Şimdi Ara

Yardım!

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
223
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaşlar. ben wolfteam çıktığı günden beri oynuyodum kartal çarım vardı ama bu hilelerden haksızlıklardan çok bıktım artık. sürekli kampanya etkinlik yapıyolar bizim eşyalarımıza yeni başlayan adamda sahip oluyor. şimdi çarımı sattım oyun arayışlarındayım. burda mars diye bi oyundan bahsetmişler.. oyunda hiç hile yok diyolar bide ucuzmuş. varmı oynayan, yardımcı olabilrimisiniz?

• bende yaklaşık bir hafta önce başladım oyuna pve modu çok zevkli, şu ana kadar da hile kullanımı görmedim.
  • Evet ben oynuyorum dostum... Sağlam oyundur özellikle PVE yani canavarlarla savaş modunda oynarsan çok zevk alırsın. Grafikleri de çok iyi ve gayet ucuz. Zaten görevlilier bol bol etkinlik yaparak bol keseden ödül dağıtıyorlar... :)
  • mars online ı yaklasık 6 aydır falan oynuyorum. turnvuaları vs oluyor. canlı yayın yapıyorlar konuklar cagırıyorlar. bı kere dıger oyunlara gore cok fazla harita ve mod var. canın sıkıldıgında baska bırıne gecersın ondan ona ondan ona. o yuzden tek bir yöne baglanmadıgı icin mars online hayat offline :D
  • wolfteam gibi hile hurda dolu, umursamaz yöneticilerle yönetilmeye çalışılan oyundan sonra çok iyi geldi M.A.R.S Online. herkese tavsiye ederim bir kere deneyin anlarsınız neden bu tavırla yazdığımı...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.