* Malum site'den BF4'ü indirdim , origin ile eşleştirme yapmam mümkün mü ? Originden tekrar oyunu indirmek istemiyorum.
* Tum paketlerin olduğu bir üyelik yok mu ?
* Digital Deluxe Edition var , Standart edition var. Bunların haricinde bir de premium paket mi almalıyız ? Ben oyunu online oynamak amaçlı alıyorum. Single mode için değil.
* DLC dediğiniz şeyler sanırım haritalar oluyor. Betasını oynadım. Shengai olması sanırım. Sadece bu bölüm yok değil mi ? 12 Ek paket falan deyince her ay yeni bölüm cıkcak gibi hissettim :))
* EN önemlisi'de 3. sorum Alıcağım premium muhabeti , tam anlamıyla bilgilendirirseniz doğru adım atmış olurum.
Reloaded sürümü indirdiysen sorun yok eşleyebilirsin. Premium ileride çıkacak dlc paketlerini para vermeden hepsini indirmeni sağlar.. assigments leri tamamlarsan silah veriyo (örnek: 50adam vur p90 silahı açılır) tabi bu silahlar normal paketlerde yok. Birde şu var ama bildiğimden emin değilim haftasonları premium kullanıcılara DoubleXP vardı galiba.
chakal131
kullanıcısına yanıt
Reloaded indirdim. Nasıl eşliyoruz :)
Originden indirmeyi başlat %1 olsun duraklat indirmeyi program fileste origin games var indirdiğini onun içine at adı aynı olsun
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme