Şimdi Ara

Yapacak çok şey varken hiçbir şey yapamamak durumu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
21
Cevap
0
Favori
359
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu durumda olanlar neler hissediyorsunuz dertleşelim. Bu durum yüzünden hayatım çöpe döndü.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Mesela ne gibi?
  • mutsuz olduğum için hiçbir şey yapamıyorum, hiçbir şey yapamayınca daha da mutsuz oluyorum. kocaman bir karadelik.
  • Boşver morug napalim bizim hayatimiz ds böyle

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • motivasyonunu kaybedebilyor bazen insan, çıkmak lazım öyle durumlardan
  • quote:

Orijinalden alıntı: AI Engineer

Mesela ne gibi?
    Böyle içimde bir baskı var. Içime öküz oturmus gibi hissediyorum. Öyle bir hissiyat ki her şeye karşı hevesimi ve isteğimi yok ediyor. Sadece önemli ve büyük işleri değil, küçük basit işleri bile yapmamı engelliyor. Bunalmaktan kendimi dövüyorum. Üzerimdeki tişörtü yırtasim geliyor. Bağırasım haykırasım geliyor.

• Depresyona girmiş olabilirsin.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Depresyona girmiş olabilirsin.
    Epey uzun zamandır bu haldeyim. Bu kadar uzun süren bir depresyon var mıdır ki ? Eskiden de hayattan kopuk bir insandım ama son birkaç aydır zirveye çıktı bu durum. 5 belki de 6 aydır devam ediyor. Üstelik antidepresan falan kullandığım halde durum böyle.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-00A01D70E -- 31 Mayıs 2020; 20:59:54 >
  • Karakter olarak gama erkeğisin kararsızlık içinde boğulup gideceksin alfa veya beta ya dönüşebilirsin seçim senin

• quote:

Mesela ne gibi?
    AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
  • quote:

Orijinalden alıntı: darkolan

Karakter olarak gama erkeğisin kararsızlık içinde boğulup gideceksin alfa veya beta ya dönüşebilirsin seçim senin
    Gamanın özelliklerinin çoğu bana uyuyor ama biri hariç. O da zeki olmak. Gamalar çoğundan zekidir diyor ama ben açıkçası mal olduğumu düşünüyorum. Bir insan aylardır eline kitap alıp okumaz mı ? Ben okumadım. Merak ettiği bir şeyleri araştırmaz mı ? Ben araştırmadım. İyi bir ünideyken ve bu fırsatı değerlendirmesi gerekirken tek yaptığı şey mal gibi yatmak olur mu ? Ben öyleyim. Üstelik ağır sözelciyim matematiğim aşırı seviyede çöp. Bu da zeki olmadığımın bir diğer kanıtı. Yani sonuç olarak belki gama da değilimdir.
  • Ülkenin gençlerinin genel hali

• Tembellik zeki olmana engel değil ki bende hiç kitap okumuyorum okuyacak çok kitap biriktirdim ama bir türlü tembelligimi yenip okuyamıyorum sürekli erteliyorum zeki birisi miyim inan onu bende bilmiyorum zeka gelişebilecek birseydir açıkçası belki doğuştan zekisindir ama tembel olduğun için gelistirmiyorsundur çünkü ben biraz öyle gibiyim çocukken birşeyleri öğrenmem çok uzun sürerdi ilkokulda gerizekalı damgası yemiştim ama ilkokulun sonralarinda öğretmen değişince bir anda parlayıverdim okul geneli sınav yapıldı ve 1.oluyordum ekstra İngilizceye çok meraklıyım oturup sözlüğün yüzde 80 ini ezberlemistim kelime haznem çok genisti şimdiki ingilizce seviyem 10 yasimdaki İngilizce seviyemden kötü bildiklerimi unuttum hep kararsızlık içinde hayat geçmiyor sürekli ikilemdesin ne yapacağına karar vermeyin hicbirsey yapmıyorsun ve boş boş oturuyorsun içten beynin birşeyler yapmadığı ici kendini yiyor resmen ama kalkıp birşeye karar veremedigin için yapamıyorsun

• quote:

Orijinalden alıntı: darkolan

Tembellik zeki olmana engel değil ki bende hiç kitap okumuyorum okuyacak çok kitap biriktirdim ama bir türlü tembelligimi yenip okuyamıyorum sürekli erteliyorum zeki birisi miyim inan onu bende bilmiyorum zeka gelişebilecek birseydir açıkçası belki doğuştan zekisindir ama tembel olduğun için gelistirmiyorsundur çünkü ben biraz öyle gibiyim çocukken birşeyleri öğrenmem çok uzun sürerdi ilkokulda gerizekalı damgası yemiştim ama ilkokulun sonralarinda öğretmen değişince bir anda parlayıverdim okul geneli sınav yapıldı ve 1.oluyordum ekstra İngilizceye çok meraklıyım oturup sözlüğün yüzde 80 ini ezberlemistim kelime haznem çok genisti şimdiki ingilizce seviyem 10 yasimdaki İngilizce seviyemden kötü bildiklerimi unuttum hep kararsızlık içinde hayat geçmiyor sürekli ikilemdesin ne yapacağına karar vermeyin hicbirsey yapmıyorsun ve boş boş oturuyorsun içten beynin birşeyler yapmadığı ici kendini yiyor resmen ama kalkıp birşeye karar veremedigin için yapamıyorsun
    Resmen beni anlatmışsın. Hayatımın her anı kararsızlık ve isteksizlik içinde. Aslında istiyorum ama istediğim şeyi yapmak için çaba sarfetmeyi sevmiyorum.

• genel bir mutsuzluk durumu hakimi, ben zaten mutlu olacağım günleri görmem heralde öyle bir kavram var mı yok mu?
  • .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-406E52D83 -- 5 Haziran 2020; 19:51:41 >
  • işte içinde bulunduğum durum.

çok büyük potansiyelim var ama elimi kaldırcak durum yok. yoksa çok fena aklımda animasyonlar çizimler karakterler var.
  • Teknoloji bizi mahvetti. İnsam bütün gününü götü sandalyede geçirmeye uygun bir yaratık değildir.
    Boş boş sporda yapılmıyor bir yere kadar. Bir amaca hizmet etmek istiyor insan. Saçmada olsa bir amaca.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Kompleksine girmesem ve çevre şartları vs olmasa 70 yaşına kadar bilgisayar başında takılabilirim. O derece durumum vahim yani.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bisikletçi76 -- 2 Haziran 2020; 22:48:15 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.