Şimdi Ara

Yanlış Teşhis

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1
Cevap
0
Favori
78
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

2014 haziran temmuz gibi okulum son senesi büt yaz okulu derken mezun olmaya çalışıyordum, sağ gözümün üstünde ağrı hissettim.Bir kaç doktora gittim anlamadı Edirne'ye geri döndüm derken bulanık görmeye başladım.1 hafta sonra buzlu cam arkasından görürmüş gibi bulanıklık oluştu hemen Trakya Üniversite Hastanesine gittim 3 gün hastanede yatıp kortizon tedavisi görmem gerektiğini eskisi gibi göremeyeceğimi söylediler.Durumu aile anlattığımda ablam Bağcılar Medipol Hastanesinden bir profesör bulmuş randevu almış.Ertesi gün İstanbula döndüm göz ile ilgili bir sürü teste girdim ortalama 3 yattım kortizon tedavisi gördüm.İkinci gün gözüm açılmaya başladı ve eskisi gibi düzeldi.Sebebini bilmediklerini damarın tıkanmasından şüphelendiklerini bu durumun başka hastalığa yol açabileceğini kontrol altında tutulmam gerektiğini söylediler.Tabi Mr testine girdim tümör olabilir dediler o dönem iki nöroloji dokrotu ve bir göz profesörü inceledi.Gel zaman git zaman 2016 yılında aynı gözden aynı şikayetlerle tekrar gittim(bulanık görme yok sadece gözümün üstünde ağrı) tekrar mr a girdim göz testine girdim.En son bir kan testi alarak yurtdışına gönderileceğini ortalama 1 ayda sonucun çıkacağını söylediler.
    1 ay sonra sonucu almak için gittiğimde sonucun pozitif çıktığını gördüm ve yıkıldım.Test sonucunu alıp nöroloji doktorumun yanına gittim hastalığımın isimini sordum ''devic'' olduğunu ms hastalığının benzeri olduğunu stres sıkıntıdan uzak durmam gerektiğini sıcak duştan güneşten ağırlık kaldırmamam işten ayrılıp sıkıntısız bir yaşam sürmem gerektiğini söyledi.İşe gireli 2 ay olmuştu işten ayrılmak zorunda kaldım.
    İnternetten doktor aramaya başladık Mefruke Hanımla tanıştık kendisi 35 yıllık ms doktoru ve ülkenin en iyi doktorlarından biri olduğunu okuduk.Özel kliniğinde görüştük 800 tl verdik.Kendisi bu işlerin bu kadar kolay olmayacağını gözle bakılarak verilen bir karar olduğunu hata payının olabileceğini belden sıvı alınmadan bu teşhisin koyulamayacağını söyledi ve beni çapaya sevketti.
    Çapada 3-4 aylık bir süreçte bütün kontrolleri yaptırdım temiz çıktı en son belden sıvı alınması gerektiğini söylediler kabul etmediğimi ilettim vücudumun büyük kısmına elektrik verilerek doku kaybı kontrol edildi ve bana şuana kadar yapılan testlerin temiz çıktığını totalde 5 seneyi atlatırsam %100 temiz olabileceğimi iletip yanlış teşhis dedi.

Tabi doğal olarak hastaneden heyet raporu istedim tıpta kesinlik olmadığını %100 diyemeyeceğini söyledi vermediler.

Hastaneyi arayıp tarafıma yanlış teşhis koydunuz mahkemeye vereceğim dediğimde yüz yüze görüşelim cevabı almıştım.O zamandır gitmedim.Şimdi hukuki olarak hakkımı nasıl arayabilirim bilgilendirebilirseniz sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BenKimimKimimBen -- 26 Ağustos 2017; 11:10:53 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.