Şimdi Ara

--Yapı Kredi Cüzdan Uygulaması Kampanyaları--

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
13
Favori
3.351
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Yapı Kredi Cüzdan Uygulaması Kampanyaları

    1) Yapı Kredi Cüzdan uygulaması üzerinden yapılan mobil ödeme işlemlerinde %25 Worldpuan!

    1 - 31 Mart 2017 tarihleri arasında Yapı Kredi Cüzdan uygulaması üzerinden yapılacak 4 adet 25 TL ve üzeri mobil ödeme işlemine 25 TL Worldpuan!
    Mobil Ödeme yapabilmek için
    - Mobil ödeme fonksiyonu NFC özellikli ve 4.4.2 üzeri Android işletim sistemli mobil ödemeyi destekleyen cihazlarda bulunmaktadır.
    - Cihazın ayarlar bölümünden NFC özelliğinin aktif hale getirilmesi gerekmektedir.
    - Uygulamanın mobil ödeme bölümünden ödeme yapılmak istenen kartın mobil ödemeye açılması ve öncelikli kart olarak belirlenmesi gerekmektedir.
    - Ödeme esnasında akıllı cihazın temassız özellikli POS terminaline yaklaştırılması yeterlidir.
    - Yukarıdaki adımlar tamamlandıktan sonra ödeme esnasında uygulamayı açmanıza gerek kalmaz, cihazınızın herhangi bir tuşuna basarak cihazınızı uyandırmanız ödeme yapmak için yeterlidir.
    Kampanyaya katılmak için
    - Android cep telefonununa Yapı Kredi Cüzdan uygulamasını indirin.
    - Uygulamaya giriş yapın.*
    - Yapı Kredi Cüzdan uygulamasından kampanyaya katılmak için “Kampanyalar” alanındaki “Bana Özel” bölümünden "Katıl" butonuna tıklanması gerekmektedir.
    *Yapı Kredi Cüzdan şifreniz, Yapı Kredi İnternet Şube ya da Mobil Şube şifreniz ile aynıdır, Eğer şifreniz yoksa Yapı Kredi İnternet veya Mobil Şubelerimizden “Şifre Al”ı tıklayarak hızlıca oluşturabilirsiniz.

    2) Şok'ta 15 TL Worldpuan!


    Yapı Kredi Cüzdan katılımıyla Şok'ta 100 TL ve üzeri peşin alışverişlere 15 TL Worldpuan!
    Kampanya Koşulları
    World ile 1 Mart – 4 Nisan 2017 tarihleri arasında Şok Marketler’de yapılacak toplam 100 TL ve üzeri peşin alışverişlere 10 TL değerinde Worldpuan hediye edilecektir. Yapı Kredi Cüzdan uygulaması üzerinden Yapı Kredi kredi kartları ile yapılan katılımlarda ise 5 TL değerinde ek Worldpuan hediye edilecek olup her müşteri toplamda en fazla 15 TL Worldpuan kazanılabilecektir. Her müşteri kampanyadan bir kez faydalanabilecektir, kampanya kart bazında değil müşteri bazında geçerlidir. Aynı gün içerisinde yapılan alışverişlerin sadece bir tanesi kampanyaya dahildir. Kampanyaya tüm Yapı Kredi kredi kartları, banka kartları, Albaraka ve Vakıfbank Worldcard’lar dahildir. Kampanyaya taksitli işlemler, iade işlemler, Worldpuan ile yapılan alışverişler, World Business ve ticari banka kartları dahil değildir. Kampanyadan kazanılan puanlar 7 Nisan 2017 tarihinde kartlara yüklenecek olup, puanların son kullanım tarihi 18 Nisan 2017’dir.
    Yapı Kredi Worldcard sahiplerinin kampanya katılımı için SOK yazıp bir boşluk bırakıp, kart üzerindeki müşteri numaralarını SMS ile 4454’e gönderilmesi gerekmektedir. Albaraka Worldcard sahiplerinin kampanya katılımı için SOK yazıp bir boşluk bıraktıktan sonra, AL yazıp boşluk bırakmadan 8 haneli olacak şekilde (00******) müşteri numaralarını SMS ile 4454’e göndermesi gerekmektedir. Vakıfbank Worldcard sahiplerinin kampanya katılımı için SOK yazıp bir boşluk bıraktıktan sonra, kart numarasının son 6 hanesini SMS ile 6635’e gönderilmesi gerekmektedir.
    Yapı Kredi Cüzdan üzerinden katılımlarda yalnızca Yapı Kredi bireysel kredi kartı ile yapılan alışverişler geçerli olup, bir müşteri kampanyadan en fazla 1 kez, toplamda 15 TL puan kazanabilir. Kampanyaya katılmak için iPhone veya Android cep telefonununa Yapı Kredi Cüzdan uygulaması indirilmelidir. Uygulama içerisinde yer alan BANA ÖZEL alanından “Kampanyaya Katıl” butonuna basılmalıdır. Kampanya kapsamında Yapı Kredi Cüzdan üzerinden kazanılan Worldpuan'lar 21 Nisan 2017 tarihine kadar yüklenecektir. Puanları son kullanım tarihi 2 Mayıs 2017 ‘dir.

