Şimdi Ara

Yapı kredi Allianz 'Tüm oto sigorta' yetkili servisleri kapsıyor mu ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
333
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Selamlar Allianz'dan kasko yaptıran var mı ? VW marka aracım için kasko yaptıracağım, kafama takılan 2 şey var.


    1. Allianz'ın kendi uygulamasında markalı kasko diye birşey var. Marka seçiyorsun ve "sizi arayalım" seçeneği görünüyor. Yapı kredi uygulamasında ise "tüm oto sigorta" ve "akıllı sigorta" seçenekleri görünüyor. Allianz app'teki "Markalı kasko" ile yapı kredi app'teki "tüm oto sigorta" arasındaki fark nedir ?
    2. "tüm oto sigorta" seçeneğinde VW yetkili servislerler dahil mi ? Açıklamada yetkili/özel servisler yazıyor fakat emin olamadım.



  • Hocam selamlar,

    Tüm oto kasko ALLİANZ ANLAŞMALI OLDUĞU YETKİLİ SERVİSLERİ kapsamaktadır, anlaşmasız servislerde tamir talep edilmesi halinde %25 muafiyet uygulanmaktadır, tek istisnası ilinizde anlaşmalı yetkili servis yoksa bu istisna söz konusu değildir. Eğer yenileme döneminiz önümüzdeki ay ise aynı teminatları içeren poliçe üzerinden %5 ile %30 arasında Allianz üzerinden bonus indirim sağlayıp fiyat sunabiliriz.
    Ayrıca Axa, Anadolu, Groupama, Hdi, Ray Sigorta gibi köklü şirketlerden teklif sunabiliriz. Fiyat performans konusunda, marka kasko ve maximum kaskoda Axa çok rekabetçidir.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SigortaTower -- 16 Temmuz 2021; 21:31:45 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.