Şimdi Ara

yardım

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
78
Cevap
1
Favori
4.502
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Okulda kızla sürekli bakışıyoruz, ortak arkadaşım var ama çok samimi değilim, facebooktan ekledim kabul etmedi, okul çıkışında aynı yerden gidiyoruz, bakışmalar anlamlı ama ben bi türlü cesaret edip tanışamadım, nasıl konuşabilirim tavsiye lütfen

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi m8400gs -- 9 Aralık 2010; 0:32:41 >

• merhaba diyerek başlayabilirsin mesela.
  • Facebookta hem kabul etmiyor hemde anlamlı bakışma var diyorsun.Olmaz bu iş.
  • tamamda merhaba dedikten sonra büyük ihtimal o da merhaba dicek sonra nolcak

not: okuldan hep yanında kız arkadaşıyla çıkıyo, tek yakalamam mümkün değil
  • Bakışlarındaki anlamı çözmeye çalış. Seni istemiyorum bakma bana bakışı olabilir.
  • @ RiverStyx
    hocam bende anlamadım valla

@ Einstein
    nasıl anlarım ki o istemiyorum bakışını?
  • konuşarak anlayabilirsin. muhabbet kurarak anlayabilirsin bakışmayla olacak iş değil bu. git adam akıllı konuş kızla.
  • Face'te kabul etmemesi kafa karıştırıyor söyleyeyim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Itachi.Uchiha

Face'te kabul etmemesi kafa karıştırıyor söyleyeyim.
  • Merhaba de, aynı okuldan mıyız, hangi sınıftasın zatturu zutturu.
    Daha tanışmadan facebook'a eklemeni istememiş olabilir. Belki de yüzyüze tanışıp cesaretin olup olmadığını anlamak istiyordur
  • Kac yasindasin/ kacinc siniftasin. Ona gore degisebilir
  • @ SiNaPSiS
    hocam hangi sınıfta olduğunu bildiğimi biliyor

@ dampire
    ikimizde lise 3
  • quote:

Orijinalden alıntı: RiverStyx

Facebookta hem kabul etmiyor hemde anlamlı bakışma var diyorsun.Olmaz bu iş.
  • Bulundugu bi sosyal ortam falan varsa katil, tiyatro muzik falan. Sosyal ol, eger kendine cok guveniyosan, cik konus ama yavsak yavsak degil. Tanismayi internetten yapma. Yuz yuze tanis. Tanismak istiyosan bulursun bi yolunu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bérat

Okulda kızla sürekli bakışıyoruz, ortak arkadaşım var ama çok samimi değilim, facebooktan ekledim kabul etmedi, okul çıkışında aynı yerden gidiyoruz, bakışmalar anlamlı ama ben bi türlü cesaret edip tanışamadım, nasıl konuşabilirim tavsiye lütfen

Ustelemenin alemi yok. Baska kiza
  • Aynı ortamda bulun sürekli ama onu sıkma,sürekli karşısına çıkma,ağır ol.Tipini beğenmemiş olabilir o yüzden 2-3 hafta mesajlaş flört et hemen damdan düşer gibi senden hoşlandım deme.
  • Ben de seninle aynı durumdayım kızı ekledim facede kabul etmedi, ama okulda sürekli bakışıyoruz. Kızı hiç yalnız görmedim sürekli yanında birileri oluyor bu da kızla konuşmama engel tabii. Ben de tavsiye bekliyorum beyler.
  • @ _Right_
    Telefon numarasını almadım mesajlaşamayız

@ !! �MR� !!
    Sende benim durumdasın demek, bende bi anlam veremedim.. sanki gel "merhaba de" der gibi bakışları var ama maalesef cesaret edemedim

arkadaşlar birde yanındaki kızıda ekliyodum yazın facebooktan kabul etmiyodu, okullar açıldığından beri daha bi anlamlı bakışıyoz tekrar ekledim yanındaki kız kabul etti facebooktan en yakın arkadaşına bişi yazsam mı? yada ne yazayım?

• Aynı durumdayız aşığım ama bir türlü olmuyor kızı görünce donup kalıyorum resmen.
    Ama hep hareketlerini vs. okulda sürekli takip ediyorum onu, kalbim daha da hızlı çarpıyoronu görünce.
  • Benimde durum aynı
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.