Şimdi Ara

Yardım :( Alfa Awus 1 Watt

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
1
Favori
637
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Üstadlar 1 aylık alfa kullanıcısıyım orjinal oldugundan da eminim sadece ataklar ıcın almıstım modemı ataklar yaparak sıfre denemelerı başarılı sorunsuz crack yapabılıyorum fakat 1 hafta kadar once fark ettıgım bı olay basıma geldı normalde sıfresını kırdıgım hıcbır modeme baglanmazdım cunku evımde ınternetım var ancak laptopdan deılde usb yontemıyle alfamla ınternetıme baglandıgımda ınternetımın cok yavas oldugunu fark ettım sonra sıfresını kırdıgım modemlere baglandım aynı ınternet cok yavas nedendır bılınmez ınternete cok yavas gırıyor drıverden olabılecegını okudum deıgıstırdım olmadı uzak mesafelerde ıyı cekıyor gorunuyor olabılır ancak okdr dogru gostermıyor yavas gırılebılr dıyenler oldu baglantı ıyı olmadıgı ıcın fakat modem 1 metre yanımda evımde ve testler yaptıgımda sonuc husran oldu nedense yardımcı olabılecek arkdslar varmı
    cunku bu alıcıya ben harıcı antenler yapmayı ve projeler yapmayı ıstıyordum fakat daha kendı antenıyle 1 metreden baglantıda problem yasıyorum projelerım nekdr basarılı olabılırkı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mestikeri__53 -- 24 Kasım 2012; 23:17:30 >

• 036h ile modeme çok yakından bağlanırsan 1 watt ın oluşturduğu gürültüden
    dolayı hızın düşüyor olabilir.

ama genelde 8187 chip hız konusunda sorunlu. alış hassasiyeti zayıf.
  • hocam evdeki internetime girmekte sorun yaşamaya baslayınca alıcıdamı verıcıdemı yoksa pc demı dıye denemeler yapmak ıcın uzak baglantılardanda ınternete gırdım yanı yakınlıktan olmadıgı kesın cesıtlı modem ve uzaklıklarda test ettım pc tek gozde bıle 300 kb cıkarken alfa full cektıgı halde 80kb oluyordu karsı apartmandan.
    driver denemelerı de yaptım yanı sorun dıger cıhazlardada boyleyse kabullenecegımde sadece bende oldugunu dusunduren bı hıs var bu alıcıyı kullannan arkadaslar lutfen yorumlarınızı esırgemeyın ya :(
  • yok 036 h genel itibari ile böyle.
    hız pek tatmin edici diil.
  • peki hocam neden bazen de bu sayaç 7mb ları gosterıyor yanı arkdsın evınde de denedım bazen bu sekılde yavas bazen ise hızlı oluyor ya
  • ve aklıma takılan bir şey daha var bu sorun başka arkdslarında başına gelse konuyla ilgili yorum ve başlıklar görürdüm fata göremedim donanımsal bir arıza buna neden olurmu cunku ben soğutucu entegre ettım de :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.