    3 ) Bonvagon'da 25 TL Worldpuan!

    Yapı Kredi Cüzdan'a özel Bonvagon Mağazadan ve Bonvagon.com'dan tek seferde yapılacak 150 TL ve üzeri alışverişlerde 25 TL Worldpuan!
    Kampanya Koşulları
    Kampanya kapsamında 17 Şubat 2017 - 17 Mart 2017 tarihleri arasında tek seferde yapılacak 150 TL ve üzeri peşin veya taksitli alışverişlerde 15 TL Worldpuan hediye edilecektir. Yapı Kredi Cüzdan uygulamasından kampanyaya katılan müşteriler 17 Şubat 2017 - 17 Mart 2017 tarihleri arasında tek seferde yapılacak 150 TL veya üzeri peşin veya taksitli alışverişlerde 15 TL'ye ek 10 TL ile toplam 25 TL Worldpuan hediye edilecektir. Yapı Kredi Cüzdan katılımıyla kampanya kapsamında kazanılacak max. Worldpuan tutarı 25 TL’dir. Yapı Kredi Cüzdan üzerinden kampanyaya katılmak için iPhone veya Android cep telefonununa Yapı Kredi Cüzdan uygulaması indirilmelidir. Uygulama içerisinde yer alan BANA ÖZEL alanından Kampanyaya Katıl butonuna basılmalıdır. Kampanya kart bazında değil, müşteri bazında olacaktır. Her müşteri bir kez Worldpuan kazanma hakkına sahiptir. Kampanya süresince, kampanya koşularının sağlandığı ilk alışveriş ödüllendirilecektir. Kampanya kapsamında kazanılan Worldpuan'lar 23 Mart 2017 tarihinde kredi kartlarına yüklenecektir. Puanları son kullanım tarihi 3 Nisan 2017’dir. Kullanılmayan Worldpuanlar 4 Nisan 2017 tarihinde geri alınacaktır. Yapı Kredi Cüzdan kampanyasından kazanılan ek 10 TL Worldpuan 30 Mart 2017 tarihinde yüklenecek olup, 11 Nisan 2017 tarihinde geri alınacaktır. Business kartlar, Banka kartları, iptal, iade işlemleri ve Worldpuan kullanılarak yapılan alışverişler kampanya kapsamında değerlendirilmeyecektir. Kampanyaya Yapı Kredi kredi kartları ile birlikte kampanyaya Albaraka,TEB ve Vakıfbank Worldcardlar dahildir. Worldcard’lar dahil olup, Yapı Kredi Cüzdan uygulamasından kazanılacak ek 10 TL puandan yararlanamazlar. PayPal üzerinden yapılan alışverişler kampanyaya dahil değildir.

    4 ) Özdilek'te 30 TL Worldpuan!


