Şimdi Ara

yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
419
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş

Arkadaşlar dün konuya yazmıştım ama ilgilenen olmadı. Bu hudları ufaltmanın yolu var mı birde oyun cok yakın çok rahatsızım resmen 2 adım ötesi görünmüyor kamera falan herşeyi yaptım olmadı. Çözünürlük 1928*960 hem monitor hem oyunun . Açıkcası cok rahatsızım bundan millete bakıyorum cok rahat görüş var monitorlerinde.Yardımcı olursanız sevinirim.

Cpu: AMD Ryzen 7 1700 | Motherboard: Asus Rog Crosshair Vi Hero | Gpu: MSI RTX2080 GAMING X TRIO | Os: Windows 10 Professional | Ram: Corsair Vengeance LPX 16Gb 3200Mhz Ddr4 | Monitor: Viewsonic xg2703-gs 165Hz
    Case: Thermaltake Spedo Advance Package Full Tower | Hdd:Samsung 250gb Evo Ssd | Keyboard: Logitech G105 Gaming | Mouse: Steelseries Sensei Raw Frost Blue | Headset: Steelseries siberia v2
    Steam ID : Circ / Battlenet : Circ
  • Hudlar neden büyük anlamadım, normalde herkesin standart olur. Büyük ihtimalle oyun çözünürlük ayarı olmamış. Cfg ile değiştirmeyi deneyin birde

Orijinalden alıntı: Shazard

Hudlar neden büyük anlamadım, normalde herkesin standart olur. Büyük ihtimalle oyun çözünürlük ayarı olmamış. Cfg ile değiştirmeyi deneyin birde

Hocam 1280 * 960 yani ama aşırı büyük gördügünüz gibi çokta yakın heroya uyuz oldum açıkcası Lol dede aynı çözemedim sorunu.
    Cpu: AMD Ryzen 7 1700 | Motherboard: Asus Rog Crosshair Vi Hero | Gpu: MSI RTX2080 GAMING X TRIO | Os: Windows 10 Professional | Ram: Corsair Vengeance LPX 16Gb 3200Mhz Ddr4 | Monitor: Viewsonic xg2703-gs 165Hz
    Case: Thermaltake Spedo Advance Package Full Tower | Hdd:Samsung 250gb Evo Ssd | Keyboard: Logitech G105 Gaming | Mouse: Steelseries Sensei Raw Frost Blue | Headset: Steelseries siberia v2
    Steam ID : Circ / Battlenet : Circ
  • Biraz saçma gelebilir ama HUD'un büyük olmasının nedeni monitörünün 4:3 ölçekli çözünürlüğe sahip olmasından kaynaklı.
  • Ölçekle alakalı. 4:3 ve 16:10 konusunda şikayetler var http://dev.dota2.com/. Oyun 16:9 baz alınarak yapılmış ama diğer ölçekleri zamanla düzeltirler.
    Yardım
    6 yıl önce açıldı
    YARDIM
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.