Şimdi Ara

Yanlış Liseyi Seçtim (Dertleşme)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
2
Favori
151
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Herkese iyi forumlar. Yaptığım, beni çok etkileyen bir hatamı size anlatmak en azından biraz içimi dökmek ve sizin de aynı hatayı yapmamanızı istiyorum.
    Bundan 3 yıl önce sbs ye girdim ve yerleştirme puanım 420 idi. (500 üzerinden, bu puan ile tercih yapılıyor.) Okul ve dershane öğretmenlerimin hepsi bi anadolu lisesi seçmemi istiyordu. Fakat sebebini bilmediğim bir şekilde abim anadolu teknik lisesine gitmemi, arasında çok fark olmadığını söyledi. Kabul edip liseye kaydoldum. Ilk iki sene gerçekten de bir fark yok gibiydi hatta sınavlar çok kolaydı ve yata yata geçiyordum. Ilk sene çoğu not 100 e yakındı ve 85 ten aşağı notum yoktu. Ikinci senem de biraz daha nasıl olsa geçiyorum moduna girmiştim bile. Teşekkür belgesi ile geçtim. Fakat suan 11. Sınıfta özellikle de ygs de söz konusu olmuşken anadolu teknik'e gitmemin bir hata olduğunu ve 2 yılımı boşa geçirdiğimin farkına vardım. Bir kaç soru bankası aldım ve temel konularda bile zorluk çekiyorum. Ne yapacağımı bilmiyorum. Çok fazla konu eksiğim var ve benim önümde 1 yıldan az bir süre kaldı. Mühendislik gibi bir hayalim vardı fakat sadece bir hayal olarak kalacak.
    Siz siz olun eğer üniversite gibi bir hayaliniz varsa ve punınız yetiyorsa sakın bir meslek lisesini anadoluya tercih etmeyin.
    Not: Mobilden yazıyorum, yazım hatası varsa kusura bakmayın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi collapsation -- 8 Nisan 2016; 16:46:59 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Aynen hocam ben de 3 yıldır fen lisesindeyim fakat radyo televizyon 3 yıl ts yerine boşuna mf okuduk. Artık tıp falan seçeceğiz yapacak bir şey yok

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Yolda yürürken insanların size uzaylı görmüş gibi bakmasıdır. Her ortamda yalnız kalmanızdır. Özgüveninizin olmamasıdır. Psikolojinizin bozuk olmasıdır. Hayata 40-0 geride başlamanızdır.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.