    Yapı Kredi Cüzdan'a özel Özdilek Süpermarketleri'nde toplam 200 TL ve üzeri peşin market alışverişlerine 30 TL değerinde Worldpuan hediye!
    Kampanya Koşulları
    Yapı Kredi World ile 16 Şubat - 29 Mart 2017 tarihleri arasında Özdilek Süpermarketleri’nde toplam 200 TL ve üzeri peşin market alışverişlerine 20 TL değerinde Worldpuan hediye edilecektir. Yapı Kredi Cüzdan uygulaması üzerinden Yapı Kredi kredi kartları ile yapılan katılımlarda ise 10 TL değerinde ek Worldpuan hediye edilecek olup her müşteri toplamda en fazla 30 TL Worldpuan kazanılabilecektir. Her müşteri kampanyadan bir kez faydalanabilecektir. Kampanya kart bazında değil müşteri bazında geçerlidir.
    Kampanyaya tüm Yapı Kredi kredi kartları ve banka kartları, Albaraka, Anadolubank ve Vakıfbank Worldcard’lar dahildir. Kampanyaya taksitli işlemler, Worldpuan ile yapılan alışverişler ve ticari kartlar dahil değildir. Kampanyada kazanılan puanlar 13 Nisan 2017 tarihinde kartlara yüklenecek olup, puanların son kullanım 24 Nisan 2017’dir. Yapı Kredi Worldcard ve banka kartı sahiplerinin kampanya katılımı için OZDILEK yazıp bir boşluk bırakıp, kart üzerindeki müşteri numaralarını SMS ile 4454’e gönderilmesi gerekmektedir. Albaraka Worldcard sahiplerinin kampanya katılımı için OZDILEK yazıp bir boşluk bıraktıktan sonra, AL yazıp boşluk bırakmadan 8 haneli olacak şekilde (00******) müşteri numaralarını SMS ile 4454’e göndermesi gerekmektedir. Anadolubank Worldcard sahiplerinin kampanya katılımı için OZDILEK yazıp bir boşluk bıraktıktan sonra, AN yazıp boşluk bırakmadan kart üzerindeki müşteri numaralarını SMS ile 4454’e gönderilmesi gerekmektedir.
    Vakıfbank Worldcard sahiplerinin kampanya katılımı için OZDILEK yazıp bir boşluk bırakıp kart numarasının son 6 hanesini SMS ile 6635’e gönderilmesi gerekmektedir. Yapı Kredi Cüzdan üzerinden katılımlarda yalnızca Yapı Kredi bireysel kredi kartı ile yapılan alışverişler geçerli olup, bir müşteri kampanyadan en fazla 1 kez, toplamda 30 TL puan kazanabilir. Kampanyaya katılmak için iPhone veya Android cep telefonununa Yapı Kredi Cüzdan uygulaması indirilmelidir. Uygulama içerisinde yer alan BANA ÖZEL alanından “Kampanyaya Katıl” butonuna basılmalıdır. Kampanya kapsamında Yapı Kredi Cüzdan üzerinden kazanılan Worldpuan'lar 28 Nisan 2017 tarihine kadar yüklenecektir. Puanları son kullanım tarihi 9 Mayıs 2017‘dir.

    5 )Panço'da 15 TL Worldpuan!

    Yapı Kredi Cüzdan'a özel Panço'da 150 TL ve üzeri alışverişlere 15 TL Worldpuan! Üstelik yeni sezon ürünlerinde %10 indirim fırsatı!
    Kampanya Koşulları
    Kampanya kapsamında 23 Şubat - 4 Mart 2017 tarihleri arasında peşin veya taksitli yeni sezon alışverişlerde %10 indirim verilecektir. Kampanya kapsamında kazanılan indirimler kasada ödeme anında direkt firma yetkilisi tarafından yapılacaktır Yapı Kredi Cüzdan kampanyası kapsamında 23 Şubat – 4 Mart 2017 tarihleri arasında Panço mağazalarından tek seferde peşin veya taksitli yapılacak 150 TL ve üzeri işlemlerden 15 TL Worldpuan kazanılmaktadır. Kampanya yalnızca bireysel kredi kartı ile yapılan alışverişler için geçerli olup, bir müşteri kampanyadan en fazla 1 kez puan kazanabilir. Kampanyaya katılmak için iPhone veya Android cep telefonununa Yapı Kredi Cüzdan uygulaması indirilmelidir. Yapı Kredi Cüzdan uygulamasından kampanyaya katılmak için “Kampanyalar” alanındaki “Bana Özel” bölümünden "Katıl" butonuna tıklanması gerekmektedir.
    Kampanya kapsamında kazanılan Worldpuan'lar 09 Mart 2017 tarihine kadar yüklenecektir. Puanların son kullanım tarihi 20 Mart 2017'dir. Kullanılmayan puanlar 21 Mart 2017 tarihinde geri alınacaktır. Business kartlar, Banka kartları,Worldpuan kullanılarak yapılan alışverişler kampanya kapsamında değerlendirilmeyecektir. internet alışverişlerinde geçerlidir. Yapı Kredi ve Panço tüm kampanyalarda değişiklik yapma hakkını saklı tutar. Yazım hataları bağlayıcı değildir. World Üye İşyerleri'nin bildirdiği kampanya bilgilerinde meydana gelebilecek hatalardan Yapı Kredi sorumlu tutulamaz. Kampanyalar sadece World Üye İşyerleri'nde geçerlidir. Yapı Kredi tüm kampanyalarda değişiklik yapma hakkını saklı tutar. Ödüllendierme 140 TL üzerinden yapılacaktır.



