webcam i instal etmeye calisdigim zaman admin sifresi felan istiyor.Hardware profiline baktigimda driverleri yuklenmemis uc tane donanim var,ama bunlarindan cd leri oldugu halde instal edemiyorum.Bu konuda yardimci olursaniz sevinirim.admin sifresinin kirilmasimi lazim veya biosdan bir ayarmi lazim.cunki hicbir hardware driverini yukleyemiyorum.yardimlariniz icin simdiden tesekkurler.
Windows'u admin yetkisi ile açman gerekiyor. Sınırlı kullanıcı ile oturum açıyorsun anladığım kadarı ile.
Arkadaslar bu konuda daha genis bir bilgiye sahip arkadaslar varsa lutfen yardim etsin.driver instal edemiyorum. sifre istiyor.Bioasla alakasi varmi ?
quote:
Orjinalden alıntı: supersistem
Windows'u admin yetkisi ile açman gerekiyor. Sınırlı kullanıcı ile oturum açıyorsun anladığım kadarı ile.
donanım ekleme yetkin yok gibi görünüyor..
quote:
Orjinalden alıntı: unsal2003
quote:
Orjinalden alıntı: supersistem
donanım ekleme yetkin yok gibi görünüyor..
o yetkiyi nasil alacagim peki ?admin yetkisini nasil iptal edecegim ve donanim yetkisinin serbest olmasini nasil saglayacagim yardim edenlere simdiden tesekkurler...
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme