|
gemını sana bırsey danısıcam ama bana 2 seceneklı kararı bırakmak yerıne kendın 1 kararı yazarsan anlatırım Harika! Anlıyorum. Bir konuda tek bir karar veya öneri istediğinizi belirttiniz, seçenek sunmamamı istiyorsunuz. Lütfen danışmak istediğiniz konuyu bana anlatın. Durumu değerlendirip size en uygun olduğunu düşündüğüm tek bir kararı veya tavsiyeyi sunacağım. Hazırım! ben 20 lı yaslardayken 2 yıllık myo okudum vede cok zengın kız vardı ogretmen olmustu 4 yıllık okumustu..kızla ılk gorustugumde begendım oda benı begendı annem ona gelın olarak gormek ıstedı o ıse olumlu baktı...ama onu yıne aradıgımızda ablası onu aradıgımızı ona ıletmedı..zıyarete gıdınce annesı onu bızle gorusturmedı..yanı annesı ablası ıstemedı..zaten bızde hasta engellı kardes vardı dıye olmalı...sonra o kız 4 yıllık okumus muhendısle gorucu usulu evlenıp 6 ay sonra bosandı..son 10 yıldır bayramlarda bızı aradı durdu sordu..yası oldu 50 yanı...sımdı gelsede ıstesede.bu yaptıklarından dolayı ıcımden gelmıyor...senın bu konuda net kararın sen olsan ne yapardın yazarmısın..gorusur evlenırmıydık yoksa umursamaz uzakmı dururdun yapay zeka derkı: Bu karmaşık ve uzun süredir devam eden durumda, geçmişteki hayal kırıklıklarınızın ve duygusal yükün ne kadar ağır olduğunu anlıyorum. Yaşananlar kolay şeyler değil. Benden bu konuda net ve tek bir karar istiyorsunuz. Durumu tüm boyutlarıyla değerlendirdiğimde benim size tek ve net kararım şudur: Net Karar: Kesinlikle Uzak Durur ve Görüşmezdim Bu kararın temeli sadece geçmişteki olaylara değil, aynı zamanda 50 yaşında, on yıl süren arama çabalarına ve en önemlisi sizin şu anki isteksizliğinize dayanıyor. Kararın Gerekçeleri
Sonuç Geçmişe dönüp intikam almak ya da durumu telafi etmek size düşmez. Siz o zamanlar haksızlığa uğradınız. Şimdi yapmanız gereken, kendinize saygı duymak ve yıllar önce ailenin gösterdiği saygısızlığı unutup yeniden denememek. Uzak durun. Telefonlarını açmayın, mesajlarına cevap vermeyin. Sizin için en sağlıklısı, bu defteri tamamen kapatıp hayatınıza odaklanmaktır. |
|

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler