Şimdi Ara

Yapı Kredi Cüzdan'la Yıldızlı Pazar (26 Kasım Pazar kafe, restoran, fast - food 50 TL ve üzeri %5, toplamda 15 TL puan)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
1
Favori
1.330
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Yapı Kredi Cüzdan'a özel 26 Kasım 2017 Pazar günü kafe, restoran ve fast - food sektöründen tek seferde yapılacak 50 TL ve üzeri harcamanıza %5, toplamda 15 TL Worldpuan hediye!

    Kampanya Koşulları
    Kampanya kapsamında 26 Kasım 2017 Pazar günü kafe, restoran, fast-food sektörlerinden tek seferde yapılacak 50 TL ve üzeri harcamanıza %5, toplamda 15 TL puan hediye edilecektir. Kampanya yalnızca Yapı Kredi bireysel kredi kartı ile kafe, restoran ve fast-food sektöründeki tüm bankaların POS’larından yapılan harcamalar için geçerli olup, bir müşteri kampanyadan en fazla 15 TL puan kazanabilir. Kampanyaya katılmak için iPhone veya Android cep telefonuna Yapı Kredi Cüzdan uygulaması indirilmelidir. Yapı Kredi Cüzdan uygulamasından kampanyaya katılmak için 'Kampanyalar' alanındaki 'Bana Özel' bölümünden "Katıl" butonuna tıklanması gerekmektedir. Kampanya kapsamında kazanılan puanlar açık statülü Yapı Kredi bireysel kredi kartlarına 7 Aralık 2017 tarihine kadar yüklenecektir. Puanların son kullanım tarihi 18 Aralık 2017'dir. Kullanılmayan puanlar 19 Aralık 2017 tarihinde geri alınacaktır. Business kartlar, banka kartları, puan kullanılarak yapılan alışverişler, nakit çekim işlemleri ve iadeler kampanya kapsamında değerlendirilmeyecektir. Yurt dışı harcamaları kampanyaya dahil değildir. Kampanyaya internet sitelerinden yapılan harcamalar dahil değildir. Mail order üzerinden yapılan işlemler kampanyaya dahil değildir. Yapı Kredi tüm kampanyalarda değişiklik yapma hakkını saklı tutar. Yazım hataları bağlayıcı değildir.

    http://www.worldcard.com.tr/kampanyalarimiz/world-kampanyalari/yapi-kredi-cuzdanla-yildizli-pazar/s-6833/c-7911



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mehmet2555 -- 26 Kasım 2017; 9:55:30 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >







  • Hata veriyor bende cuzdan uygulamasi

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • yapi kredi nin insani ve gercekten halka odakli bir tane kampanyasi olmaz mi illa birileri ile yemege gidecegiz halkbank limiti 35 yapmis her cumartesi butun banka poslarinda yuzde 20 iade veriyor bastan asagi hikayesin adios klasik koç grubu mantigi

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: YediyuzYetmisYedi

    Hata veriyor bende cuzdan uygulamasi

    Bende de sabah verdi Kampanyaya Katıl diyorum olmuyor, programı yeniden kurdum olmuyor vs sonradan ne oldu bilmiyorum program açıldı, katilabildim Kampanyaya.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yemek sepeti geçerli mi arkadaşlar

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.