Şimdi Ara

Yanlış adamı vurdum beyler , acil yardım!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
16
Cevap
0
Favori
363
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet gençler konuya hemen girersem anlamazsınız o yüzden biraz olayı anlatmak istiyorum.
    Yağmurlu bir pazar akşamıydı her yaz olduğu gibi çalıştığım pizzacıda sıradan bir gündü , dolusuyla sipariş gelir bazıları 10 tane bazıları çocuk menüsü alır bizi her türlü yorardı , sanki 24 saat hiç durmadan pizza taşımaşcasına yorulurdum. Bir gün çok uzak bir yerden sipariş geldi , hadi anlarım paran coktur e be adam o zaman ordan aldır! Nedendir bilmem şefim bunu kabul etti ve beni görevlendirdi bu günlük tek işimin bu olduğunu başka iş vermiceğini ama pizzalar soğursa bozuşcağımızı söyledi , e tabi bende bahşiş vardır adam zengindir hevesiyle kabul ettim. En sonunda vapura kadar motorumla gittim , motoru parkettim vapura bindim karşıya geçtim. Sonra karşıda o adamın evini buldum ve zili çaldım , gördüğümle şaşırdım kaldım kapıyı açan çok güzel olgun bir kadındı , yaşı en fazla 30 35 aralarında olsada benden büyüktü ve bana aşırı derece çekici gelmişti , bana bahşiş verecek sanarken bir anda beni içeri gel diye çağırdı. Dedim filmlerde dizilerde hikayelerde olur ya banada oldu galiba .. Ama içerde kadının beni öpmesini yada arzusunu gidermesini beklerken bir anda bana pizzayı ye dedi. Bende anlamadım dedim , sonra pizzayı ye diye tekrar yineledi. Bende nolduğunu anlamadım ama heralde fantezidir dedim ve yemeye başladım sonra yiyordum birşey yapmıyor beni izliyordu. Sonra bana bu pizza ne kadar ve buraya gelmek için ne kadar isterdin diye sordu , bende heralde sizden ekstra birşey istemezdim sadece pizzanın ücretini isterdim dedim abazaca.. Onunda cevabı ne kadar isterdim dedim oldu. Bende bu sertliğe dayanayamyıp istiyeceğim parayı söyledim. Bu paranın sonunda kısa bir kahkaha attı sonrada bana bu paranın katlarcasını kazandırcam sana dedi. Bende nasıl dedim bana dolusuyla şey anlattı ve bir kocasının olduğunu ondan nefret ettiğini çok zengin olduğunu ve öldürceğini söyledi . Fakat bunu kendinin yapamıyacağını benım gıbı birine ihtiyacı olduğunu söyledi bunu söyledikten sonrada beni kocasının yanına gönderdi adres vererek. Bana sniper tarzı uzak menzilli bir silah verdi ve nişan alıp kocasını tam cinsel organından vurmam gerektiğini söyledi bende tabi kadının çekiciliğine ve vereceği paraya dayanamayıp kabul ettim. Sonra verilen adrese gittim kocasına doğru nişan aldım tam vuracakken önünden yavru bir ejderha atladı onu vurdum.

Beyler napmalıyım acil yardım kadına ne demeliyim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Kız sorunu beyler yardım edin..
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • _____________________________
  • [size=9999999999999]OKUMAYIN

Sen bana naab biliyomusun?
  • _____________________________
    No pain ! No gain

• [size=15445645461564655165151] OKUMAYIN

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dark Shade -- 3 Eylül 2012; 2:24:42 >
  • Bence csb'ler çok güzel, niye herkes bunlara saldırıyor anlamıyorum. Mesela kadının kocasînı cinsel organından vurdurtma isteği komik geldi bana. Kanka böyle yazmaya devam et, yalnız sonunda daha çok absürdleşirsen daha iyi olur.

Orijinalden alıntı: orhanxxl

/>

Xbox Oyuncu Topluluğu
  • hmm

Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.