Şimdi Ara

Yapay zeka ile yapılmış sahte Pentagon patlaması 500 milyar dolar kaybettirdi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
1
Favori
3.714
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
16 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • AssetGroup kullanıcısına yanıt

    Valla her şeyin eşit, adil olduğu bir ülke olmadıkça hiç bir kural işe yaramaz ya da sadece gücü elinde bulunduranların çıkarına kullanır. Misal ülkenin başı bile gururla, amatörce hazırlanmış sahte videoyu bile gerçek diye paylaşırken hangi iso standartını hangi medya takar. Ha ancak zamanında gerçek olan Habur'daki el ele halay videolarına ya da yine zamanında elin pkk sı ile ingiltere'nin moderatörlüğünde Türkiye olarak Oslo'da yapılan rezalet muhattap alma olaylarını gerçek olmasına rağmen sahte diyerek geçiştirmeye yarar bu isolar. Yani maalesef iş çığrından hemen hemen bir çok yerde iyice çıktı.


    Misal Abd'de tersine ırkçılık başladı, beyazların girmesinin yasak olduğu sırf siyahilere özel mekanlar, organizasyonlar düzenlemeye başladılar. Bunu savunana kalkıp soruyorlar beyazlar bunu yapsa ne dersiniz diye. "Ooo olmaz öyle şey, ırkçılık olur diyor" E siz yapıyorsunuz deyince "o başka" diyor angut  

    Lgbtq+ elemenopi liler Abd Kanada gibi ülkelerde kafayı yediler. Yolda yürüyen insana pardon beğefendi yada hanımefendi diyemiyorlar. Çünkü lök diye lgbtpqrst li bir Karen çıkıp sen benim beğefendi olduğumu nereden biliyorsun ben kendimi kadın olarak tanımlıyorum yok geyik olarak tanımlıyorum falan diye kavgaya başlayabiliyor. Hayır lezlik, gaylik falan tamam kim nasıl memnunsa deniyordu okey ama burada bilime ve özellikle kadın haklarına saldırı var. Transkadın olabilirsin eyvallah, kimse sana erkek demeyecek. Ama kadın da diyemeyiz. Çünkü kadınlara hakaret. O da şöyle ki, özgürlük adı altında Kanada'da Abd'de çeşitli spor organizasyonlarına, kendini kadın olarak tanımlayan herkes kadınlar yarışmasına katılabilir kuralı gelmeye başladı. E iri yarı translar ben kadınım diye bu turnuvalara girip tüm madalyaları toplamaya başladı. Hatta en son Kanada'daki ağırlık kaldırma yarışması gündem oldu. Bir trans 14 tane mi ne rekoru eline aldı kadınlar turnuvasında. Buna gıcık olan erkek vücut geliştirmeci, sonraki yıl, iyi o zaman ben de kendimi kadın olarak tanımlıyorum deyip, o trans'ın aldığı tüm ödülleri de onun elinden aldı. Sonra trans ortalığı birbirine kattı bu adil değil ama ben kaç ameliyat olmuştum dedi. Ula sen yapınca iyiydi ama. Trans olarak ya ilk doğduğun cinsiyetten yarışmaya katılabilirsin ha ya da translar için turnuva talep edip orada yarışabilirsin. Ama kalkıp kadınlar turnuvasının içine edemezsin. Kadınlar kickboks turnuvasına katılıp, kadınların ağzını burnunu parçalayan translarda oldu. Bilim diye bir şey var. Hormonlar, kemik gelişimi farklı. Hormon değişim tedavisi başlayana kadar o kemik yoğunluğu çok daha farklı gelişiyor. Ben kendimi öyle tanımlıyorum demek başka, gerçekte ne olduğun başka. Ben de kendimi Abd başkanı olarak tanımlıyorum deyince, "a öyle tanımlıyorsan saygı duyuyoruz, koltuk sizin" mi denecek, yoksa gerçeklere bakarız mı denilecek.


    Çok yakında cyborg dediğimiz insan türü de oluşacak. Robotik ile insanın birleşimi, Misal kolu bacağı robotik olacak. Şimdi kalkıp robot kollara sahip birisi de kalkıp ben hala insan erkeğim, turnuvaya katılacağım diyemez. Herkes 400kg kaldırırken bu 1000kg kaldırdığında adaletsizlik olacak. O zamanda cyborg yani geliştirilmiş insan iskeletliler için ayrı bir turnuva gerekecek. Yani bunu görmek o kadar zor değil. Bu kadar empati yoksunu olunmaz ki. Sana yapılınca kötü, sen başkasına yapınca çok iyi.

  • jinduw J kullanıcısına yanıt
    Blok Flütyoutube
    Türk Milleti Çalışkandır, Türk Milleti Zekidir — MUSTAFA KEMAL ATATÜRK ❤️🇹🇷
    https://www.youtube.com/shorts/i_jd6mioVDg
  • sıkıntı olmaz umarım

  • Spider_hip kullanıcısına yanıt
    küçükken seyrettiğimiz bir dizi vardı "6 milyon dolarlık adam" diye

  • Sahte algıların artık bu denli kolay inşa edilebilmesi bizim gibi zaten doğadan kopuk sanal sosyal gerçekliğinde yaşayan ve koşullanmaya dayanan organizmalar için çok büyük bir tehdit. Böyle haberler benim açımdan kan dondurucu.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ABD borsası ile - kapalı çarşıdaki döviz hareketi ve canlılığına oran orantıya göremi belirledin bunu hocam? 😂

  • Sanaldaymış:)

  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.