Arkadaslar 11.sınıfa yeni geçtim ve aklımda üniversiteyi Almanya da okumak var fakat bir sorun var ... !!! ALMANCA !!! Benim almancam başlangıç seviyesi A1,A2 (İngilizce orta seviye) daha iki senem var üniversite için ama ben şimdiden öğrenmek istiyorum almancayı.... (ALMANYADAKİ DİL SINAVLARI İÇİN...) Sizce en iyi ve etkili bir şekilde nasıl öğrenebilirim almancayı ... ??? ... (Okulda görüyoruz ama ... pek iyi olmuyor... ) BU ARADA Almanyada Üniversite Okumak hakkında bilgisi olan paylaşabilir mi ? ....ŞİMDİDEN TEŞEKKÜR EDERİM....
quote:Orijinalden alıntı: streetglow90 Arkadaslar 11.sınıfa yeni geçtim ve aklımda üniversiteyi Almanya da okumak var fakat bir sorun var ... !!! ALMANCA !!! Benim almancam başlangıç seviyesi A1,A2 (İngilizce orta seviye) daha iki senem var üniversite için ama ben şimdiden öğrenmek istiyorum almancayı.... (ALMANYADAKİ DİL SINAVLARI İÇİN...) Sizce en iyi ve etkili bir şekilde nasıl öğrenebilirim almancayı ... ??? ... (Okulda görüyoruz ama ... pek iyi olmuyor... ) BU ARADA Almanyada Üniversite Okumak hakkında bilgisi olan paylaşabilir mi ? ....ŞİMDİDEN TEŞEKKÜR EDERİM.... Kardeş parayla mı okıyacan ?