe alacaklar. Sorunca da internetten Bim ve A101 e başvuru yaptım onu bekliyorum dedi. BİM'in başvuru şartlarına bakınca erkeklerin askerlik yapmış olması tercih ediliyor falan yazıyordu ve İzmir için personele ihtiyaç göremedim.Demek istediğim burada da bizi oyalıyor gibi geldi.Geçenlerde heralde sözleşmeli mübaşir alımı için başvuru yapmış.4-5 gündür sonuçlar açıklanmış. Annem kaç defa bak yerleşmiş misin diye sordu sonra bakarım dedi. İnsan ne olduğunu merak etmez mi ? Tabi böyle diyince ben başvuru yapmadığını anladım.Az önce listelere baktım , ne kabul edilenler listesinde ne de ret listesinde adı var. Ne oldu niye adın yok , başvuru yapmadın mı diye sorduk yaptım ben size niye yalan atayım diyor. İyi o zaman dilekçe yaz , itiraz et dedik.Gmailini açıp şunu yazdı '' 86 puan aldım benden düşük alanlar yerleşmiş ben yerleşmemişim şikayetçiyim '' Allah aşkına bu ne dedim ? Oturdum biraz düzenledim bir şeyler ekledim ama ben de bu konularda yeterince bilgili değilim. Yazdıklarımın kaale alınacağını sanmıyorum.Annem başvuru belgeni göster diye sordu , onlar gidiyor artık göremezsin tarzı bir şey söyledi.

Sorum şu ; sözleşmeli mübaşir alımı için başvuru yapılıp yapılmadığını veya pdf listesi hariç TC-şifre girerek yerleşip yerleşmediğini öğrenebileceğimiz bir sistem var mı ?

Konunun yeri burası mı bilmiyorum , yanlışsa özür dilerim.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.