|
Yapay zeka, ekran kartı kıtlığına neden olmaya başladı: Fiyatlar yüzde 40 arttı!

-
-
Hadi geçmiş olsun pc'ciler.
-
iyi de pcyı nisan ayında toplamışım. 830 euroya 4070ti aldım. şimdi 950 eurolara çıkmış ki daha da çıkacak gibi duruyor
-
boş haber bence,piyasada hala mining kartları cirit atıyor kart bolluğu var,mesela sarı site ve ikinci ele bi göz gezdirin anlarsınız demek istediğimi.
-
Soğuk olsa ondan bile etkileniyor bu ekran kartları da. Ne hassas bir sektörmüş.
-
yağmur yağmadığı için ekran kartı kıtlığı olmaya başladı. Crypto coin diyerek 2-3 kat zam yapıp millete kakaladılar ekran kartlarını. şimdi yeni furyada bu. Keriz silkeliyorlar.Konsol alın arkadaşlar 10 yıl kafanız rahat istediğiniz oyunu oynayın.
-
Düne kadar satış yok diye ağlayan nvidia ne olduda bi günde kıtlık geldi tamamen asparagas haber
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
++
-
Dolar,seçim, kriz derken. Geçen kıydım paraya vatandan 6 taksitle dizdim sistemi. Artık böyle haberler de ilgilendirmiyor beni :)
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Konuda herkes yanlış anlamış, bahsedilen gpu’lar yapay zeka için kullanılan gpu’lar oyun için değil, yapay zeka teknolojisi sizin dandik ekran kartlarınızın piyasasını etkilemez.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
RTX kartlar etkilenmeyecek anladığım kadarıyla o yüzden endişelenecek durum yok ta ki siz panik yapıp almazsanız.
-
Ben de zaten öyle yaptım :)
-
-
Bitcoinden kurtulduk derken şimdi de Yapay Zeka mı çıktı karşımıza?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Bugün yarın biri rtx kartları da yapay zeka işleyebilir hale getirir tamam o zaman gör şenliği. Sonuçta güçlü kartlar ve yapay zeka kartlar kadar olmasada iş görür idareten derlerse tamamdır.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Ulan iyi alıştılar ha bunlar böyle yapmaya.
Sel, mining, AI diye diye hepsi antipatik görünmeye başladı gözümde.
-
Ekran kartları meyve verdiğinde don vurmasa bari :)
-
Sıfır araba fiyatları artıyor diye isyan ettiğimizde olsun ikinci el alırız diyenlerin yazdığı türden bir cevap olmuş.
-
at ile deveyi karşılaştırma olmuş senin yorum hocam,araba piyasasına sadece türkiyede 30-40 milyon kişi talep ediyorsa ekran kartına kaç bin-milyon kişi talep ediyor türkiyede ? bak sadece türkiyede diyorum,dünyaya dönersen yine aynı şekil,aynı kapıya çıkıyor cevap,bi durup düşünürsen kendi kendine cevabını bulmuş olursun hocam.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi djoguzhan55 -- 23 Mayıs 2023; 22:33:53 > -
Ben de tam onu soracaktım. Bunlar ayrı değil mi diye, diğerlerinin fiyatlarını niye etkiliyor diye!
yağmur yağmadığı için ekran kartı kıtlığı olmaya başladı. Crypto coin diyerek 2-3 kat zam yapıp millete kakaladılar ekran kartlarını. şimdi yeni furyada bu. Keriz silkeliyorlar.Konsol alın arkadaşlar 10 yıl kafanız rahat istediğiniz oyunu oynayın.
|
Soğuk olsa ondan bile etkileniyor bu ekran kartları da. Ne hassas bir sektörmüş.
|
Düne kadar satış yok diye ağlayan nvidia ne olduda bi günde kıtlık geldi tamamen asparagas haber
|
Konuda herkes yanlış anlamış, bahsedilen gpu’lar yapay zeka için kullanılan gpu’lar oyun için değil, yapay zeka teknolojisi sizin dandik ekran kartlarınızın piyasasını etkilemez.
|
Benzer içerikler
- e devlet abonelik iptali
- twitter hesapsız giriş
- exxen üyelik iptali
- deepfake nedir
- sfs ne demek snapchat
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X