Şimdi Ara

Yap işlet devret muhteşem çalışıyor. 4 ayda 61 yolcu.

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
133
Cevap
6
Favori
9.269
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
252 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj

  • < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • Ama projeler onaylanırken hesaplar düzgün yapılmalı muhalefet kafadan projelere karşı çıkacağına bu anlaşma şartlarını iyileştirmeye çalışmalı.


       


    muhalefet iyileştirmeye çalışmalı


    yap işlet devret hesaplarını muhalefet düzeltecekmiş  


    Bunlar normal değil bunlarla tartışamazsınız.

    Şunu söylediğimde sizin tayfa cevap veremiyor genelde. Bu işi bedavaya yapıyorsan enayisin. Millet parayla yapıyor. Parayla yapıyorsan da trollsün. Daha ötesi yok. Kimse kimseyi babasının oğlu değilse ölesiye savunmaz. Ülkenin hali ortada, ülkeyi bu hale getirenleri savunmak çok büyük basitlik.

    32 yıl boyunca yid modeliyle faaliyet gösterecek havalimanı için sadece geçen sene 7 milyon euro tazminat ödenmiş müteahhite yolcu sayısını karşılamadığı için. burnunuzdan gelsin her bir kuruşu haram zıkkım olsun inşallah.


    bunlar buz dağının görünen kısmı bir de el altından akıtılan kaç tane 128 milyar dolarlar var kim bilir...

    Senin gerçekten anlama lob'larında bir problem olduğunu düşünüyorum.Kardeşim sen garanti olarak kaç milyon vermişsin,reelde 60 kişi gelmiş.


    Hala alttan giricem üstten çıkıcam bir yolunu bulup savunmam lazım,prim usülü mü çalışıyorsunuz anlamadım.


    Senin yılda 5 milyon vermesin diye komple projeye mi karşı çıkmak gerekiyor dediğin projeler zaten bu milletin anası ağlattı.Ona 5 mil verme ona 5 mil verme.


    İş müteahhitlere gelince milyarlar gidince problem yok.Ama devlet kendisi bu sahaya girince"ÖMÖ DÖVLÖTTÖ PÖRÖ YÖK,DÖVLÖT NİYE ÖDÖSÖN LÖLÖLÖLÖ".


    Senin bahsettiğin ve devlet için çerez paraları dediğin rakamları yine aynı şekilde bu devlet bulamadığı için tank palet'i özelleştirdi 50 milyoncuk bulamadığı için.


    Halkına yardım edemediği için İBAN yolladı İBAN !!!!


    Problemlere iktidar tarafından değil muhalefet tarafından bakmak ayrı bir kafa ? Ne kullanıyorsanız söyleyin gidip bende ondan kullanacam.


    Nasıl bir kafa yaşıyorsunuz kardeşim siz ?


    Sokaktan geçen 10 yaşında ki çocuğa sorsan ne yapacağını söyler sana.


    Anlamıyorsan ben söyleyeyim.


    • Betona gömmeyeceksin
    • Yandaşların karınları patlayana kadar doyurmayacaksın
    • 1 milyon edecek yere 100 milyon ödeme garantisi vermeyeceksin
    • 40 bin nüfusu olan yere havalimanı koyup 1 milyon yolcu garantisi vermeyeceksin,adına da millet için hizmet demeyeceksin


    Daha çok sayarımda çapın ve kabileyetin ve anlama konusunda ki sıkıntıların yüzünden uğraşamayacağım,ama şunu bil,bu forumda artık sürekli karşında beni bulacaksın güzel kardeşim.

  • bu havaalanından hiçbir yere uçuş yok ki kotası dolsun
    kütahya'da alamancı çok, onları tatmin etmek için yapılmış bir yer sadece (almanya'dan uçuş var)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sonrada helallik iste

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hadi pandemi var diye yolcu düşükte, normal zamanda da okadar yolcu nasıl gelecek. Neyse 2 dönem daha başta olurlarda iyice ülkenin içine ederler.

  • akpartili arkadaşlar bu konuda niye yok?

  • 32 yıl boyunca yid modeliyle faaliyet gösterecek havalimanı için sadece geçen sene 7 milyon euro tazminat ödenmiş müteahhite yolcu sayısını karşılamadığı için. burnunuzdan gelsin her bir kuruşu haram zıkkım olsun inşallah.


    bunlar buz dağının görünen kısmı bir de el altından akıtılan kaç tane 128 milyar dolarlar var kim bilir...

  • Bu Zafer Havalimanı yap işlet devet içinde yapılan en saçma proje. ( AMa bu proje üstünden bütün yap işlet devretlere saldırmakta biraz saçmalık. )


    Orası daha çok yurtdışı çalışacak diye yapılması planlanmış sözde . Ama şuan pandemi olduğuna doğru dürüst yurtdışı ucuşu bile olmuyor kim gelecek oraya.

  • sonra hakkınızı helal edin diyorlar.


    ben hakkımı helal edersem ALLAH sormaz mı bana ey kulum hakkını neden yedirdin?

  • Hakkını aramayı, klavye başında iktidara atıp tutmakta bulan nesli, ne kadar sömürürsen sömür hak ediyordur.

  • 0zkanK. kullanıcısına yanıt
    Napıyorsun saçma filan. Abilerin kızar, istihkaktan keserler mazallah.

    Bu arada geçiş taahhüdünü tutturan bir proje var mı abilerine onu da bi sorsana. Tam kapanmada neden milyonlarca lira paramız akıyor bu projelere buna ne cevap verecekler.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 2044 yılına kadar garanti verilmiş bir de.


