Şimdi Ara

Yapılandırma Hakkında(Tüm Sorularınızın Cevabı Burda) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
134
Cevap
0
Favori
15.133
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Bişey Değil...
  • varamir bi ara şu yeni gelen skilleride inceleyelim olurmu
  • quote:

    Orijinalden alıntı: effsane_61

    varamir bi ara şu yeni gelen skilleride inceleyelim olurmu


    Warriora Yeni Gelen Bi Skill Yok Şuanda Sadece Uplama Gelmiş.Ama Yinede Ben Göz Atarım Bizim warriora
  • Benim de kafamda blader yapmak var.Bicheon ve fire kesin açılacak.Ama üçüncüsü çoğu kişi tarafın farklı farklı seçilebiliyor.Kimi light kimi force kimi de cold u seçiyor.Benimde aklımda 3 build olarak heuskal açmak geldi.Yani çift build kullanmak istiyorum.Size göre artıları eksileri nelerdir?Görüşlerinizi almak istiyorum






    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ZGSRĞL -- 17 Mart 2010; 3:26:46 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: VaramiR


    quote:

    Orijinalden alıntı: effsane_61

    varamir bi ara şu yeni gelen skilleride inceleyelim olurmu


    Warriora Yeni Gelen Bi Skill Yok Şuanda Sadece Uplama Gelmiş.Ama Yinede Ben Göz Atarım Bizim warriora


    varamir bende 3 çar var biri 100 level gap 9 blade biri 97 level wiz biri 68 level gap 9 1.1 sp warrior.

    o yüzden blade çok can yakcak gibi duruyor ne dersin yeni gelen batır %100 143 lük vuruşuyla yerde 4 kez vuruyor. yaktım çıranızı ey ahali.
  • Bladeden Vazgeçme derim,Hangi Degreede Blade Ezik Kaldıki 11Degreede Ezik Kalsın?
  • Force akıcak gibi gözüküyo bakalım dengeler nasıl olacak
  • quote:

    Orijinalden alıntı: CYCLOMOTEUR

    Benim de kafamda blader yapmak var.Bicheon ve fire kesin açılacak.Ama üçüncüsü çoğu kişi tarafın farklı farklı seçilebiliyor.Kimi light kimi force kimi de cold u seçiyor.Benimde aklımda 3 build olarak heuskal açmak geldi.Yani çift build kullanmak istiyorum.Size göre artıları eksileri nelerdir?Görüşlerinizi almak istiyorum





  • Henüz Kesin Olarak Bişey diyemeyiz Tek Bildiğimiz Mastery 330 Oldu ve Bu Çok İyi Oldu.
  • Şimdi ben bir bard-cleric kasıyorum(Nuker farm için.)Mujigilerde farm yapmayı planlıyorum sadece gerekli skilleri açacağım 110a değil 100e kasacağım sadece ong taxi için.Sence kaç k sp kasmalıyım?
  • Herkese selamlar ben 3-4 yıldır silkroad oynuyordum 1 sene önce bıraktım ancak arkadaşımın tavsiyesiyle yeniden başladım 15 günde 76 bard char yaptım şuan asıl kasmak istediğim warrior bir char yapıcam 3m civarı bir sp yapmayı düşünüyorum bot filan tüm olanaklar var... Ben ilk başlarda bu chara warrior warlock gitmeyi düşünmüştüm ancak warrior warlock 1vs1 gibi işe yarıyor yani FTW de işe yaramıyacağını düşünüyorum. Arkadaşım Warrior açma diyor warrior zaten var diyor ama ben warrior açmada kararlıyım. Şimdi asıl soruma geleyim Sizce Warrior & Warlock mu yoksa Warrior & Cleric mi?
  • Warrior warlock sadece pvp buildi başka bir şeye yaramaz bence.Ama clericte bufflarla ölümsüz olabilirsin..
  • waramir şimdi benim 327k sp var blade de skiller 91 de gap 9. dirorumki gapı bozup skilleri 101e çeksem 110 oluncamı sp kassam yoksa 3 ay daha dayanıp sp yi 900 k yapıp mı level kassam ne dersin?
  • şu build hakkında biraz yorum yaparmısın.