    6 ) OXXO'da 10 TL Worldpuan!

    Yapı Kredi Cüzdan'a özel Oxxo'dan yapılacak 100 TL ve üzeri alışverişlerde 10 TL Worldpuan hediye!
    Kampanya Koşulları
    Yapı Kredi Cüzdan kampanyası kapsamında 1-31 Mart 2017 tarihleri arasında Oxxo mağazalarından tek seferde yapılacak tek çekim ve taksitli 100 TL ve üzeri işlemlerde 10 TL Worldpuan kazanılmaktadır. Kampanya yalnızca bireysel kredi kartı ile yapılan alışverişler için geçerli olup, ticari kartlar, banka kartları ve Worldpuan kullanılarak yapılan alışverişler kampanya kapsamında değerlendirilmeyecektir. Kampanya kart bazında değil, müşteri bazında olacaktır. Puan kampanyasından bir müşteri en fazla 1 kez puan kazanabilir. Kampanyaya katılmak için iPhone veya Android cep telefonuna Yapı Kredi Cüzdan uygulaması indirilmelidir. Yapı Kredi Cüzdan uygulamasından kampanyaya katılmak için “Kampanyalar” alanındaki “Bana Özel” bölümünden "Katıl" butonuna tıklanması gerekmektedir. Kampanya kapsamında kazanılan Worldpuan'lar 20 Nisan 2017 tarihine kadar yüklenecektir. Puanların son kullanım tarihi 1 Mayıs 2017’dir.

    http://www.worldcard.com.tr/kampanyalarimiz/world-kampanyalari/yapi-kredi-cuzdan/ak-6833.aspx







    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi senyorth -- 3 Mart 2017; 10:28:10 >







  • Şok kampanyasındaki "toplam 100 TL ve üzeri peşin alışverişler" ifadesinden parça parça 100tl de kabul oluyor, anlamı çıkarıyoruz ama müşteri hizmetlerini arayıp teyit alan oldu mu? Yorumdan ileri bilgi soruyorum...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ktdgvr kullanıcısına yanıt
    Aralık ayındaki şok kampanyasını parçalı olarak yapmıştım ve yatmıştı

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • sizotipall kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler. Bu bilgi de yeterli.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dekorizon sayfasında mart kampanyası gözüküyor. Cüzdan da o kampanya yok.. birinden birinde hata var ama hangisi...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sokta 4X25 temassiz odeme ile, 100e 15 kombo oluyor.



    *100tl tek seferde harcama sarti yoksa..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Evet bu seferki mobil ödeme kampanyası farklı 4 tane en az 25 tl mobil ödeme istiyor ve aynı gün aynı iş yerleri veya işyerinin diğer şubelerinden olmaması şartıyla... yani şokla birleştirmek isterseniz. 4 gün boyunca 4 kez markete gidip 25 tl mobil yaparak 100+15 puan kazanabilirsiniz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tesekkurler.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • şoktaki alışverişimi ikiye böldüm, dün 26 bugun 26 harcadım. kaldı 2 harcama.
    zaten mutfak harcaması felan hepte 25 26 liraya denk geliyor. az az harca, 25 cepte..

    ailemden birinde daha worldkart mevcut. onunda cuzdandan bu kampanyayı yapıcam.
    etti 50..
  • arkadaşlar ben cüzdan uygulamasını indirdim daha önce kullanmadığım için tam anlamadım, şimdi mobil ödemeye girerken aktif etme var bende aktif edince aktive ediliyor... yazıyor ve başkada tepki vermiyor, ben şimdi a 101'e gitsem ödeme yapabilir miyim??
  • MUTAF kullanıcısına yanıt
    Aynı telefondan 2 farklı müşteriye puan vermiyor yanmasın puanınız

    Kampanya açıklama kısmında yazıyor

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ozcanby

    Aynı telefondan 2 farklı müşteriye puan vermiyor yanmasın puanınız

    Kampanya açıklama kısmında yazıyor

    sağolun.
    evde 3 telefonda NFC mevcut. Farklı telefonlar ile yapıyorum alışverişi..
  • quote:

    Orijinalden alıntı: hotel california


    quote:

    Orijinalden alıntı: murattekno

    arkadaşlar ben cüzdan uygulamasını indirdim daha önce kullanmadığım için tam anlamadım, şimdi mobil ödemeye girerken aktif etme var bende aktif edince aktive ediliyor... yazıyor ve başkada tepki vermiyor, ben şimdi a 101'e gitsem ödeme yapabilir miyim??

