Şimdi Ara

Yapmamız Gerekeni Führer Yıllar önce Açıklamış

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
327
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Millî olmayan bir hükûmet milleti her vasıta ile felâkete götürdüğü zaman, bu milletin her ferdinin millî duygulara kapılarak isyan etmesi hak değil, millî bir görev olur.

    -Adolf Hitler

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • 2.5 sene geç açmışsın konuyu... Adamlar PKK ile Fetö ile işbirliği yaptılar ... tek başına iktidara gelmeyince PKK ya savaş açtılar , Fetö ile anlaşma bozulunca fetö ile kavgaya girdiler

    şimdi milli olan bizledir olmayalar gayri millidir diyorlar. kendiyle olmayanlara PKK lı diyorlar ... 1 kasımda ve referandumda bu söylemleri tuttu

    şimdi yapılacak olan sezgin tanrıkulu ve yeni ist. başkanı gibiler CHPden temizlenerek iyi partiyle birlikte seçime katılmalarıdır fakat CHP parti meclisine haramzadelere ayar veren Hüsnü Bozkurt 290 oy alıp sezgin tanrıkulu 310 oy almışken CHPden milli bir hamle beklemek beyhude bir davranış olacak gibi görünüyor

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • bir varmış bir yokmuş evvel zaman içinde...
  • Ülkenin ismi Türkiye ama ne hikmetse Türklerden başka herkes devlet tarafından destekleniyor



    Hümanizm kasacaklar alıntılamasın siz ilk doğudaki malum kişiler boş arazisini terörden zarar gördü diye gösterip binlerce lirayla desteklenecek çocuk desteği alarak 7-8 tane doğurup sokağa salan malum ırkın aldığı desteği bana verin ülkeye gelen suriyeliye verilen vergi muafiyeti devletten aldıkları parayı eğitimdeki desteği bana verin ondan sonra gelip burda hümanizm kasın onlar insanda keriz ben miyim? Eşek gibi çalışıp aldığım en basit suya bile vergi ödeyeceğim ama devlet gidip yan ülkeden doldurduğu kimsenin müslüman şeriatla yönetilen ülkelerin bile kabul etmediği suriyelilere 35.000.000.000 $ para harcayacak tl versiyonuyla 112.000.000.000 TL ben ise susup ay onlarda kardeş diyeceğim yok arkadaşım gaddar olmayı yeğlerim keriz olacağıma

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dünyanın gelmiş geçmiş en tuhaf ırkı olduğumuzu düşünmeye başladım.Bizden başka nerdeyse herkes İlk doğdukları günden beri aynı topraklardalar.Ondan sonra bir millet düşününki milliyetçilik hariç her türlü ideoloji tutuyor.Birisine gidiyorsun hümanizm saçmalıyor öteki din kardeşliği efenim Kurtuluş savaşında onlarda savaştı.Nerde savaştılar ulan?1000 kişiden 3 tanesi savaştı diye onlarda savaştı mı oluyor?

    Yeter vallahi yeter ondan sonra ülkeden kaçmaya çalışanlara kızıyorlar.Nesine kızıyorsun nesine?Aidiyetlik duygunuz kaldı mı?Burda da Türklere değer verilmiyor adamın gideceği ülkede de değer verilmeyecek ancak orda refah seviyesi yüksek.Neden kaçıp gitmesin bu adam?

    Ülkede Milli ne kaldı?Kendi ülkesinde azınlık muamelesi gören tek Irkız biz Türkler.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-DBF37AF64 -- 20 Şubat 2018; 10:23:22 >
  • Gereksiz konu beyler okumanıza gerek yok

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ahlak vebası eski dönemlerin hastalık vebasından daha tehlikelidir.

    Aklın bittiği ve sustuğu yerde son karar şiddete aittir.

    Aslında ulaşılacak gaye şudur: Gözyaşı döken barış­severlerin salladıkları "zeytin dalları" ile sağlanmış bir barış değil, bütün dünyayı yüksek bir medeniyetin hizmetinde bulunduran bir hâkim milletin üstün kılıcı ile sağlanmış bir barış.

    Barışsever ve aynı zamanda güçlü de olmalısınız!

    Ben sizi vicdan olarak adlandırılan hülyadan azat ediyorum.

    Bir kavmi millet haline getirebilmek için önceden sağlam bir aile yapısı ve çevre meydana getirilmelidir. Ferdin eğitimi bunun için çok önemlidir. Evde, okulda ve öğrendiği her yerde, memleketinin büyüklüğünü anladığında, o milletin mensubu olduğu için gurur duyacaktır.

    Bir milletin milli kültürünü bilmesi için önce siyasal bağımsızlığını elinde tutması gerekir. O halde siyasal bağımsızlık söz konusu olduğu zaman, ne kadar ağır olursa olsun, hiçbir fedakarlıktan çekinilmemelidir.

    Bir toplumu kalkındırmak isteyen hareket, o güne değil, geleceğe hizmet etmelidir. Tarihte en büyük ve en devamlı olan başarılar, genellikle başlangıçlarında pek kolay anlaşılmamış olan hareketlerdir.

    Büyük kitlelerin ruhu, yarım önlemlere ya da zayıflıklara açık olmamalıdır.

    Dünyanın altını üstüne getiren büyük olayların tamamı yazı ile değil, sözle meydana getirilmiştir.

    Düşünce özgürlüğü tüm kötülüklerin anasıdır.

    Eğer bir millet özgür olacaksa; gurura, irade gücüne, meydan okumaya, nefrete, nefrete ve yine nefrete ihtiyaç duyar...

    Eğer kazanırsanız, açıklama yapmanız gerekmez. Eğer kaybederseniz, açıklamanız olmayacaktır!

    Eğer savaş kaybedilmişse halkı da kaybetmenin hiçbir önemi yoktur.

    Fuhuş, insanlığa karşı bir hakarettir.

    Gerçek deha, yaratılıştan var olandır. Hiçbir zaman terbiye veya eğitimle deha olunmamıştır.

    Her şeyde, doğa en iyi öğretmendir.




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.