|
DonanımHaber ailesine selamlar 👋 Bir evcil hayvan sahibi olarak (veya evcil hayvanı olan dostlarımın yaşadığı zorlukları görerek) kedi ve köpeklerimizin aşı takvimini, ilaç saatlerini ve sağlık geçmişini düzenli tutmanın bazen ne kadar karmaşık hale geldiğini fark ettim. Unutulan veteriner randevuları ve kaybolan aşı karneleri derken bu süreci tamamen dijitalleştiren Pawzy adındaki mobil uygulamayı geliştirdim. Amacım, tüylü dostlarımızın tüm ihtiyaçlarını tek bir merkezden, kafa karışıklığı yaratmadan takip edebileceğiniz pratik bir asistan oluşturmaktı. 🚀 Öne Çıkan Özellikler:
📸 Uygulamadan Ekran Görüntüleri: (Buraya uygulamanın en şık duran 2-3 ekran görüntüsünü veya görselini forumun görsel yükleme aracını kullanarak ekleyin) Uygulamayı sürekli güncelliyor ve yeni özellikler ekliyorum. DH forumda sizlerin vereceği geri bildirimler benim için çok değerli. "Şu özellik de gelse çok iyi olur", "Arayüzde şurası geliştirilebilir" dediğiniz her türlü fikre ve eleştiriye açığım. 📲 İndirme Bağlantısı: Pawzy: AI Pet Med Tracker App - App Store https://apps.apple.com/tr/app/pawzy-ai-pet-med-tracker/id6785303134Zaman ayırıp inceleyen ve değerli yorumlarını paylaşan herkese şimdiden çok teşekkür ederim! |
|

Yeni Kayıt

1 Mobil
Konudaki Resimler