    Saçmalık. Yandaşları zengin etmek için yapılan bir proje daha işte. Vatandaşa, ilçeye, ile, ülkeye, ekonomiye, turizme, havacılık sektörüne gram katkısı olmayan birşey.

  • O kadar soygun var ki aslında bir dönem daha kalsalar iyice ülke dibe vursada herkes dersini alsa mı diyorum bazen.


    Sözleşmeler var diyenlere , soygunun-yolsuzluğun sözleşmesi olmaz.Ülkede adalet kalmamış , iş 5'li çeteye gelince adalet akla geliyor.Ne olacak Kemal Kılıçdaroğlu söylüyor.




  • Bu da yasal soygun işte. Herkes biliyor verilen garantinin normal zamanda da ulaşılamayacağını. Garanti adı altında fena soyuyorlar. Bütün modeller soygun amaçlı.

  • Hükümet kendisine düşen görevi icra edip icraatı yapmış, vatandaşın hizmetine sunmuş. Vatandaş kullanmıyorsa devletin burada suçu ne? Her icraatı engellemeye çalışan, engelleyemeyince de eleştiren Chp zihniyetinden gına geldi. Şu seçim bir an önce olsa da milletin tokadını yeseler.

  • Ama projeler onaylanırken hesaplar düzgün yapılmalı muhalefet kafadan projelere karşı çıkacağına bu anlaşma şartlarını iyileştirmeye çalışmalı.


       


    muhalefet iyileştirmeye çalışmalı


    yap işlet devret hesaplarını muhalefet düzeltecekmiş  


    Bunlar normal değil bunlarla tartışamazsınız.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: ldr1907

    Hükümet kendisine düşen görevi icra edip icraatı yapmış, vatandaşın hizmetine sunmuş. Vatandaş kullanmıyorsa devletin burada suçu ne? Her icraatı engellemeye çalışan, engelleyemeyince de eleştiren Chp zihniyetinden gına geldi. Şu seçim bir an önce olsa da milletin tokadını yeseler.

    Hocam Cehape'lilerin suratına tokadı şrrrak diye patlatmışsınız yine.

    Haklısınız köprü pahalı diyorlar , oysa dolar alsaydınız dolar bazında ucuzladı köprüler.Bir ton lüks araba geçiyor onlar parayı nereden buluyor , gerçek şu ki bu şikayet edenler , Ak Partisinin hızına yetişemeyen safralar.

    Yok efendim insanlar yokluktan intihar ediyor , Hayırseveri Reza Zarrap olan bir zihniyetin sizlere ihtiyacı yok ki , Aha hakkımızı yiyen reis ülkeye bir hamlede 5-6 milyon adam doldurdu.Beğenmeyen intihar etsin.

    Bir dönem daha A.K. Partisi iktidarda kalsında herkes hanyayı-konyayı görsün inşaallah.

    Bu arada Çanakkale köprüsü geliyor (Garantisi bu sefer Euro , bir sonraki projede altınla garanti verirler nasılsa sözleme var diye savunacak tipler var.)

  • Muhalefet KÖRLEMESİNE HER PROJEYE karşı çıkmasın diyorum farkındaysan. Her şeye körlemesine yaptırmayacaz dedimi iktidar kanadıda inadına yapacaz moduna giriyor. Bana muhalefetin desteklediği 1 tane proje söylermisin ! ( Bütün yollara köprülere otoyollara barajlara nükleer santrallere hızlı tren hatlarına yaa hepsini geçtim adamlar MARMARAY'a bile karşı çıktı. Bu kadar da hizmet düşmanı olunmaz.)


    YİD bir programdır şuan ki hükümet bunu uygun görüyor öyle yapıyor. Sen iktidar olunca alternatif sunarsın onu yaparsın. Ama Muhalefet alternatifini sunuyor mu? Biz iktidar olursak şöyle yapacaz böyle edecez daha iyisini yapacaz diye bir laf duydunuz mu ? Yok sadece eleştiri bu projelere el koyacaz yıkacaz yaptırmayacaz kapatacaz tarzı laflar...


    Abicim devletin durumu ortada bu tarz ihaleleri tek seferde devlet bütçesinden yapması çok ZOR. Yap işlet devret ile yaptırım devletin yılda 3-5 milyon para vermesii sorun şeyler değil. Öbür Türlü o projeyi yapmak için devlet kredi çekse 100 milyon Euro onun yıllık faizi zaten 4-5 Milyon Euro olacak. Muhalefet almış sazı eline hep aynı terhaneyi okuyor sade.


    Bu Kütahya'daki havalimanı yurtdışı odaklı çalışacaktı ve farkındaysanız 1.5 yıldır KORONA VAR ve uçuşlar iptal tabii ki kimse gelmeyecek oraya. Bu konuyu ısıtıp ısıtıp gündeme getiriyorlar. Ödenene parada 5-6 Milyon birşey. İBB o paraları bir tabloya veriyor bir kişi ses etmiyor . Ama başka taraftan olunca saldır babam saldır.

  • Ben o 61 kişiyi tebrik ediyorum. Biz kullanmadığımız sözleşmeye para öderken onlar hiç olmazsa kullanıp ödeyelim demişler.

  • Ondan sonra istemezuk diyiler.

    Aklı başında olan kullanılmadığı halde bu kadar cebinden boşa akıtılan vergilerle yapılan hiçbirşeyi istemez.

  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.