    Mobil ödeme bölümüne girince kartın resmî çıkıyor mu? Telefonunun nfc özelliği varmı? Telefonun güncelleştirmelerini yaptın mı? Sorular çok çeşitli

    hocam öncelikle cevapınız için teşekkür ederim, ben soruyu sorduktan sonra 2-3 kere daha denedim ve aktif oldu ama bu seferde kapatmaya çalıştığımda inaktivite ediliyor... diyor ama yine öylece kalıyor, bende programı kapatıyorum, kapatılmamış. Benim şöyle bir bir korkum var; bu açıkken şok gibi marketlerde otomatik çekim yapamaz değil mi,i yani benim yine bişeyleri onaylamama lazım değil mi :) kusura bakmayın bu konuda gerçekten cahilim :( . Bu arada evet nfc özelliği var, cüzdan uygulaması günel ayrıca telefonda son sürüm android 6




  • World kart almanın kolay yolu yok mu limiti bahane ediyorlar sürekli

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Puanı kazanması kolay takip etmesi zor.

    Hangi puan nerden geldi, ne zaman son gibi bilgilerin olmayışı işimizi zorlaştırıyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bireysel.emeklilik B kullanıcısına yanıt
    Bu konuda yazdım müşteri hizmetlerine ğrogram bizi puanlar bitmeden üç gün önce uyarsın diye ama takan olmadı.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: hotel california


    quote:

    Orijinalden alıntı: murattekno


    quote:

    Orijinalden alıntı: hotel california


    quote:

    Orijinalden alıntı: murattekno

    arkadaşlar ben cüzdan uygulamasını indirdim daha önce kullanmadığım için tam anlamadım, şimdi mobil ödemeye girerken aktif etme var bende aktif edince aktive ediliyor... yazıyor ve başkada tepki vermiyor, ben şimdi a 101'e gitsem ödeme yapabilir miyim??

    Mobil ödeme bölümüne girince kartın resmî çıkıyor mu? Telefonunun nfc özelliği varmı? Telefonun güncelleştirmelerini yaptın mı? Sorular çok çeşitli

    hocam öncelikle cevapınız için teşekkür ederim, ben soruyu sorduktan sonra 2-3 kere daha denedim ve aktif oldu ama bu seferde kapatmaya çalıştığımda inaktivite ediliyor... diyor ama yine öylece kalıyor, bende programı kapatıyorum, kapatılmamış. Benim şöyle bir bir korkum var; bu açıkken şok gibi marketlerde otomatik çekim yapamaz değil mi,i yani benim yine bişeyleri onaylamama lazım değil mi :) kusura bakmayın bu konuda gerçekten cahilim :( . Bu arada evet nfc özelliği var, cüzdan uygulaması günel ayrıca telefonda son sürüm android 6

    Telefonu pos cihazına paralel tutmanız gerekiyor. Ayrıca cekim esnasında mobil ödeme sayfası açık olması gerekiyor. İçiniz rahat olsun cebinizde iken çekim yapma şansı yok. Temassız ödemenin standart limiti 50₺. Üzeri alışverişlerde zaten şifre istiyor. Dilerseniz bireysel bankacılık menüsünden limiti düşürebilirsiniz

    hocam gerçekten çok yardımcı oldunuz çok teşekkür ederim, dediğiniz gibi limite de düşüreyim, 25 tl yeter şifresiz için :)




  • türk telekom dan mobil imza için 128 kb lık sim kartı aldım hem mobil ödeme gerçekleşmedi yeni sim kart ı almadan önceden bir çok kez kere mobil ödeme yapmıştım

    sim kartı tekrar degiştirince mobil ödeme gerçekleşti bilginiz olsun

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şok market 100/15 puan için, bugün şoktan 100 tl alışveriş yaptım. Eve geldim slibi kontrol ettim 99,99 çekilmiş [sm=icon_smile_big.gif. Benim öğrenmek istediğim, tek seferdemi 100/15 veriyor, yoksa kampanya süresince toplam 100/15 veriyor. ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • General. kullanıcısına yanıt
    Toplamda hocam.. 1tl lik daha bir sey alırsanız 15tl pyan kazanırsınız

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.