Şimdi Ara

[YAPA ZEKÂLI] Evcil Hayvanınızın Aşı, İlaç ve Sağlık Takibini Kolaylaştıran Uygulama: Pawzy

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2
Cevap
0
Favori
29
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş

Bir evcil hayvan sahibi olarak (veya evcil hayvanı olan dostlarımın yaşadığı zorlukları görerek) kedi ve köpeklerimizin aşı takvimini, ilaç saatlerini ve sağlık geçmişini düzenli tutmanın bazen ne kadar karmaşık hale geldiğini fark ettim. Unutulan veteriner randevuları ve kaybolan aşı karneleri derken bu süreci tamamen dijitalleştiren Pawzy adındaki mobil uygulamayı geliştirdim.

Amacım, tüylü dostlarımızın tüm ihtiyaçlarını tek bir merkezden, kafa karışıklığı yaratmadan takip edebileceğiniz pratik bir asistan oluşturmaktı.

🚀 Öne Çıkan Özellikler:

• 💉 Aşı ve İlaç Hatırlatıcıları: Zamanı gelen aşılar ve düzenli kullanılan ilaçlar için akıllı bildirimler.
    • 📋 Dijital Sağlık Karnesi: Veteriner ziyaretleri, geçmiş operasyonlar ve anlık sağlık notlarını kaydetme.
    • 🤖 Yapay Zekâ Desteği: Evcil hayvanınızın bakım ve beslenme süreçlerine dair pratik ipuçları ve takip araçları.
    • 📱 Sade ve Hızlı Arayüz: Yormayan, karmaşık menülerden uzak minimalist tasarım.

📸 Uygulamadan Ekran Görüntüleri:

(Buraya uygulamanın en şık duran 2-3 ekran görüntüsünü veya görselini forumun görsel yükleme aracını kullanarak ekleyin)

Uygulamayı sürekli güncelliyor ve yeni özellikler ekliyorum. DH forumda sizlerin vereceği geri bildirimler benim için çok değerli.

"Şu özellik de gelse çok iyi olur", "Arayüzde şurası geliştirilebilir" dediğiniz her türlü fikre ve eleştiriye açığım.

📲 İndirme Bağlantısı:

app store
    Pawzy: AI Pet Med Tracker App - App Store
    https://apps.apple.com/tr/app/pawzy-ai-pet-med-tracker/id6785303134

Zaman ayırıp inceleyen ve değerli yorumlarını paylaşan herkese şimdiden çok teşekkür ederim!

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.