    Pacheon 110
    Fire 110
    ligth 70
    cold 40
  • cold 20 light 90 yap
  • quote:

    Orijinalden alıntı: AnTi_TeRRoR
    Şimdi ben bir bard-cleric kasıyorum(Nuker farm için.)Mujigilerde farm yapmayı planlıyorum sadece gerekli skilleri açacağım 110a değil 100e kasacağım sadece ong taxi için.Sence kaç k sp kasmalıyım?

    100e Kasacaksan bard cleric için max 1.2m sp gider diye düşünüyorum bide o zamana kadar 300kspde kendliğinden gelir rahat ff olursun 100e.

    quote:

    Orjinalinden Alıntı: PeoN

    110Lv ile Beraber Holly Spellede Uplama Geldi.Yan Buildi Cleric Olan Charlara karşı yine çok bir şansı yok warlock warriorun ama China charlar için tam bir ölüm makinesi olabilir,Full Zehir Yemiş Birine Dare Dewil ile Her Atağın Minimum16k Civarı Olacaktır.Chara Lıght Armor Giydirmeni Öneririm Warlock yada cleric olsa bile Özellikle Cleric Olursa Lıght Armor giyersen ve clericteki pasif mag ve phy ile eline cleric rodu alıp kendine phy mag bastığından oyundaki en çok phy ve mag defansı sağlarsın.Benim Sana Önerim Clerictir,En Azından Sadece 1vs1de değil her Yerde Etkili ve İşe Yarar Bi Chardır..




  • bende wizard ve rogue hakkındaki sorularınızı alabilirim arkadaşlar.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: effsane_61

    waramir şimdi benim 327k sp var blade de skiller 91 de gap 9. dirorumki gapı bozup skilleri 101e çeksem 110 oluncamı sp kassam yoksa 3 ay daha dayanıp sp yi 900 k yapıp mı level kassam ne dersin?

    Tabiki Öyle Yapmalısın,Mantıken Düşününce Öyle Yapmak Daha Mantıklı sen Skilleri çekebileceğinin en yükseğine çek ama bir buildi lv olarak mutlaka kendi lvine getirki 0gapla gidebilesin,Hem Bu Aralar Ptler Yoğunken iyi Kasılır İlerde 9Gapa Çeker max 3ayda farm olursun zaten 110 yeni geldi farm olduktan sonra uzun bi süre tadını çıkarırsın charın
    quote:

    Orjinalden alıntı:Sudden_Death
    şu build hakkında biraz yorum yaparmısın.
    Pacheon 110 Fire 110
    ligth 70 cold 40

    Ben Başka Bir Arkadaşada Aynen bu yapılandırmayı önermiştim,Lıght ha 80 olmuş ha 70 çok bi fark yok çok az bi koşma hızı ve parry ratio kaybedersin,Kaybettiğin parry ratioyuda çok rahat tek bir itemden bile karşıyalayabilirisin oyunda gözlemlediğim kadarıyla çoğu kişinin bilmediği bişey var Herkes itemleri + ve blueye göre değerlendiriyor ama Phy Mag ve Parry Ratiosunu yükseltince Bufftan ve +dan daha etkili olduğunu göreceksiniz.Ben Şansa Bi ayakkabıma parry ratio %100 tutturmuştum %0la %100 arasında tam 87civarı fark etti bu 87 fark 80lvlik parry ratio bufuna çok yakın bi oran hele bide bütün sete %41 üzerinde basınca lıghta gerek bile kalmıyor aslında.Coldu 40 Yaparsan Oyunda En Çok Atağı Olan (Wizard,Warrior) Charlara Karşı Üstünlüğün Olur Diye Düşünüyorum.Bence İyi Bi yapılandırma Vazgeçme




  • 87 lvl bi rogue bard charım var kasarken çok seriyim ancak iş pvp de biraz farklılaşıyo recovery division olmadığı için çin charlarla kapışamıyorum . bard 80 lvlde sizce clerice döniyim mi?
  • Clerice Dönerseniz İyi Olur ama Tabi Bu iş sizde bitiyor,Eğer Çevirebilecek Azmi Kendinizde görüyorsanız Çevirin Bence.


    ,
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.