Şimdi Ara

yanlışlıkla espyi kapatmış olabilir miyim?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
1
Favori
362
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arabayı yeni kullanmaya başladım bugün ortalama 40
    km hızla çok da keskin olmayan bi virajı dönerken arabanın arkası o kadar açıldı ki şeridimde duramadım allahtan o karşıdan araba gelmiyordu, kontrolü kaybettim.. daha önce daha yüksek hızlarla o viraja girmiştim hiçbir anlam veremedim

araç honda civic kış lastikleri var ve yerler ıslak değildi…

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• Civic fc5 se yavaşça arkadan açılınca esp hemen devreye girmiyor benim gördüğüm. 40 la giderken arka nasıl açılır onu da anlamadım pek mümkün değil.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • adam94 kullanıcısına yanıt
    civic fb7 hocam belki biraz daha hızlı olabilirim çok hatırlamıyordum, yokuş aşağı iniyordum sağa dönerken oldu bu olay

• Muhtemelen esp kapanmıştır ama diğer olasılıkları da yazalım. Asfalta yağ dökülmüş olabilir veya yağmur yağmaya ilk başladığı anda henüz yerler ıslanmadıysa da asfalt sabun gibi kaygan oluyor.

• Acil Stop kullanıcısına yanıt
    evet hocam haklısınız biraz sis vardı belki onun da etkisi olmuş olabilir. esp ışığı yanmıyorsa aktif olduğunu mu gösterir yarın kontrol edeceğim

• Esp kapansa da gerektiği durumda devreye girer diye biliyorum.

• Ben de bi ara kafayı takmıştım bu esp ye sürekli limitlerini öğrenmek için müsait yerlerde aracı bahsettiğiniz 40-50 km hızlarda kaydırmaya çalışıyordum ne kadar kayarsa kaysın espyi devreye sokmayı bir türlü beceremedim. Bi gün 70-80 le gerçekten kaza yapmak üzereyken devreye girdi ya düşük hızlarda devreye girmiyor ya da gerçekten tehlike olduğunda çalışıyor ben de anlamadım. Araç vw

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.