Yapıkredi Esnek Hesap 0.99 Faiz Kampanyası
-
-
bana sıfır faizle verdi
_____________________________ -
Bana 1 Temmuz'a kadar 0 faizle verdi. Bir hafta önce 250000₺ kullandım.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Geri ödemesi 30 Gün sonramı oluyor
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
1 Temmuz'da kapatacağım. Faizsiz o tarihe kadar.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
0 faiz olarak sürekli geliyor bana ancak vadesi çok kısa değmez.
Merhaba bana da 1 temmuza kadar 0faiz olarak verdi. Bunu 1 temmuzda mi yoksa 30 Haziran'da mi kapatmak gerekir? Endişem 1 temmuz a kadar dediği için; 1 temmuz da normal faize mi dönecek diye?
Ben uygulamaya giriş yaptım ama bende gözükmüyor. Direk girince mi gözüktü sizde? Kampanyalarda da göremedim.
30 Haziranda kapatılmalı yoksa 1 günlük faiz işler.
Bende vardı 25 8nde geldi kisa süre değmez biseye 1 ay olaydı alırdık 😁
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >_____________________________ 20 yillik banka ve finansal piyasa danışmanlığı yapıyorum kredi faiz altin vs bilgi yatırım icin özelden yazin -
1 temmuzda parayı yatırırsanız 1 temmuzun hatta 2 temmuzun bile faizini alabilir. İlginç sistemleri var
-
Bana 14 gün 0 faiz verdi. Ama şikayet çok 15faiz aldıklarına dair. Daha önce kredi çektim fazladan faiz alıyorlar.
Hiç bulasmayin derim kurban bayramında size özel diye bildirim gönderdiler deneyeyim dedim gününde geri ödememe rağmen borç çıkarttılar hainler. İtiraz etsem de tinlamadilar. Kapatma blofu yaptım onu da yemediler. Bir daha esnek hesap mi YKB den mi tövbeler olsun, bende uzak, Allah'a yakın olsunlar
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ ɠƱʋȜɲ -
Teşekkür ederim. İyi bilgi oldu benim icin
İyi de bu nasıl olur diyeceğim ama işte ülke de ki durum belli. Valla ben denedim çektim. Bakalım sonuç ne olacak durumu burdan yazarım. Elektrik su faturasını ödeyelim derken yol su elektrik olarak bize geri mi dönecek bakalım.
kmh kullanımlarında ödenen günden çekilen günü çıkarıp 1 gün eklemelisiniz.
bu cumaya denk gelirse +4 yani pazartesi olarak işleme alınır.
_____________________________ Fiat 500 3K 1.2 Pop Rock Siyahı
Ssangyong XLV 1.6 AT Diesel LACİ -
aynen hafta sonuna denk gelirse 1 gün için 3 gün ödemek gerekiyor. Saçma ama sistem böyle. Aslında BDDK nın düzenlemesi lazım bu konuyu, adamın belki ihtiyacı 1 günlük neden 3 gün ödemek zorunda kalsın bankanın çalışmaması bir bahane olabilirmi. ATM cihazlarından para yatırma yapılabiliyor sonuçta.
Benzerini Akbank yaptı bu ay. Sözde chip kazanacaksın ama son 4-5 gün kala kampanyalar geldi. Kampanya dönemi ise 1-30 haziran 1 aylık gözüküyordu. Kesin var bi çıkarları hepsi bu şekil yaptığına göre.
- vakıfbank sky kredi kartı
- vakıfbank world puan kullanma
- albaraka pratik finansman kart nakite çevirme
- tom pay hangi banka
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

kullanıcısına yanıt

kullanıcısına yanıt
Hızlı
iOS
Android